BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η άμυνα της Τσεχίας

Czech Republic's Patrik Schick celebrates after scoring his side first goal during a Group F match between Georgia and the Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi)
Czech Republic's Patrik Schick celebrates after scoring his side first goal during a Group F match between Georgia and the Czech Republic at the Euro 2024 soccer tournament in Hamburg, Germany, Saturday, June 22, 2024. (AP Photo/Ebrahim Noroozi) @2024 EBRAHIM NOROOZI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την αναμέτρηση της Τσεχίας με την Ουκρανία για το Nations League.

Πέφτει σήμερα η αυλαία της πρώτης διακοπής της σεζόν για τις εθνικές ομάδες και υπάρχει ενδιαφέρον στις αναμετρήσεις του Nations League. Σαφώς τα βλέμματα εν Ελλάδι είναι στραμμένα στη μάχη της γαλανόλευκης με την Ιρλανδία, όμως στοιχηματικές ευκαιρίες υπάρχουν και στα υπόλοιπα ματς. Έχουμε εντοπίσει ένα σημείο από το Τσεχία – Ουκρανία και έχουμε την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Η Τσεχία ξεκίνησε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις της στο Nations League, γνωρίζοντας βαριά ήττα με 4-1 από την Γεωργία. Ουσιαστικά οι γηπεδούχοι πλήρωσαν το γκολ που δέχθηκαν στο 33’, με αποτέλεσμα να επιτεθούν στη συνέχεια, να ανεβάσουν τις γραμμές τους και να δεχθούν άλλα τρία γκολ. Ο Ιβάν Χάσεκ πάντως δεν προτίθεται να διαφοροποιήσει το σχήμα και τη φιλοσοφία του, παραμένοντας σταθερός στην αμυντική τριάδα και το γενικότερα παθητικό παιχνίδι, κυνηγώντας τις αντεπιθέσεις.

Κακό ξεκίνημα, πάντως, έκανε και η Ουκρανία στο Nations League, γνωρίζοντας την ήττα από την Αλβανία με 2-1 στην ουδέτερη Πράγα. Η ομάδα του Ρεμπρόφ πλήρωσε τις απουσίες που είχε και συνεχίζει να έχει στην επίθεση, μιας και είναι εκτός οι Ντόβμπικ και Μούντρικ που αποτελούν βασικότατα στελέχη της ομάδας. Το κακό είναι πως η Ουκρανία αποτελεί ομάδα που στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στις ατομικές ενέργειες και ελλείψει των παραπάνω, ο Τσιγκάνκοφ είναι εντελώς μόνος του. Στα θετικά είναι η επιστροφή του Ζιντσένκο, ο οποίος αναμένεται να πάρει θέση στον άξονα.

Είπαμε και παραπάνω πως η Τσεχία έχει μία συγκεκριμένη φιλοσοφία, από την οποία δεν αποκλίνει σχεδόν ποτέ, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Σταθερά με τρεις παίκτες στην τελευταία γραμμή άμυνες, όλες οι γραμμές αρκετά κοντά μεταξύ τους και εφόσον κλέψει τη μπάλα να βγει στην αντεπίθεση με τους Χλόζεκ και Σικ. Αυτός ο σχηματισμός δεν βοηθά την Ουκρανία, η οποία έχοντας τις παραπάνω απουσίες, θα δυσκολευτεί να βρει κάποιο τέρμα. Αντίστοιχα πάντως και η Τσεχία δεν μας πείθει τόσο επιθετικά, παρά τις ποιοτικές μονάδες που διαθέτει. Γι’ αυτό και η επιλογή μας από τον συγκεκριμένο αγώνα είναι το Under 2.5 σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • UNL – 10/9, 21:45 – Τσεχία – Ουκρανία: Under 2.5 (Απόδοση: 1,80)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ