TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ίντερ ξέρει τον τρόπο

Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ κόντρα στην Αταλάντα σε αγώνα της Serie A | 30 Αυγούστου 2024
Ο Μάρκους Τουράμ πανηγυρίζει γκολ της Ίντερ κόντρα στην Αταλάντα σε αγώνα της Serie A | 30 Αυγούστου 2024 @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Σε δύο βραδινές επιλογές διπλασιασμού ποντάρει ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Μέτρια η εικόνα της Μόντσα στο ξεκίνημα του καμπιονάτο, μόνο στο τελευταίο από τα 3 ματς, αυτό κόντρα στη Φιορεντίνα (2-2 εκτός έδρας) έβγαλε κάποια καλά στοιχεία στο επιθετικό σκέλος. Μοιάζει λίγο μονότονος ο τρόπος ανάπτυξης, ειδικά όταν καταλήγει με κάποια σέντρα στον υψηλόσωμο Τζούριτς. Σήμερα οι δυσκολίες είναι περισσότερες, καλείται να… φρενάρει την πρωταθλήτρια Ίντερ, η οποία πριν τη διακοπή είχε κάνει ένα ξέσπασμα με 4-0 επί της Αταλάντα.

Ο Ιντζάγκι πατάει πάνω στον περσινό κορμό, αυτό είναι ένα μεγάλο ατού, τη στιγμή που οι περισσότερες ομάδες προσπαθούν να στηθούν από το μηδέν. Ακολουθεί η πρεμιέρα του Champions League, η οποία είναι ιδιαιτέρως απαιτητική, φιλοξενείται την Τετάρτη από την Σίτι στο Μάντσεστερ και λογικά θα δούμε μια διαχείριση.

Όλα με το μέρος της Ατλέτικο

Η παράδοση είναι ένα στοιχείο που μπορεί να παίξει ρόλο σε ένα ματς, ειδικά όταν είναι έντονο. Η Ατλέτικο Μαδρίτης μετράει 9 νίκες και 4 ισοπαλίες στην έδρα της, απέναντι στη Βαλένθια, μάλιστα οι 4 νίκες είναι συνεχόμενες, δείγμα και της διαφοράς που υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες. Σε αυτό το στοιχείο, έρχονται να προστεθούν οι δύο απουσίες επιθετικών στις νυχτερίδες, Ντούρο και Μιρ είναι εκτός, για να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην κουβέντα περί μεγάλης διαφοράς ανάμεσα στα δύο κλαμπ. Η Βαλένθια κέρδισε τελευταία φορά πέρυσι, σε 11 αγώνες έχει μόνο 3 ισοπαλίες και 8 ήττες, η κατάσταση είναι γνωστή με την κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς και τον ιδιόρρυθμο ιδιοκτήτη, Πίτερ Λιμ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Ανώτερη ομάδα η Ίντερ, ακόμη κι αν ο Ιντζάγκι κρατήσει παίκτες, όπως ο Λαουτάρο, έχει τον Ταρεμί πλέον, ο οποίος αποτελεί μια αξιόπιστη λύση για την επίθεση. Η Μόντσα αμυντικά θα παίξει, της λείπουν πολλά μεσοεπιθετικά, βλέπω νίκη των νερατζούρι, το διπλό είναι χαμηλά, επιλέγω 2-3 γκολ στο 1.98.

Η Ατλέτικο στο Μετροπολιτάνο σκοράρει εύκολα, δεν αφήνει περιθώρια σε ομάδες όπως η Βαλένθια για να την αμφισβητήσουν. Ο άσος είναι χαμηλά, αν όμως συνδυαστεί με over 2.5 γκολ, τότε στο ανεβαίνει στο 2.00 και αποκτά αξία.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Μόντσα - Ίντερ: 2-3 γκολ (απόδοση 1.98), 21:45
  • Ατλέτικο Μαδρίτης - Βαλένθια: 1 & over 2.5 (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ