BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η αντίδραση της Εθνικής

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η αντίδραση της Εθνικής
FIBA

Τον τελευταίο της αγώνα για τους ομίλους του Eurobasket U20 δίνει σήμερα η Εθνική Ελλάδος και το BetMarket.gr έχει την πρόταση του αγώνα.

Δράση έχουμε σε επίπεδο εθνικών ομάδων όσον αφορά τις U20 στο ευρωπαϊκό μπάσκετ. Από το Σάββατο έχει ξεκινήσει το Eurobasket U20 στην Πολωνία με την συμμετοχή και της Εθνικής Ομάδας, η οποία είναι σε έναν δύσκολο όμιλο, μαζί με την Σερβία, την Γαλλία και την οικοδέσποινα Πολωνία. Παρότι το ξεκίνημα ήταν ελπιδοφόρο με νίκη επί της Σερβίας, η ανέλπιστη ήττα από την Πολωνία χάλασε τα σχέδια των παικτών του Κώστα Παπαδόπουλου. Η γαλανόλευκη αντιμετωπίζει σήμερα την Γαλλία στο τελευταίο ματς για τη φάση των ομίλων. Δεν υπάρχει αποκλεισμός στο Group Stage, αλλά περνούν και οι 16 ομάδες στην επόμενη φάση.

Η Ελλάδα δεν τα κατάφερε το απόγευμα της Κυριακής κόντρα στην οικοδέσποινα Πολωνία. Η νίκη επί της Σερβίας χαλάρωσε κάπως τους παίκτες του Κώστα Παπαδόπουλου που έμειναν στους πανηγυρισμούς. Συνδυαστικά με την αστοχία από τα 6,75, αλλά και το μπασκετικό ξύλο της Πολωνίας, γνώρισαν μια ανέλπιστη νίκη που μπορεί να τους οδηγήσει ακόμα και στην τελευταία θέση του ομίλου. Δεν είναι πάντως τόσο κακό όσο ακούγεται το ρόστερ και η νίκη επί της Σερβίας αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Αν ειδικά είναι πιο εύστοχος σήμερα ο Σαμοντούροβ θα δούμε τελείως διαφορετική Εθνική. Κρατάμε επίσης την περίπτωση του Γιάννη Καρακώστα με γεμάτη σεζόν στην Elite League που δείχνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους.

Η Γαλλία από την άλλη είναι μία ομάδα που στηρίζει τις τύχες της στην ταχύτητα, την δύναμη και την ενέργεια. Έχει περίσσιο ταλέντο, αν και κατεβαίνει με πολλές απουσίες. Χαρακτηριστικό είναι πως από τους γεννηθέντες το 2004 και 2005 υπάρχουν 8 NBAers με ονόματα όπως ο Γουενμπανιάμα, ο Ρισασέ κα ο Κουλιμπαλί, όμως κανείς τους δεν είναι διαθέσιμος. Το ξεκίνημα των «τρικολόρ» κόντρα στην Πολωνία ήταν εντυπωσιακό, όμως η ήττα από την Σερβία τους έκοψε κάπως τα φτερά.

Η ήττα από την Πολωνία έκανε καλό στην Ελλάδα ψυχολογικά, με αποτέλεσμα να μπει σήμερα πιο συγκεντρωμένη για να διεκδικήσει ό,τι της αναλογεί. Η Γαλλία είναι το φαβορί, όμως περιμένουμε από την «επίσημη αγαπημένη» ένα καλό αμυντικό παιχνίδι, μέσω του οποίου θα κρατήσει χαμηλά τους "τρικολόρ" για να διεκδικήσει στο τέλος το θετικό αποτέλεσμα. Θα πάμε, λοιπόν, με τον άσο με το χάντικαπ στο +12,5 σε απόδοση 1,83.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ελλάδα – Γαλλία: 1 +12,5, (απόδοση 1.83), 14:00

Βρείτε στο BetMarket.gr πληθώρα στοιχηματικών επιλογών, σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα και ειδικά στοιχήματα!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ