BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η αντίδραση της Γαλλίας

Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας στον ημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ισπανία
Ο Κιλιάν Εμπαπέ με τη φανέλα της Γαλλίας στον ημιτελικό του Euro 2024 κόντρα στην Ισπανία @2024 ANTONIO CALANNI/AP IMAGES

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την αναμέτρηση της Γαλλίας με το Βέλγιο για το Nations League.

Μπήκαμε από την Κυριακή στη 2η αγωνιστική των ομίλων του Nations League, το οποίο μπορεί να μην έχει ιδιαίτερη αίγλη, όμως βλέπουμε δυνατά και ανταγωνιστικά ματς. Ένα τέτοιο περιμένουμε πως θα είναι και το Γαλλία – Βέλγιο.

Οι τρικολόρ ξεκίνησαν τις υποχρεώσεις τους στην μετά-Euro 2024 εποχή με το αριστερό, γνωρίζοντας εντός έδρας ήττα με 3-1 από την Ιταλία. Μάλιστα, το κακό για τον Ντιντιέ Ντεσάμπ δεν είναι μόνο η ήττα, αλλά και το γεγονός πως η ομάδα του δέχθηκε πολλές φάσεις, με τα xGoals της Σκουάντρα Ατζούρα να είναι στο 2,12.

Η κακή αμυντική λειτουργία πάντως αναμένεται να φέρει αλλαγές σήμερα, με τον Ουπαμεκανό να κάθεται στον πάγκο και το δίδυμο της άμυνας να αποτελείται από τους Σαλιμπά και Κονατέ, ενώ στο δεξί άκρο αναμένεται να ξεκινήσει ο Κουντέ αντί του Κλος. Γενικότερα υπάρχει πίεση στο πρόσωπο του Ντεσάμπ, όχι τόσο για την ήττα από την Ιταλία, αλλά για την πορεία της Γαλλίας στο Euro 2024 και κυρίως την εικόνα που παρουσίασε.

Το Βέλγιο από την άλλη ξεκίνησε με το δεξί τις υποχρεώσεις του επικρατώντας του Ισραήλ με 3-1. Ο Τεντέσκο δεν έχει στην διάθεσή του τον Ρομέλου Λουκάκου, όμως μόνο σε κακό δεν του βγήκε ως τώρα αυτή η απουσία, με τον Οπέντα να καλύπτει το κενό του. Μπορεί ο τελευταίος να έχασε πέναλτι στον τελευταίο αγώνα, όμως μοίρασε την ασίστ στο γκολ του Τίλεμανς, ενώ τα τρεξίματα του και οι κινήσεις του δημιουργούν χώρους στους υπόλοιπους. Σε εξαιρετική κατάσταση είναι ο Κέβιν Ντε Μπρόινε. Αντίθετα, αμυντικά τα προβλήματα παραμένουν.

Η Γαλλία δεν έχει περιθώρια για δεύτερη σερί απώλεια βαθμών εντός έδρας, ενώ ταυτόχρονα η πίεση στο πρόσωπο του Ντεσάμπς είναι έντονη. Η ήττα από την Ιταλία λειτούργησε και σαν αφύπνιση για τους κορυφαίους παίκτες, αλλά και σαν ευκαιρία να πάρουν περισσότερο χώρο οι επόμενες γενιές, προεξεχόντων των Ζαΐκ Εμερί και Μπαρκολά. Θεωρούμε πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στο τέλος η Γαλλία θα πάρει τη νίκη. Μία νίκη που έχει απόδοση 1,85 και θα αποτελέσει το σημείο μας για σήμερα.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • UNL – 09/09, 21:45 – Γαλλία – Βέλγιο: 1 (Απόδοση: 1,85)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ