BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η άμυνα της Λιλ και η επίθεση της Άστον Βίλα

Ο άσος της Λιλ Τζόναθαν Ντέιβιντ μονομαχεί με τον Αμίν Αρίτ της Μαρσέιγ σε παιχνίδι της Ligue 1 2022/23
Ο άσος της Λιλ Τζόναθαν Ντέιβιντ μονομαχεί με τον Αμίν Αρίτ της Μαρσέιγ σε παιχνίδι της Ligue 1 2022/23 © 2022 DANIEL COLE/ASSOCIATED PRESS

Παιχνίδι Κυριακής σε Premier League και γαλλική Ligue 1 για το BetMarket.gr σε δυάδα απόδοσης 3.23.

Βράδυ Κυριακής με ένα αναμενόμενα ωραίο ματς στη γαλλική Ligue 1. Η Λιλ είναι από τις πλέον εντυπωσιακές ομάδες στην κατηγορία. Βγάζει επιθετικούς αυτοματισμούς, κυνηγά το γκολ και δεν διστάζει να ανεβάσει την άμυνά της ψηλά. Η Μονακό του Κλεμέντ είναι επίσης μια καλά δουλεμένη ομάδα, που μετά από καιρό είχε μια ολόκληρη εβδομάδα ξεκούρασης. Απαραίτητη, αν αναλογιστούμε πως άρχισε τις επίσημες υποχρεώσεις της πολύ νωρίς εξαιτίας των προκριματικών γύρων στην Ευρώπη.

Η Λιλ κάνει σταθερά πολλές στην έδρα της, άσχετα με το πως πηγαίνει το ματς. Είχε έξι σουτ στην εστία στη νίκη 1-0 επί της Λανς και 10 στην ήττα με 1-7 από την Παρί! Τώρα θα έχει και δύο τεράστια θέματα στην άμυνα, με τον βασικότατο στόπερ Φοντέ και τον αμυντικό μέσο Αντρέ. Βασικό Bet το over 2,5 στο 1.70 κόντρα στη Μονακό (21:45 NOVASPORTS 2, LIVE από το SPORT24) με τέσσερα over σε έξι επίσημα (τα άλλα δύο είχαν από δύο γκολ).

Προγνωστικά στοιχήματος

Επιλογή νούμερο 2 από την Premier League και το Over 8,5 σουτ στο τέρμα στην αναμέτρηση Αστον Βίλα - Μπρέντφορντ (16:00 NOVASPORTS 4, LIVE από το SPORT24). Μετά την απόλυση Τζέραρντ η Βίλα δείχνει να θέλει να επενδύσει περισσότερο στην επίθεσή της. Μόνο έτσι μπορώ να εξηγήσω τη στροφή προς τον Μποζ που ακούγεται για τον πάγκο. Η ομάδα στα τελευταία έβγαζε φάσεις και είχε βρει μια καλή λειτουργία μεσοεπιθετικά.

Στο μεσοβδόμαδο 3-0 από τη Φούλαμ έκανε 6 τελικές στην εστία και δέχτηκε 8. Είχε κάνει 7 τελικές στην εστία πιο πριν με την Τσέλσι, την οποία κράτησε στο 0 μεν η Μπρέντφορντ μεσοβδόμαδα, αλλά σε ματς με 10 τελικές στον στόχο (0-0). Δέκα τελικές στο στόχο είχε και το Μπρέντφορντ - Μπράιτον που είχε προηγηθεί. Με τα τρέχοντα νούμερα των ομάδων, το line είναι εφικτό.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Άστον Βίλα - Μπρέντφορντ: over 8,5 σουτ στο τέρμα (απόδοση 1.90), 16:00
  • Λιλ - Μονακό: Over 2,5 (απόδοση 1.70), 21:45

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του Κατάρ πλησιάζει και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές ενότητες όπως τις αποδόσεις των αγωνιστικών, τις βαθμολογίες των ομίλων και τις διασταυρώσεις στη νοκ-άουτ φάση αλλά και το τι ισχύει με τα Μουντιάλ 2022 τηλεοπτικά δικαιώματα. Επιπλέον, μπορείτε να διαβάσετε πολλά και ενδιαφέροντα αφιερώματα στις ομάδες αλλά και σε παλαιότερες διοργανώσεις που έμειναν στην ιστορία.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ