BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανωτερότητα της Εσπανιόλ και η Ρίβερ

Coach Martín Demichelis of Argentina's River Plate looks on during a Copa Libertadores Group D soccer match against Bolivia's The Strongest at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, June 27, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello)
Coach Martín Demichelis of Argentina's River Plate looks on during a Copa Libertadores Group D soccer match against Bolivia's The Strongest at Monumental stadium in Buenos Aires, Argentina, Tuesday, June 27, 2023. (AP Photo/Gustavo Garello) © 2023 GUSTAVO GARELLO/ASSOCIATED PRESS

Από τις αναμετρήσεις στην Αργεντινή και την Ισπανία είναι τα σημεία του Betmarket.gr για σήμερα.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από την Αργεντινή και την αναμέτρηση της Ντεπορτίβο Ριέστρα με τη Ρίβερ Πλέιτ. Οι γηπεδούχοι δεν διανύουν και την καλύτερη περίοδο τους, μετρώντας 4 συνεχόμενες ήττες σε όλες τις διοργανώσεις και μάλιστα χωρίς να σκοράρει, ενώ παράλληλα έχε έξι γκολ παθητικό. Η Ρίβερ Πλέιτ από την άλλη μοιάζει να είναι σε καλή κατάσταση και μοναδική παραφωνία μέσα στη σεζόν είναι ο αποκλεισμός από το Κύπελλο κόντρα στη Τέμπερλεϊ (ομάδα Β' κατηγορίας). Αξίζει να αναφέρουμε πως πέρασε τον όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες ως πρώτη και αήττητη, ενώ στο πρωτάθλημα διατηρεί επαφή με τις πρώτες θέσεις. Στο τελευταίο της χρονικά ματς κέρδισε την Τίγκρε με 3-1 στο Μονουμεντάλ. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ποιότητα της επιθετικά είναι τέτοια που στα περισσότερα παιχνίδια της σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ.

Η Ρίβερ Πλέιτ είναι καλύτερη ομάδα και έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη. Λαμβάνοντας υπόψιν και την κακή κατάσταση της Ντεπορτίβο Ριέστρα, περιμένουμε πως δύσκολα θα καταφέρει να περιορίσει επιθετικά τη Ρίβερ. Θα πάμε λοιπόν στο διπλό και over 1,5 σε απόδοση 1,83.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Εσπανιόλ με τη Σπόρτινγκ Χιχόν. Το χρυσό γκολ για την ομάδα της Καταλονίας πέτυχε ο Πουάδο στο 88’ έδωσε τεράστιο boost πρόκρισης στον τελικό ανόδου στην Primera Division. Το σύνολο του Μανόλο Γκονζάλες έχει πλέον το προβάδισμα με το μέρος του και παίζει στην έδρα του, στην οποία έχει υποστεί μόλις μία ήττα μέσα στη σεζόν στο πρωτάθλημα. Αξίζει να αναφέρουμε πως η Εσπανιόλ συγκέντρωσε 44 από τους συνολικά 69 βαθμούς της στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος στην έδρα της.

Παρά τη νίκη στο πρώτο ματς είναι δεδομένο ότι θα κατέβει με στόχο να σκοράρει και να κερδίσει ξανά. Όσο για τη Χιχόν, τα πράγματα είναι δύσκολα μετά την ήττα στο πρώτο ματς. Τώρα οφείλει να επιτεθεί και να βρει πρώτη ένα γκολ ώστε να προσθέσει πίεση στην Εσπανιόλ. Αυτό βέβαια, μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ίδια, καθώς ίσως να αφήσει αρκετούς κενούς χώρους πίσω στην άμυνά της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Εσπανιόλ πήρε προβάδισμα πρόκρισης και έχει τον πρώτο λόγο για σήμερα με δεδομένο πως παίζει στην έδρα της, όχι μόνο για την πρόκριση στον τελικό αλλά και για τη νίκη. Είναι σύνολο που έχει την ποιότητα να διαχειριστεί την κατάσταση και πιστεύουμε ότι θα διπλασιάσει τις νίκες της. Ο άσος σε απόδοση 1,98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 13/6, 21:00 – Ντεπορτίβο Ριέστρα – Ρίβερ Πλέιτ: 2 και over 1,5 (Απόδοση: 1,83)
  • 13/6, 22:00 – Εσπανιόλ – Σπόρτινγκ Χιχόν: 1 (Απόδοση: 1,98)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ