BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανεβασμένη Παρί και οι κουρασμένοι Σανς

Phoenix Suns guard Bradley Beal (3) passes around Los Angeles Lakers center Jaxson Hayes and forward Rui Hachimura during the first half of an NBA basketball game against the in Los Angeles, Friday, Oct. 25, 2024. (AP Photo/Eric Thayer)
Phoenix Suns guard Bradley Beal (3) passes around Los Angeles Lakers center Jaxson Hayes and forward Rui Hachimura during the first half of an NBA basketball game against the in Los Angeles, Friday, Oct. 25, 2024. (AP Photo/Eric Thayer) © 2024 ERIC THAYER/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις στην Γαλλία αλλά και το NBA.

EuroLeague τέλος μετά και την δράση του τριημέρου και το βλέμμα μας πέφτει στα εθνικά πρωταθλήματα, αλλά και τον μαγικό κόσμο του NBA. Έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία από τη Γαλλία και το NBA και έχουμε παρακάτω την ανάλυση και τα προγνωστικά.

Ξεκινάμε με την αναμέτρηση της Σολέ με την Παρί. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεκινήσει καλά την σεζόν έχοντας ρεκόρ 3-1 στο πρωτάθλημα, ενώ παίζουν παράλληλα στο Europe Cup, έχοντας προηγουμένως αποκλειστεί από τα προκριματικά του BCL. Έχουν την δεύτερη καλύτερη άμυνα της Γαλλίας, αν και αξίζει να τονίσουμε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν παίξει έναντι κάποιου πολύ δυνατού αντιπάλου. Από την άλλη, η Παρί είναι εντυπωσιακή το τελευταίο διάστημα με το μπάσκετ που παίζει. Στοχεύει σε πολύ γρήγορες επιθέσεις και θέλει στα πρώτα 10 δεύτερα να έχει εκτελέσει και να έχει γυρίσει στην άμυνα. Ο Τι Τζέι Σορτς αποτελεί το πρόσωπο της χρονιάς ως τώρα με όσα κάνει, ενώ εξίσου παραγωγική είναι οι Χίφι, Γουόρντ και Μάλκολμ.

Με την ταχύτητα που έχει επιθετικά η Παρί, θεωρούμε πως μπορεί να τα βάλει απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα. Το είδαμε και στην EuroLeague κόντρα σε Παναθηναϊκό και Μονακό. Η Σολέ είναι καλή ομάδα, όμως μένει να την δούμε και κόντρα σε ισχυρότερους αντιπάλους. Στα μάτια μας η ομάδα της πρωτεύουσας είναι καλύτερη και θα την στηρίξουμε. Το διπλό με το Over 81.5 της Παρί έχει απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε και πάμε στον μαγικό κόσμο του NBA, εκεί όπου οι Φοίνιξ Σανς αντιμετωπίζουν τους Ντάλας Μάβερικς. Οι γηπεδούχοι έδιναν αγώνα λίγες ώρες πριν, στον οποίο μάλιστα η τριάδα των Μπούκερ, Μπιλ και Ντουράντ έπαιξε περισσότερο από 35 λεπτά. Συνεπώς περιμένουμε να βγάλουν κούραση σήμερα και πιθανώς να μην παίξουν τόσο, όσο κόντρα στους Λέικερς. Όσο για τους περσινούς φιναλίστ, ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φετινές υποχρεώσεις τους, επικρατώντας με σχετική άνεση των Σαν Αντόνιο Σπερς. Πλην του Ντάντε Έξουμ δεν έχουν κάποια σημαντική απουσία, ενώ παράλληλα έχουν περισσότερες ανάσες.

Η κούραση θα παίξει τον ρόλο της σήμερα και οι Μάβερικς θέλουν να θέσουν από νωρίς τις βάσεις για να φτάσουν ξανά στους τελικούς. Θα πάμε, λοιπόν, με το διπλό σε απόδοση 1.70.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΓΑΛ1 – 26/10, 21:30 – Σολέ – Παρί: 2 και Παρί Over 81.5 (Απόδοση: 2.00)
  • NBA – 27/10, 05:30 – Φοίνιξ Σανς – Ντάλας Μάβερικς: 2 (Απόδοση: 1.70)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις μπάσκετ παίζουν στο BetMarket.gr με προγνωστικά στοιχήματος και ειδικά στοιχήματα από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ NBA ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ