BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η έδρα κάνει κουμάντο

Σημαία Ισπανίας έξω από το γήπεδο της Ζιρόνα
Σημαία Ισπανίας © 2022 FRANCISCO SECO/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr προτείνει δύο σημεία στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (12/6/24) από Ισπανία και Αργεντινή.

Η πρεμιέρα του Euro 2024 απέχει μόλις λίγα 24ωρα, ωστόσο συνεχίζεται παράλληλα η αγωνιστική δράση σε ορισμένα πρωταθλήματα. Δύο σημεία περιλαμβάνουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (12/6/24) από τα playoffs ανόδου στην Ισπανία και το πρωτάθλημα Αργεντινής.

Το EURO 2024 πρόγραμμα πλησιάζει και το ενδιαφέρον αυξάνεται όλο και περισσότερο. Το Betmarket ετοιμάζει καθημερινά αναλύσεις, εξετάζει τις ειδικές αγορές και παρουσιάζει συνολικά τη διοργάνωση.

Έιμπαρ – Οβιέδο

Το δεύτερο παιχνίδι του ζευγαριού. Το πρώτο που έγινε πριν λίγες ημέρες στην έδρα της Οβιέδο έληξε ισόπαλο 0-0. Ο νικητής περνάει στον τελικό για να διεκδικήσει την άνοδο.

Πήρε το θετικό αποτέλεσμα η Έιμπαρ στην έδρα της Οβιέδο και πλέον έχει ξεκάθαρα το πάνω χέρι στο ζευγάρι. Οι εντός έδρας αναμετρήσεις αποτελούν όπλο των Βάσκων, καθώς μέσα στο σπίτι τους μάζεψαν 46 από τους συνολικά 71 βαθμούς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος. Μάλιστα σε περίπτωση σε 120 λεπτά αγώνα, παίρνουν εκείνοι την πρόκριση στην επόμενη φάση λόγω καλύτερης θέσης στη βαθμολογία. Ωστόσο, η ομάδα του Ετσεμπερία θα κατέβει στο γήπεδο με στόχο τη νίκη.

Η Οβιέδο δεν πήρε το επιθυμητό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της και πλέον χρειάζεται μόνο νίκη νίκη μέσα στο Ipurua. Πολύ δύκολο έργο αν συνυπολογίσουμε τα στατιστικά της εκτός έδρας. Συγκεκριμένα, η συγκομιδή της εκτός έδρας στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, ήταν μόλις 21 βαθμοί με ρεκόρ 5-6-10.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, η Έιμπαρ είναι το φαβορί. Εντός έδρας αποδίδει πολύ καλά, ενώ η Οβιέδο περνάει δύσκολα όταν παίζει εκτός. Ο άσος σε απόδοση 1,91.

Αρχεντίνος Τζούνιορς – Σεντράλ Κόρδοβα

Στο 90’ λυτρώθηκε η Αρχεντίνος Τζούνιος που προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου με νίκη επί της Ατλέτικο Ραφαέλα (ομάδα Β’ κατηγορίας). Αποκλείστηκε από το Σουνταμερικάνα και έχει υποχρεώσεις μόνο στις εγχώριες διοργανώσεις. Σε 4 αγωνιστικές στο πρωτάθλημα ο απολογισμός της είναι 6 βαθμοί με 2 νίκες και 2 ήττες. Έχει πανηγυρίσει μόνο σε εντός έδρας παιχνίδια. Γενικά, είναι ομάδα που σκοράρει και παιχνίδια της συνήθως έχουν γκολ.

Συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα για τη Σεντράλ Κόρδοβα. Την προηγούμενη αγωνιστική έχασε εντός έδρας με 4-2 από την Ταγιέρες και πλέον μετράει 4 ήττες σε ισάριθμα ματς. Πολύ μεγάλο ζήτημα η αμυντική λειτουργία, καθώς δέχεται γκολ με μεγάλη ευκολία. Στην επίθεση μπορεί να βρει γκολ αλλά αν δεν βελτιώσει την ανασταλτική της συμπεριφορά δεν πρόκειται να πανηγυρίσει νίκη.

Η Αρχεντίνος Τζούνιος είναι καλύτερη ομάδα, παίζει μπροστά στο κοινό της και είναι το φαβορί. Δεν μπορεί να σηκώσει κεφάλι η Σεντράλ Κόρδοβα και δύσκολα θα πάρει θετικό αποτέλεσμα. Επιλογή μας ο άσος σε συνδυασμό με το over 1,5 σε απόδοση 1,78.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

  • 12/6, 22:00 Έιμπαρ – Οβιέδο: 1 (απόδοση 1,91)
  • 13/6, 01:00 Αρχεντίνος Τζούνιορς – Σεντράλ Κόρδοβα: 1 & over 1,5 (απόδοση 1.83)
TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ