BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η "απόβαση" του ΠΑΟΚ και οι Οσίμεν - Ικάρντι

Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει το γκολ του
Ο Γιάννης Κωνσταντέλιας πανηγυρίζει το γκολ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ / INTIME SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από την εκτός έδρας αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Γαλατάσαραϊ.

Ώρα Europa League, μιας και σήμερα ξεκινά η δεύτερη τη τάξει διοργάνωση της UEFA και υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον με την συμμετοχή του ΠΑΟΚ. Ο πρωταθλητής Ελλάδος ρίχνεται στην μάχη της νεοσύστατης League Phase και θέλει να συγκεντρώσει όσο το δυνατό περισσότερους πόντους για να περάσει στην επόμενη φάση.

Η αρχή βέβαια μόνο εύκολη δεν είναι, μιας και η αποστολή των "ασπρόμαυρων" ταξίδεψε στην Κωνσταντινούπολη για να αντιμετωπίσει την Γαλατάσαραϊ. Η "τσιμ μπομ" είναι σε ονειρώδη φόρμα στο πρωτάθλημα Τουρκίας, μετρώντας 6/6 νίκες και ενώ έχει σκοράρει συνολικά 20 τέρματα.

Βέβαια, μονάχα μία φορά κατάφερε να κρατήσει την εστία της ανέπαφη. Η δε νίκη επί της Φενέρμπαχτσε το Σάββατο με 3-1 έδωσε άλλη ώθηση στην ομάδα ψυχολογικά. Όσο καλή είναι η παρουσία της εντός τουρκικών συνόρων, άλλο τόσο κακή είναι εκτός αυτών. Στα playoffs του Champions League γνώρισε τον αποκλεισμό με δύο ήττες μάλιστα από την Γιουνγκ Μπόις.

Όσον αφορά το ρεπορτάζ, διαθέσιμοι είναι κανονικά οι Οσίμεν και Ικάρντι.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο ΠΑΟΚ επίσης έχει καλή ψυχολογία, μιας και είναι μόνος πρώτος στην βαθμολογία της Stoiximan Super League. Επέστρεψε δε στα θετικά αποτελέσματα, επικρατώντας του Βόλου με 3-1 εκτός έδρας. Το εντυπωσιακό με την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου είναι πως στα πρώτα 4 από τα 5 παιχνίδια του πρωταθλήματος, έχει σκοράρει τουλάχιστον 2 γκολ σε κάθε ματς.

Μάλιστα, το ίδιο στατιστικό επιβεβαιώθηκε και σε πέντε από τις έξι ευρωπαϊκές του μάχες στα προκριματικά. Σαφώς ο Λουτσέσκου θα δώσει βάση στην ψυχολογική προετοιμασία της ομάδας του, όπως κάνει πάντα σε τέτοιου είδους παιχνίδια.

Περιμένουμε από τον ΠΑΟΚ να βρει με τον έναν ή τον άλλο τρόπο γκολ. Το έχει δείξει στη διάρκεια της μέχρι τώρα πορείας του πως έχει τις μονάδες και τον τρόπο να φτάσει σε τέρμα. Το ζήτημα είναι πως και η Γαλατά από την πλευρά της είναι μία πολύ ποιοτική ομάδα, ειδικά μεσοεπιθετικά. Αντλεί δυναμική από το γήπεδο της, οπότε δύσκολα δεν θα βρει γκολ. Στα μάτια μας η λογική λέει πως μπορεί να βρει και δύο τέρματα. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Bet Builder, Goal/Goal και Over 1.5 Γαλατάσαραϊ σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γαλατάσαραϊ – ΠΑΟΚ: Goal/Goal και Γαλατάσαραϊ Over 1.5 (απόδοση 2.30), 22:00

Το Europa League παίζει στο BetMarket.gr με προγνωστικά στοιχήματος, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ EUROPA LEAGUE ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ