BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η χαρά του γκολ

PSG's Bradley Barcola controls the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard)
PSG's Bradley Barcola controls the ball during the French League One soccer match between Paris Saint-Germain and Reims at the Parc des Princes stadium in Paris, France, Sunday, March 10, 2024. (AP Photo/Aurelien Morissard) AP

Βροχή πέφτουν τα γκολ στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, γι’ αυτό το Betmarket.gr έχει ξεχωρίσει τρία παιχνίδια από την αγορά των γκολ.

Νέος μήνας, και είμαστε λίγο πριν την πρώτη διακοπή για τις εθνικές ομάδες. Εμείς έχουμε ξεχωρίσει τρία παιχνίδια για… γκολ, ώστε να σας πάμε ταμείο.

ΛΑΣΚ Λιντς – Βόλφσμπεργκερ

Δεν είναι σε καλή κατάσταση οι γηπεδούχοι που έχουν αρνητικό σερί 5 αγώνων δίχως νίκη. Επίσης, προέρχονται από δύο μεσοβδόμαδα παιχνίδια για τα προκριματικά του Europa League. Σε καλύτερο κατάσταση η Βόλφσμπεργερ, ωστόσο εκτός έδρας μετράει μόνο ήττες και έχει δεχτεί 5 γκολ σε 2 ματς. Η ΛΑΣΚ Λιντς ψάχνει αντίδοτο, ενώ η άμυνα των φιλοξενούμενων προβληματίζει, άρα βλέπουμε γκολ. Το Over 2,5 έχει επιβεβαιωθεί στα 3/5 τελευταία μεταξύ τους ματς, όπως και στα 3/5 στην έδρα της ΛΑΣΚ. Σε απόδοση 1,78 το συγκεκριμένο σημείο.

Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι κόντρα σε δύο ομάδες που έχουν κάνει το δύο στα δύο έως τώρα και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Η Λιλ μάλιστα προέρχεται από την πρόκριση στο League Phase του Champions League. Μπορεί να έχασε με 2-1 κόντρα στη Σλάβια αλλά το 2-0 του πρώτου αγώνα ήταν αρκετό για της δώσει την πρόκριση. Από την άλλη, η Παρί είναι εντυπωσιακή τις πρώτες αγωνιστικές και μοιάζει ασταμάτητη επιθετικά, έχοντας σκοράρει 10 γκολ(!). Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες οι δύο ομάδες θα παλέψουν έχοντας τις καλύτερες δυνατές 11αδες για τη νίκη. Εμείς θα επιλέξουμε το Over 2.5 σε απόδοση 1,73.

Ουντινέζε – Κόμο

Πήρε το βαθμό στην έδρα της Μπολόνια (1-1) η Ουντινέζε την πρώτη αγωνιστική, σε ένα ματς όπου δέχθηκε 3.11 xGoals! Εν συνεχεία, κέρδισε τη Λάτσιο (2-1), με την επίθεσή της να παίρνει άριστα στο κομμάτι της αποτελεσματικότητας, όμως η εικόνα αμυντικά ήταν κακή. Η τύχη είναι αρκετά με το μέρος της μέχρι στιγμής κι αυτό δεν ξέρουμε πόσο θα συνεχιστεί.

Η Κόμο δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στην ανωτερότητα της Γιουβέντους (3-0), ενώ στη συνέχεια ήρθε ισόπαλη με την Κάλιαρι (1-1), σε ένα ματς που είχε 1.12 xGoals ο αντίπαλος και 1.36 αυτή.

Φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά λόγω της αμυντικής τους εικόνας δεν θα εμπιστευτούμε τον άσο. Γενικότερα, με όσα έχουμε δει από τις δυο ομάδες, στοιχηματικά αξία υπάρχει στα γκολ και στο Over 2.5, επιλογή που είναι σε απόδοση 2,18.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 1/9, 18:00 ΛΑΣΚ Λιντς – Βόλφσμπεργκερ: Over 2.5 (απόδοση 1,78)
  • 1/9, 21:45 Λιλ – Παρί Σεν Ζερμέν: Over 2.5 (απόδοση 1.73)
  • 1/9, 21:45 Ουντινέζε – Κόμο: Over 2.5 (απόδοση 2.18)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ