BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανωτερότητα Αταλάντα και Παναιτωλικού οδηγεί σε διπλασιασμούς

Atalanta's head coach Gian Piero Gasperini gestures during the Europa League semifinal second leg soccer match between Atalanta and Marseille at the Bergamo's stadium, in Bergamo, Italy, Thursday, May 9, 2024. (AP Photo/Antonio Calanni)
Ο Πιέρο Γκασπερίνι. @2023 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις σε Serie A και Stoiximan Super League.

Ολοκληρώνεται η 1η αγωνιστική στα πρωταθλήματα της Serie A και της Stoiximan Super League και έχουμε εντοπίσει δύο ενδιαφέροντα σημεία για σήμερα σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Λέτσε με την Αταλάντα. Οι γηπεδούχοι προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές το φετινό καλοκαίρι. Η αλήθεια είναι πως το τμήμα scouting της ομάδας διακρίνεται εντός των συνόρων, όμως οι πολλές αλλαγές συνήθως συνδυάζονται και με χρόνο προσαρμογής. Στο σημερινό ματς λοιπόν η Λέτσε μπαίνει ως αουτσάιντερ, ειδικά μετά τη μέτρια εικόνα της στα φιλικά. Η Αταλάντα από την άλλη έχει δώσει ήδη ένα επίσημο ματς για το ευρωπαϊκό Super Cup. Η αλήθεια είναι πως βλέπουμε μία υποτίμηση προς τους Μπεργκαμάσκι, όσον αφορά τις μακροχρόνιες αποδόσεις και μας κάνει εντύπωση, μιας και μιλάμε για ένα σύνολο που έχει ίδιο προπονητή από το 2016, ενώ και στις μεταγραφές κινήθηκε έξυπνα.

Περιμένουμε πως η Αταλάντα θα δείξει σήμερα την ανωτερότητα και την ομοιογένεια της, οπότε θα στηρίξουμε το διπλό σε απόδοση 1.96.

Συνεχίζουμε με το εντός των συνόρων παιχνίδι της ημέρας, ανάμεσα στον Παναιτωλικό και τη Λαμία. Η ομάδα του Αγρινίου διατήρησε τον Πετράκη στον πάγκο της, ο οποίος άλλωστε άλλαξε άρδην και την περσινή της πορεία φτάνοντας μέχρι τα ημιτελικά του Κυπέλλου. Οι γηπεδούχοι δεν προχώρησαν σε δομικές αλλαγές ούτε σε αλλαγή φιλοσοφίας, οπότε δεν χρειάζονται και χρόνο προσαρμογής σε νέα δεδομένα, Συν τοις άλλοις, ο Παναιτωλικός είναι διαχρονικά ομάδα έδρας, οπότε θα παίξει και αυτή τη ρόλο της απόψε.

Όσο για τη Λαμία, άλλαξε τελείως σε σχέση με ό,τι είχαμε δει πέρυσι. Έχει έναν άπειρο προπονητή όσον αφορά τη Stoiximan Super League και παίκτες που θα μπορούσαν να ανήκουν και στην Β’ Εθνική. Ούτε οι παίκτες, ούτε ο προπονητής γνωρίζουν την κατηγορία κι αυτό είναι μεγάλο θέμα τη φετινή σεζόν.

Ειδικά στην αρχή της σεζόν, η ετοιμότητα και η εμπειρία παίζουν το ρόλο τους και εκεί ο Παναιτωλικός υπερτερεί, γι’ αυτό και θα τον στηρίξουμε στο 2.25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΙΤΑ1 – 19/8, 19:30 – Λέτσε – Αταλάντα: 2 (Απόδοση: 1,96)
  • ΕΛΛ1 – 19/8, 21:00 – Παναιτωλικός – Λαμία: 1 (Απόδοση: 2,25)

Η νέα σεζόν ξεκίνησε και στο BetMarket.gr θα βρείτε πολλές στοιχηματικές επιλογές, αναλύσεις και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ