BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανωτερότητα της Κολομβίας και τα γκολ

Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Κολομβίας με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου στην Μπαρανκίγια
Ο Λουίς Ντίας πανηγυρίζει το γκολ του στον αγώνα της Κολομβίας με τη Χιλή για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου © 2022 FERNANDO VERGARA/ASSOCIATED PRESS

Πλήρης δράση στο Κόπα Αμέρικα 2024 και σήμερα και η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τη μάχη της Κολομβίας με την Παραγουάη.

Μπορεί τα βλέμματα του κοινού να είναι στραμμένα κατά κύριο λόγο στο Euro 2024, όμως δράση έχουμε παράλληλα και στο Κόπα Αμέρικα 2024, εκεί όπου οι καλύτερες ομάδες της Αμερικής διασταυρώνουν τα ξίφη τους σε μία διευρυμένη φέτος διοργάνωση. Ήδη έχουμε πολύ δυνατές αναμετρήσεις και είμαστε ακόμα στην… αρχή.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ο σημερινός αγώνας μεταξύ της Κολομβίας και της Παραγουάης, δύο εκ των σταθερά δυνατών ομάδων της Λατινικής Αμερικής.

Με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία ξεκινά το ταξίδι της στο Κόπα Αμέρικα 2024 η Κολομβία, η οποία υπό τις οδηγίες του Νέστορ Λορέντσο μετρά 8 διαδοχικές νίκες και μάλιστα στις 4/5 τελευταίες αναμετρήσεις πέτυχε τουλάχιστον τρία τέρματα. Όσον αφορά το ποιοτικό σκέλος, αποτελεί ένα από τα καλά ρόστερ του θεσμού και σύμφωνα με αυτά που μας έδειξε και στα προκριματικά του Μουντιάλ (διατηρεί αήττητο σερί 3-3-0 μέχρι στιγμής), μπορεί να φτάσει μακριά στη διοργάνωση.

Η Παραγουάη από την άλλη είναι σε ακριβώς αντίθετο momentum συγκριτικά με την σημερινή της αντίπαλο, μιας και παρά το γεγονός ότι διαθέτει έμπειρο υλικό δεν μπορεί να γυρίσει με τίποτα το διακόπτη και μάλιστα στα προκριματικά του Μουντιάλ η εικόνα που παρουσίασε ήταν κάτω του μετρίου (1-2-3 το σερί της). Επιθετικά παρουσιάζει τα μεγαλύτερα ζητήματα, μιας και δημιουργεί ελάχιστες ευκαιρίες και γενικότερα αποτυγχάνει να βρει στόχο, με αποκορύφωμα ότι στα τρία πιο πρόσφατα ματς της πέτυχε ένα γκολ και αυτό απέναντι στον αδύναμο Παναμά.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αυτή τη στιγμή οι δύο ομάδες φαντάζουν η μέρα με τη νύχτα και αν η Κολομβία κάνει τα βασικά θα επιβεβαιώσει με ευκολία την ταμπέλα του φαβορί που έχει. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή θα είναι ο άσος σε απόδοση 1,76.

Η Παραγουάη θα έχει περισσότερο αμυντική προσέγγιση στο σημερινό ματς με στόχο να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Το ερώτημα είναι πόσο θα αντέξει απέναντι σε μία τόσο ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή όπως είναι αυτή της Κολομβίας. Αν μάλιστα πετύχει ένα γρήγορο γκολ τότε μπορεί να δώσει ξέφρενο ρυθμό στην συνέχεια και η τυπικά γηπεδούχος είναι ικανή να επαληθεύσει το Over 2,5 και μόνη της, καθώς δε χρειάζεται πολλές ευκαιρίες για να τις μετουσιώσει σε γκολ. Βρίσκουμε αξία λοιπόν στο Over 2,5 σε απόδοση 2,25.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΑΜ – 25/6, 01:00 – Κολομβία – Παραγουάη: 1 (Απόδοση: 1,76)
  • ΚΟΑΜ – 25/6, 01:00 – Κολομβία – Παραγουάη: Over 2,5 (Απόδοση: 2,25)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα, αλλά και το δυνατό σημείο της ημέρας

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ