BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η φόρμα κάνει τη διαφορά

America's team captain Henry Martin lifts the trophies after winning the Mexican soccer league final against Cruz Azul at Azteca stadium in Mexico City, Sunday, May 26, 2024. American won 1-0. (AP Photo/Eduardo Verdugo)
America's team captain Henry Martin lifts the trophies after winning the Mexican soccer league final against Cruz Azul at Azteca stadium in Mexico City, Sunday, May 26, 2024. American won 1-0. (AP Photo/Eduardo Verdugo) © 2024 EDUARDO VERDUGO/ASSOCIATED PRESS

Μία επιλογή από το Apertura Mexico, η οποία πληρώνει πάνω από τον διπλασιασμό, προτείνει το BetMarket.gr.

Δεύτερη αγωνιστική στο πρωτάθλημα του Μεξικό, η οποία θα λάβει χώρα σήμερα και αύριο, καθώς την Κυριακή θα διεξαχθούν οι τελικοί σε Euro και Κόπα Αμέρικα με την Ομοσπονδία να μην ορίζει παιχνίδια πάνω τους. Τέσσερα παιχνίδια διεξάγονται τα ξημερώματα, αλλά εμείς θα ασχοληθούμε με το Κλαμπ Αμέρικα - Κερετάρο.

Προγνωστικά Κλαμπ Αμέρικα – Κερετάρο

Για το 4/4 ο Μαρτίν

Στην πρεμιέρα του Apertura Mexico στο ματς Σαν Λουίς – Κλαμπ Αμέρικα (1-2) ο επιθετικός των φιλοξενούμενων, Χένρι Μάρτιν, άνοιξε το σκορ μόλις στο 5’. Αυτό ήταν το τρίτο συνεχόμενο γκολ για τον 31χρονο στράικερ, ο οποίος βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Στα προηγούμενα ματς, χάρισε το Κλαουσούρα στην ομάδα του (1-0 την Κρουζ Αζούλ) και το Campeon de Campeones (2-1 την Τίγκρες)!

Αποδυναμωμένη η Κερετάρο

Ο Μαρτίν θα ξεκινήσει δεδομένα και σήμερα στην κορυφή της επίθεσης με μοναδικό στόχο να οδηγήσει την Αμέρικα στο τρίποντο ώστε να διορθώσει την γκέλα της πρεμιέρας. Είναι και μία ευκαιρία να επιστρέψει στα γκολ απέναντι στην Κερετάρο. Στα τελευταία πέντε ματς που την αντιμετώπισε δεν κατάφερε να βρει δίχτυα! Σήμερα είναι πολύ πιθανό να σπάει αυτή η μικρή παράδοση, αφού η φιλοξενούμενη έδειξε σημαντικές αδυναμίες ανασταλτικά στο παιχνίδι με την Τιχουάνα (1-2). Υπήρξαν αρκετές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της που πρακτικά την αποδυνάμωσαν και είναι σε θέση ο φορ της Αμέρικα να το εκμεταλλευτεί απόψε. Να σκοράρει λοιπόν, ο Χένρι Μαρτίν πληρώνει 2,20.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΜΕΞ – 13/07, 04:00 – Κλαμπ Αμέρικα – Κερετάρο: Να σκοράρει ο Χ. Μαρτίν (2.20)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ