TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Φόρμα και παράδοση στο πλευρό της Μίλαν

AC Milan's head coach Paulo Fonseca reacts during the Champions League soccer match between Bayer Leverkusen and AC Milan at the BayArena in Leverkusen, Germany, Tuesday, Oct.1, 2024. (AP Photo/Michael Probst)
AC Milan's head coach Paulo Fonseca reacts during the Champions League soccer match between Bayer Leverkusen and AC Milan at the BayArena in Leverkusen, Germany, Tuesday, Oct.1, 2024. (AP Photo/Michael Probst) @2024 MICHAEL PROBST/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε δύο επιλογές του 2.20 και του 2.95 από το αποψινό πρόγραμμα.

Μέσα πάει καλά, έξω άστα να πάνε. Η Μίλαν ηττήθηκε και στην 2η αγωνιστική του League Phase (1-0 από τη Λεβερκούζεν) του Champions League και το πράγμα δυσκολεύει πολύ. Κακό πρώτο ημίχρονο, βελτιωμένη στο δεύτερο, αλλά το αποτέλεσμα την… πλήγωσε και αυτό μένει. Εντός συνόρων οι ροσονέρι έχουν βρει ρυθμό, είναι αποτελεσματικοί, μετρούν σερί 3 νίκες και ανέβηκαν στο πάνω μέρος του βαθμολογικού πίνακα. Φαίνεται να δουλεύει σωστά το πλάνο με τον Μοράτα πίσω από τον Έιμπραχαμ, στα… φτερά Λεάο και Πούλισικ δίνουν ταχύτητα και ποιότητα.

Η Φιορεντίνα είναι αρκετά αλλαγμένη σε σχέση με πέρυσι, υστερεί αρκετά στο επιθετικό κομμάτι, οι πολλές ισοπαλίες της στερούν τη δυνατότητα της επαφής με τις ευρωπαϊκές θέσεις. Ναι, είναι νωρίς, αλλά κάποια πράγματα φαίνονται, θα χρειαστεί βελτίωση σε αρκετούς τομείς, διαφορετικά η σεζόν θα έχει δυσκολίες.

Περνάει δύσκολα η Μπράγκα στο Ντραγκάο

Η φετινή Πόρτο δεν έχει καμία σχέση με την ομάδα των προηγούμενων ετών, την οποία καθοδηγούσε ο Σέρτζιο Κονσεϊσάο. Οι Δράκοι υπό τις οδηγίες του Βίτορ Μπρούνο παίζουν πολύ πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο, σκοράρουν πολύ πιο συχνά, το θέμα είναι να βρουν και ισορροπία, διότι αφήνουν κενά στην άμυνα και δέχονται γκολ που στερούν νίκες και βαθμούς.

Την Πέμπτη η Πόρτο βρέθηκε να χάνει 0-2 από την Γιουνάιτεντ, το… γύρισε σε 3-2, δέχθηκε την ισοφάριση σε μια στιγμή αδράνειας. Παράγει πολλές φάσεις, ο εκπληκτικός Σάμου Ομοροντιόν σκοράρει με μεγάλη συνέπεια, είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί. Την δύσκολη αποστολή στο Ντραγκάο να βάλει πίεση και να πάρει κάτι, την έχει η Μπράγκα, η οποία δεν μπόρεσε να σταθεί εμπόδιο στον Ολυμπιακό, στο «Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Καρβαλιάλ τα τελευταία 19 χρόνια, έχει κερδίσει μόλις μία φορά την Πόρτο εκτός έδρας, το 2020. Χάνει εύκολα, ακόμη και σε χρονιές που έχει καλή ομάδα.

Προγνωστικά στοιχήματος

Πέρυσι η Μίλαν κέρδισε και στις δύο έδρες την Φιορεντίνα. Ο Φονσέκα αρχίζει και περνάει πράγματα που θέλει, εκτιμώ πως η ομάδα του μπορεί να φύγει και φέτος με το διπλό από το Αρτέμιο Φράνκι η απόδοση στο 2.20.

Η Μπράγκα που είδαμε κόντρα στον Ολυμπιακό, θα αντιμετωπίσει μεγάλες δυσκολίες και κόντρα στην Πόρτο. Οι γηπεδούχοι θα πιέσουν από την αρχή, έχουν τους παίκτες και την ποιότητα να το κάνουν, αλλά όπως εξηγήσαμε στην άμυνα βγάζουν μια αφέλεια και γι’ αυτό θα ζητήσουμε ένα γκολ και από τους φιλοξενούμενους.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Φιορεντίνα - Μίλαν: 2 (απόδοση 2.20), 21:45
  • Πόρτο – Μπράγκα: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.95), 22:30
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ