TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ίντερ βρίσκει τον τρόπο και στη Ρώμη

Inter Milan's head coach Simone Inzaghi celebrates at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Aug. 30, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Simone Inzaghi celebrates at the end of the Serie A soccer match between Inter Milan and Atalanta at the at the San Siro stadium in Milan, Italy, Friday, Aug. 30, 2024. (AP Photo/Luca Bruno) @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με το 2.42 και το 3.50 για απόψε.

Έχει ντέρμπι απόψε στο Ολίμπικο, η Ρόμα φιλοξενεί την Ίντερ σε μια αναμέτρηση η οποία επηρεάζει αρκετά την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι τζιαλορόσι προσπαθούν να βρουν ισορροπία στην μετά Ντε Ρόσι εποχή, δεν είναι εύκολο, ο Γιούριτς ξεκίνησε καλά, στη συνέχεια κάπου αυτή η ορμή υποχώρησε. Η αλήθεια είναι πως ο κόσμος της Ρόμα ποτέ δεν υποδέχτηκε με ενθουσιασμό αυτή την αλλαγή, απλώς κάνει υπομονή. Όσο όμως η ομάδα μένει σε μια μέτρια βαθμολογική κατάσταση, όλη αυτή η πίεση θα συσσωρεύεται και κάποια στιγμή θα βγει στην επιφάνεια. Το σημερινό ματς με την Ίντερ είναι κομβικό, θα φανεί αν υπάρχει ελπίδα αντεπίθεσης.

Οι νερατζούρι θυμίζουν ξανά σε όλους πως είναι οι πρωταθλητές και θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν το… στέμμα. Ο Ιντσάγκι έχει εντοπίσει τις αμυντικές… ανορθογραφίες, προσπαθεί να τις διορθώσει. Η επίθεση όμως κάνει την διαφορά, δίνει λύσεις και κυρίως νίκες. Επέστρεψε και ο Μπαρέλα, το οπλοστάσιο έχει γεμίσει, θα δούμε την καλύτερη φετινή έκδοση της Ίντερ.

Όλα δείχνουν Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ισπανία, η επιστροφή στη λογική της σωστής εκμετάλλευσης της Μασία (η Ακαδημία της) φέρνει άμεσα αποτελέσματα και κυρίως εγγυάται το μέλλον, τόσο αγωνιστικά, όσο και οικονομικά. Ο σύλλογος παύει να σκορπάει υπέρογκα ποσά σε μεταγραφές και φυσικά μπορεί να εισπράξει εκατομμύρια ευρώ, αν αποφασίσει να πουλήσει.

Ο Φλικ έχει ταιριάξει… γάντι με την λογική των μπλαουγκράνα, δείχνει και αυτός να απολαμβάνει όσα συμβαίνουν. Η Ρεάλ από χθες το βράδυ, έπιασε την Μπαρτσελόνα στην κορυφή, αλλά σήμερα υπάρχει η ευκαιρία για τους Καταλανούς να φύγουν ξανά στο +3 κι ενώ το Σάββατο έρχεται το κλάσικο στη Μαδρίτη. Η Σεβίλλη σε 80 ματς στη Βαρκελώνη έχει κερδίσει μόλις τα 6, τελευταία φορά το 2002, από τότε το ρεκόρ είναι 18-3-0! Η νίκη επί της Μπέτις στο ντέρμπι της Ανδαλουσίας, δίνει μια ώθηση, αλλά τώρα ο συντελεστής δυσκολίας είναι μεγαλύτερος.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Ρόμα στο Ολίμπικο παίρνει δύναμη από τον κόσμο της, αλλά η Ίντερ είναι έμπειρη, πιο ποιοτική, διαθέτει τις προσωπικότητες για να ανταπεξέλθει. Μπορεί να φύγει με το διπλό και φέτος, επιλέγω 2 & goal/goal στο 3.50.

Η φετινή Μπαρτσελόνα βγάζει υγεία, παίζει εντυπωσιακό ποδόσφαιρο και κυρίως κερδίζει. Θα επιτεθεί από την αρχή της Σεβίλλης, θα την πιέσει μπορεί να της βάλει 2 και 3 γκολ εύκολα. Προφανώς θα αφήσει κενά, δεν μπορείς να τα έχεις όλα, εκεί μπορεί να… επενδύσουν οι φιλοξενούμενοι, ένα γκολ μπορούν να το βρουν. Επιλέγω 1 & goal/goal στο 2.42.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ρόμα - Ίντερ: 2 & Goal/Goal (απόδοση 3.50), 21:45
  • Μπαρτσελόνα - Σεβίλλη: 1 & Goal/Goal (απόδοση 2.42), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ BIG GAMES BET ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ