BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ανωτερότητα των ΗΠΑ και τα γκολ

Ο Κρίστιαν Πούλισικ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ σε διεθνές φιλικό κόντρα στο Ουζμπεκιστάν | 9 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Κρίστιαν Πούλισικ με τη φανέλα της εθνικής ομάδας των ΗΠΑ σε διεθνές φιλικό κόντρα στο Ουζμπεκιστάν | 9 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 JEFF ROBERSON/AP IMAGES

Δράση έχουμε στο Κόπα Αμέρικα 2024 με δύο αναμετρήσεις και το BetMarket.gr έχει τα προγνωστικά για το Παναμάς – ΗΠΑ.

Μπορεί το Euro 2024 να κατεβάζει ρολά για δύο ημέρες, όμως η ποδοσφαιρική δράση δεν σταματά ποτέ. Κάθε άλλο μάλιστα από τη στιγμή που έχουμε τους αγώνες για το Κόπα Αμέρικα 2024, μιας και στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού το ενδιαφέρον είναι αρκετά έντονο. Παναμάς και ΗΠΑ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για τον C Όμιλο και έχουμε την ανάλυση και τα σημεία.

Κατώτερος των περιστάσεων παρουσιάστηκε ο Παναμάς κόντρα στην Ουρουγουάη με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα με 3-1, σε ένα παιχνίδι που όπου δέχθηκε συνολικά 19 τελικές. Επιθετικά πάντως ήταν καλός, με δεδομένο πως δημιούργησε 9 τελικές με τις 3 να βρίσκουν στόχο. Εξαρχής το έργο του ήταν δύσκολο σε αυτό τον όμιλο, έχοντας απέναντι του ομάδες όπως η «Σελέστε» και οι ΗΠΑ που είναι ποιοτικότερες. Όσο για τις ΗΠΑ, ξεκίνησαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την παρουσία τους στο Κόπα Αμέρικα 2024, επικρατώντας με 2-0 της Βολιβίας, με το σκορ να αδικεί σε μεγάλο βαθμό την Team USA. Απειλήθηκαν ελάχιστα από την αντίπαλο τους και αν ήταν πιο εύστοχοι το σκορ θα μπορούσε κάλλιστα να πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις, με δεδομένο πως τα XGoals τους έφτασαν στο 2,34. Σε περίπτωση νίκης περνούν στην επόμενη φάση και θα παίξουν την τελευταία αγωνιστική των ομίλων κόντρα στην Ουρουγουάη για την κορυφή του ομίλου.

Προγνωστικά στοιχήματος

Όσο φιλότιμος κι αν είναι ο Παναμάς, οι ΗΠΑ είναι ανώτερο σύνολο, εξ ου και το διπλό πληρώνει στο 1,40 κατά μέσο όρο. Θεωρούμε πως οι τυπικά φιλοξενούμενοι θα μπουν από νωρίς δυνατά στο παιχνίδι με στόχο να καθαρίσουν την υπόθεση νίκη, όπως έκαναν και με την Βολιβία. Γι’ αυτό και βρίσκουμε αξία στο 2 ημίχρονο σε απόδοση 1,97.

Η λογική λέει πως ο Παναμάς θα κατέβει με αμυντικό προσανατολισμό και θα ψάξει να απειλήσει μέσω των αντεπιθέσεων. Αυτό θεωρούμε πως μπορεί να τον βοηθήσει να βρει έστω ένα γκολ, ενώ θεωρούμε πως εύκολα ή δύσκολα θα δεχθεί τουλάχιστον ένα τέρμα. Γι’ αυτό και αξίζει το ρίσκο του Goal/Goal σε απόδοση 2,15.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΑΜ – 27/06, 01:00 – Παναμάς – ΗΠΑ: 2 ημίχρονο (Απόδοση: 1,97)
  • ΚΟΑΜ – 27/06, 01:00 – Παναμάς – ΗΠΑ: Goal/Goal (Απόδοση: 2,15)

Δείτε στο BetMarket.gr τις διασταυρώσεις Euro 2024 με τις ομάδες που πέρασαν στους «16» και την εξέλιξη της διοργάνωσης!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ