FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ευρωπαϊκή τριάδα της Παρασκευής σε απόδοση 9.18

Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε αγώνα της Νότιγχαμ στην Premier League με αντίπαλο την Τότεναμ
Ο Νούνο Εσπίριτο Σάντο σε αγώνα της Νότιγχαμ στην Premier League με αντίπαλο την Τότεναμ @2024 IAN WALTON/AP IMAGES

Το παρολί του Freetips247 από τις αποψινές (25/10) αναμετρήσεις στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα σε απόδοση 9.18!

Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ (2-3 γκολ)

Μόλις μια ήττα στα τελευταία πέντε παιχνίδια για την Λέστερ που προέρχεται από επικράτηση εκτός έδρας επί της Σαουθάμπτον με 3-2. Οι Αλεπούδες μέχρι το 64΄ έχαναν με 2-0, όμως στη συνέχεια πέτυχαν τρία γκολ με τον Αγιού στο 98΄ να διαμορφώνει το τελικό σκορ. Από την άλλη πλευρά, η Νότιγχαμ Φόρεστ κατάφερε για πρώτη φορά στη φετινή σεζόν να εκμεταλλευτεί την έδρα της, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας (1-0) χάρη σε γκολ του Γουντ στο 65΄. Μόλις μια ήττα για την ομάδα του Νούνο Εσπίριτο Σάντος. Ματς που μπορεί να κριθεί μεταξύ 2-3 γκολ.

Τορίνο – Κόμο (G/G)

Τρεις σερί ήττες με το ίδιο σκορ (3-2) για την Τορίνο που έχει κενά στα μετόπισθεν. Με 3-2 η ομάδα του Πάολο Βανόλι είχε νικήσει την Βερόνα προτού ξεκινήσει το ανεπιτυχές σερί. Στην τελευταία αναμέτρηση απέναντι στην Κάλιαρι η Τορίνο μέχρι το 74΄ βρισκόταν μπροστά στο σκορ. Πέντε σερί G/G έχει φέρει η Κόμο που έμεινε στο 1-1 στο τελευταίο ματς απέναντι στην Πάρμα. Το τελικό σκορ μάλιστα διαμορφώθηκε από το πρώτο ημίχρονο. Η εικόνα των δύο ομάδων, αναφορικά με την ευκολία που δέχονται γκολ μας οδηγούν στο G/G.

Εσπανιόλ – Σεβίλλη (Χ2 & G/G)

Τέσσερις ήττες στα πέντε πιο πρόσφατα παιχνίδια για την Εσπανιόλ που δεν τα κατάφερε με αντίπαλο την Αθλέτικ Μπιλμπάο, καθώς συνετρίβη με 4-1. Η ομάδα της Βαρκελώνης έχει φέρει 6 G/G στα 7 τελευταία ματς. Στον αντίποδα η Σεβίλλη, εκτός έδρας δεν έχει καταφέρει να νικήσει έχοντας απολογισμό 3 ισοπαλίες και 2 ήττες. Η ομάδα της Ανδαλουσίας προέρχεται από βαριά ήττα με 5-1 από την εντυπωσιακή φέτος Μπαρτσελόνα. Εντυπωσιακή παράδοση από το 2017 για την Σεβίλλη καθώς είναι αήττητη σε 10 ματς ανεξαρτήτως έδρας έχοντας πετύχει 7 νίκες.

Συνοπτικά η τριάδα:

  • Λέστερ – Νότιγχαμ Φόρεστ 2-3 γκολ (2.00)
  • Τορίνο – Κόμο G/G (1.80)
  • Εσπανιόλ – Σεβίλλη Χ2 & G/G (2.55)

Απόδοση τετράδας: 9.18

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ