BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η αλλαγή στη Μπράιτον και η ισορροπία στην Ανδαλουσία

Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ματς της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι
Ο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι σε ματς της Μπράιτον απέναντι στην Μάντσεστερ Σίτι @2024 KIN CHEUNG/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Αγγλία και την Ισπανία, εκεί όπου το κίνητρο είναι σε προτεραιότητα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Μπράιτον με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ματς με ιδιαιτερότητες, μιας και λίγες ώρες πριν την διεξαγωγή του, η διοίκηση των γηπεδούχων ανακοίνωσε την απομάκρυνση του Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι μετά από το σημερινό ματς. Βαθμολογική η Μπράιτον είναι αδιάφορη, την ώρα που η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την εξάδα θέλει να μην κερδίσει η Νιουκάστλ, ήττα της Τσέλσι και ταυτόχρονη νίκη δική της καλύπτοντας τη διαφορά τερμάτων με τους Λονδρέζους (+13 η Τσέλσι, -3 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ). Παράλληλα, η 7η θέση μπορεί να της δώσει εισιτήριο για το Conference League αν πάρει το Κύπελλο από την ίδια η Μάντσεστερ Σίτι (για 7η θέση θέλει καλύτερο αποτέλεσμα από τη Νιουκάστλ). Φυσικά αν το κατακτήσει θα βγει στο Europa League.

Αγωνιστικά η Μπράιτον είναι ασταθής το τελευταίο διάστημα, γεγονός που προδίδουν και τα πρόσφατα αποτελέσματα της (1-1-3). Οι “κόκκινοι διάβολοι” από την άλλη έχουν το μυαλό τους στον τελικό Κυπέλλου, όμως θα εξαντλήσουν τις πιθανότητες για την 7αδα και απέναντι στη Νιουκάστλ (3-2) η εμφάνιση τους ήταν καλή. Αξίζει, λοιπόν, να πάρουμε το ρίσκο του διπλού σε απόδοση 3,00.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε τα προγνωστικά μας με την αναμέτρηση της Μπέτις με την Σοσιεδάδ. Οι Ανδαλουσιανοί δεν τα κατάφεραν κόντρα στη Λας Πάλμας (2-2) και έπεσαν από την 6η θέση που οδηγεί στο Europa League. Τα πράγματα είναι δύσκολα για αυτήν, με δεδομένο πως την τελευταία αγωνιστική ταξιδεύει στη Μαδρίτη για να αντιμετωπίσει την πρωταθλήτρια Ρεάλ. Η Σοσιεδάδ έκανε αυτό που έπρεπε με τη Βαλένθια (1-0) και πήρε πάλι την 6η θέση. Βέβαια παρουσίασε θέματα για ακόμη ένα παιχνίδι και κόντεψε, μάλιστα, να την πατήσει στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης. Κι αυτή έχει δύσκολο έργο την τελευταία αγωνιστική, μιας και περιμένει την Ατλέτικο.

Πολύ κρίσιμο ματς μιας και παίζεται η 6η θέση που δίνει εισιτήριο για το Europa League. Άλλο ασφαλώς το πρεστίζ συγκριτικά με το Conference. Η Μπέτις θέλει μόνο νίκη, ενώ η Σοσιεδάδ δεν θα πει όχι στην ισοπαλία. Η λογική λέει ότι θα μπουν αμφότερες με στόχο πρωτίστως να μη δεχτούν γκολ. Γι’ αυτό και μας αρέσει το Χ ημίχρονο στο 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μπράιτον – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 2 (απόδοση 3.00), 18:00
  • Μπέτις – Σοσιεδάδ: Χ ημίχρονο (απόδοση 2.00), 22:00

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ