ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η φόρμα του Ζελαραγιάν και το "κόλλημα" της Ατλάντα

Ο Λούκας Ζελαραγιάν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στο Κολόμπους το γκολ που έβαλε κόντρα στο Μόντρεαλ, σε παιχνίδι για το MLS
Ο Λούκας Ζελαραγιάν πανηγυρίζει με τους συμπαίκτες του στο Κολόμπους το γκολ που έβαλε κόντρα στο Μόντρεαλ, σε παιχνίδι για το MLS © 2023 JAY LAPRETE/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις πιο σημαντικές αναμετρήσεις από το πρόγραμμα του MLS.

Με την ποδοσφαιρική σεζόν στην Ευρώπη να έχει ολοκληρωθεί, στο επίκεντρο πλέον του στοιχηματικού ενδιαφέροντος βρίσκονται κυρίως τα πρωταθλήματα από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού.

Γεμάτη αγωνιστική τα ξημερώματα στο MLS, με την Ατλάντα του Γιώργου Γιακουμάκη να δοκιμάζεται στη Νέα Υόρκη από τους Red Bulls (25/05 02:30 Live από το SPORT24). H United τρέχει αήττητο σερί επτά αγωνιστικών, έχοντας όμως σε αυτό το διάστημα πέντε ισοπαλίες (2-5-0).

Στο τελευταίο της παιχνίδι, η ομάδα του Γκονσάλο Πινέδα ισοφάρισε σε 2-2 τη Νιου Γιορκ Σίτι στο 95', παρά το γεγονός ότι αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες. Για το αποψινό ματς πάντως, επιστρέφουν τόσο ο πρώτος σκόρερ Γιακουμάκης (10 γκολ), όσο και ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Τιάγκο Αλμάδα (7 γκολ), που είχε διεθνείς υποχρεώσεις με την εθνική Αργεντινής.

Η Ατλάντα λοιπόν θα είναι πολύ πιο ενισχυμένη επιθετικά στο αποψινό ματς. Ούτως ή άλλως μιλάμε για μία ομάδα που έχει μείνει άσφαιρη μόλις μία φορά σε 19 παιχνίδια πρωταθλήματος φέτος και μετράει 11 αμφίσκορα στις τελευταίες 13 αγωνιστικές.

Στον αντίποδα, οι Red Bulls έρχονται από το 2-2 κόντρα στη Σάρλοτ, σε μία αναμέτρηση όπου βρέθηκαν κάτω με 0-2 στο 19', αλλά αντέδρασαν και πήραν τον πόντο. Λογικό φαβορί το Goal/Goal στο 1.75.

Προγνωστικά Στοιχήματος

Από τα πιο δυνατά ματς της αγωνιστικής είναι το Κολόμπους – Νάσβιλ, ανάμεσα σε δύο ομάδες που βρίσκονται στην πρώτη εξάδα της Δύσης, έκτο το Κολόμπους και δεύτερο το Νάσβιλ (25/05 02:30 Live από το SPORT24).

Οι γηπεδούχοι έχουν ισχυρή έδρα (6-2-1) και είναι η δεύτερη καλύτερη επίθεση του MLS με 36 γκολ, πίσω μόνο από αυτή της Ατλάντα (37 γκολ). Επίσης, η ομάδα του Βιλφρίντ Νανσί είναι αήττητη τέσσερις αγωνιστικές (3-1-0) και στο τελευταίο ματς ισοφαρίστηκε στο 94' από τη Νιου Γιορκ Σίτι.

Στον αντίποδα, το Νάσβιλ έχει την κορυφαία άμυνα (14 γκολ) της κατηγορίας αλλά προέρχεται από την ήττα με 1-0 στο Μόντρεαλ. Μπήκε στοπ έτσι ένα αήττητο σερί 10 αγώνων (7-3-0). Οι μπουκ δίνουν φαβορί τον άσο στο 2.00, παρά το γεγονός ότι το Νάσβιλ έχει να χάσει δύο σερί ματς από τον περασμένο Μάρτιο.

Σαφώς πιο ενδιαφέρουσα η απόδοση για το anytime του Λούκας Ζελαραγιάν, που διανύει περίοδο σούπερ φόρμας. Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός πέτυχε το νικητήριο γκολ του Κολόμπους στο παιχνίδι με το Σικάγο, στο 93', με λόμπα πίσω από το κέντρο και έφτασε τα οκτώ τέρματα σε 15 συμμετοχές φέτος.

Ο διεθνής Αρμένιος άσος έλλειψε από το τελευταίο ματς με τη Νιου Γιορκ, λόγω υποχρεώσεων με την εθνική του, ωστόσο απόψε επιστρέφει ζεστός, αφού σημείωσε δύο γκολ στη σπουδαία νίκη της Αρμενίας με 4-2 επί της Ουαλίας, μέσα στο Κάρντιφ, για τα προκριματικά του Euro 2024. Στο 3.20 το anytime του Ζελαραγιάν.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Νιου Γιουρκ Ρεντ Μπουλς – Ατλάντα: Goal/Goal (απόδοση 1.75), 02:30
  • Κολόμπους – Νάσβιλ: Ζελαραγιάν Anytime (απόδοση 3.20), 02:30
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ