BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Γηπεδούχοι που σκοράρουν, αλλά πληγώνονται

Προγνωστικά στοιχήματος: Γηπεδούχοι που σκοράρουν, αλλά πληγώνονται
AP PHOTO/RUI VIEIRA

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις που ρίχνουν την αυλαία σε Serie A και Premier League.

Μπορεί άπαντες να περιμένουν την δράση του Champions League, όμως η αγωνιστική δραστηριότητα των πρωταθλημάτων δεν έχει τελειώσει. Η Δευτέρα πάντα έχει… διαμαντάκια, τόσο σε θέαμα όσο και σε στοιχηματικό επίπεδο και έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από τη Serie A και την αναμέτρηση της Βερόνα με τη Μόντσα. Οι γηπεδούχοι πήγαν στην διακοπή των εθνικών ομάδων χαμογελαστοί, μιας και επικράτησαν προηγουμένως της Βενέτσια και πήραν σημαντική βαθμολογική και ψυχολογική ανάσα. Το πρόβλημα της Βερόνα είναι πως όσο παραγωγική είναι μπροστά, άλλα τόσα ζητήματα έχει πίσω. Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως έχει πετύχει 12 γκολ ως τώρα στο πρωτάθλημα, ενώ άλλα τόσα έχει δεχθεί.

Όσο για τη Μόντσα, αγνοεί ακόμα την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να είναι στα χαμηλά στρώματα της κατηγορίας. Τη σώζει βέβαια σε ένα βαθμό το γεγονός πως είχε πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην έναρξη της χρονιάς με παιχνίδια όπως αυτά με Ίντερ, Φιορεντίνα, Νάπολι και Ρόμα. Στο τελευταίο χρονικά παιχνίδι κόντρα στους Ρωμαίους παρουσίασε και το καλύτερο πρόσωπο της, ενώ ήταν και αρκετά πιο απειλητική σε σχέση με τα προηγούμενα ματς.

Με το αγωνιστικό προφίλ που έχει παρουσιάσει ως τώρα η Βερόνα, δεν μπορείς να την εμπιστευτείς, ειδικά μετά από διακοπή που σημαίνει ότι λογικά θα παρουσιάσει βελτίωση και η Μόντσα. Θα αποφύγουμε σημείο νικητή και θα πάμε στα γκολ. Το Goal/Goal το έχουν επιβεβαιώσει οι δύο ομάδες στα 3/4 τελευταία μεταξύ τους ματς. Περιμένουμε και σήμερα γκολ από τις δύο ομάδες. Το Goal/Goal έχει απόδοση 1.83.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση που ρίχνει την αυλαία στην Premier League ανάμεσα στην Νότιγχαμ Φόρεστ και την Κρίσταλ Πάλας. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει αρκετά καλά την σεζόν, έχοντας συλλέξει 12 βαθμούς στις πρώτες 7 στροφές και ενδεχόμενη νίκη τους σήμερα θα τους στείλει σε ισοβαθμία με την 7η Τότεναμ. Το ζήτημα για την ομάδα του Νούνο Εσπιρίτο Σάντος είναι πως δεν παίρνει ακόμα πράγματα από την έδρα της. Χαρακτηριστικό είναι πως ενώ μέχρι πέρυσι η έδρα της αποτελούσε και το δυνατότερο της όπλο, φέτος δεν έχει ακόμα νίκη. Βέβαια, είχε και τη δικαιολογία του δύσκολου προγράμματος.

Δύσκολο πρόγραμμα είχε βέβαια και η Πάλας, η οποία έχει όλους κι όλους 3 βαθμούς σε 7 αγώνες, προερχόμενους από ισοπαλίες. Σε καμία περίπτωση πάντως δεν έχει δικαιώσεις τις προσδοκίες που υπήρχαν από την περσινή σεζόν, ενώ η φυγή του Ολίσε δεν έχει καλυφθεί ούτε σε παραγωγικότητα ούτε σε ποιότητα. Αμυντικά δε έχει αρκετά θέματα.

Την Πάλας δεν μπορούμε να την εμπιστευτούμε για κάτι σήμερα, παρά μόνο για το γεγονός ότι μπορεί να σκοράρει. Δίνει δικαιώματα άλλωστε η Νότιγχαμ, μιας και έχει δεχθεί γκολ σε όλους τους εντός έδρας αγώνες της. Όμως περιμένουμε και από τους γηπεδούχους να σκοράρουν, με δεδομένο πως οι Αετοί διαθέτουν μία αρκετά μέτρια αμυντική λειτουργία. Θα πάμε, λοιπόν, στο Goal/Goal σε απόδοση 1.82.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΤΑ1 – 21/10, 21:45 – Βερόνα – Μόντσα: Goal/Goal (Απόδοση: 1.83)
  • ΑΓΓΠ – 21/10, 22:00 – Νότιγχαμ Φόρεστ – Κρίσταλ Πάλας: Goal/Goal (Απόδοση: 1.82)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ