BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η αλλαγή προπονητή στην Μπενφίκα και ο 17χρονος κίπερ

Ο Κετσιού πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του γκολ της Μπενφίκα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα | 19 Σεπτεμβρίου 2024
Ο Κετσιού πανηγυρίζει μαζί με τους συμπαίκτες του γκολ της Μπενφίκα κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα | 19 Σεπτεμβρίου 2024 @2024 DARKO VOJINOVIC/AP IMAGES

Μία επιλογή από το πορτογαλικό πρωτάθλημα έχει στα προγνωστικά στοιχήματος για σήμερα το Βetmarket.gr.

Μπορεί οι ρυθμοί να έπεσαν μετά από ένα γεμάτο αγώνες Σαββατοκύριακο, όμως έχουμε και σήμερα δράση σε αρκετά πρωταθλήματα και ενόσω περιμένουμε την έναρξη του φετινού Europa League.

Το ματς που θα μας απασχολήσει σήμερα δεν είναι άλλο από αυτό ανάμεσα στην Μποαβίστα και την Μπενφίκα. Οι γηπεδούχοι, παρά τις αρχικές προσδοκίες για μία καλή σεζόν, δεν έχουν ξεκινήσει καθόλου καλά στις υποχρεώσεις τους. Χαρακτηριστικό είναι πως στα 4 πρώτα ματς για το πρωτάθλημα, μετρά όλους κι όλους 2 βαθμούς.

Βέβαια, για να τα λέμε και όλα είναι αρκετά άτυχη η Μποαβίστα, μιας και απουσιάζουν οι δύο πρώτοι τερματοφύλακες, με αποτέλεσμα να κάθεται κάτω από τα δοκάρια ο 17χρονος Τόμε Σόουζα, ο οποίος θα είναι και σήμερα ο βασικός κίπερ της ομάδας.

Η Μπενφίκα από την άλλη προσπαθεί να ξεχάσει το κακό ξεκίνημα στην σεζόν. Η αλλαγή προπονητή με την απομάκρυνση του Σμιντ και την έλευση του Λάζε είχε θετικό αντίκτυπο, με τους "αετούς" να φεύγουν με το διπλό από το Βελιγράδι, επικρατώντας του Ερυθρού Αστέρα στην 1η αγωνιστική της League Phase του Champions League.

Γενικότερα πάντως το κλίμα στις τάξεις της ομάδας δείχνει να αλλάζει σιγά σιγά, με τον Λάζε άλλωστε να ξέρει το πρωτάθλημα αλλά και την ίδια την ομάδα, έχοντας περάσει πολλά χρόνια σε διαφορετικά πόστα.

Η Μποαβίστα δεν είναι σε καμία περίπτωση ομάδα έδρας. Το γεγονός δε πως θα δώσει έναν ακόμα αγώνα με έναν παντελώς άπειρο τερματοφύλακα, είναι δεδομένα στα μείον της, ειδικά με βάση τον αντίπαλο που έχει σήμερα.

Η Μπενφίκα πήρε νίκη ψυχολογίας την προηγούμενη εβδομάδα και θέλει να συνεχίσει σε ανάλογους ρυθμούς, προκειμένου να καλύψει και την απόσταση από την κορυφή.

Οι συνθήκες είναι τέτοιες, λοιπόν, που μας οδηγούν σε νίκη των "αετών" και παράλληλα αρκετά γκολ. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το διπλό με το Over 2.5 σε απόδοση 2.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΠΟΡ1 – 23/9, 22:15 – Μποαβίστα – Μπενφίκα: 2 και Over 2.5 (Απόδοση: 2,85)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ