TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ηρεμία της Χετάφε κόντρα στην αβεβαιότητα της Βαλένθια

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ηρεμία της Χετάφε κόντρα στην αβεβαιότητα της Βαλένθια
@2020 BERNAT ARMANGUE/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει στο 1.93 και στο 2.05 για σήμερα.

Αρχίζει και ζορίζει η κατάσταση στη Βαλένθια, είναι ουραγός στο πρωτάθλημα και έχει τεράστια διοικητικά προβλήματα, ο κόσμος πιέζει όσο μπορεί για να απαλλαγεί από τον Πίτερ Λιμ. Η… ασθένεια προφανώς και έχει περάσει στο αγωνιστικό, μία νίκη, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες, είναι η απογοητευτική συγκομιδή κι ενώ συμπλήρωσε 10 αγώνες. Πολλά τα θέματα για τον Ρούμπεν Μπαράχα, ο οποίος προσπαθεί να τα λύσει, αλλά δεν είναι και… μάγος. Αν δεν αλλάξει η κατάσταση, θεωρώ πως ο ίδιος θα διαλέξει το δρόμο της αποχώρησης, θα είναι άδικο να χρεωθεί κάτι που δεν του αξίζει. Σήμερα οι Νυχτερίδες δοκιμάζονται στη Μαδρίτη, στην έδρα της Χετάφε. Σκληρή η ομάδα του Μπορδαλάς, σκοράρει λίγο, αλλά από την άλλη, θα πρέπει να… ματώσεις για να της βάλεις γκολ, 1-4-0 το ρεκόρ της εντός έδρας.

Ένα γκολ ίσως είναι αρκετό

Έχει derby d’Italia η βραδιά, η Ίντερ φιλοξενεί την Γιουβέντους, σε μια αναμέτρηση η οποία παίζει τεράστιο ρόλο για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, καθώς η Νάπολι νίκησε χθες, έστω και δύσκολα τη Λέτσε και αποσπάστηκε 5 βαθμούς από τους νερατζούρι και 6 από τους μπιανκονέρι. Η Ίντερ δοκιμάστηκε αρκετά μεσοβδόμαδα στη Βέρνη, λύγισε στις καθυστερήσεις την Γιουνγκ Μπόις με 1-0 και βλέπει αισιόδοξα το μέλλον της και στο Champions League, την ώρα που η Γιουβέντους, ηττήθηκε δίκαια και μόνο 1-0 εντός από την πολύ καλύτερη Στουτγάρδη. Υπάρχουν κάποιες απουσίες στην Ίντερ, οι οποίες επηρεάζουν το πλάνο του Ιντσάγκι, Ατσέρμπι, Τσαλχάνογλου και εσχάτως Κάρλος Αουγκούστο, είναι κομβικοί. Η Γιουβέντους στηρίζει πολλά στην άμυνά της, έχει δεχθεί μόλις 1 γκολ μετά από 8 αγωνιστικές, δεν είναι καθόλου απλό επίτευγμα, δεν επιτρέπει σουτ στην εστία της.

Προγνωστικά στοιχήματος

Η Χετάφε είναι πολύ πιο ήρεμη από την… εύθραυστη Βαλένθια, η οποία δίνει την αίσθηση πως κάπου χάνονται οι αντοχές. Θα στηρίξουμε τους γηπεδούχους, στο όριο θα πάνε το ματς, ο άσος του 2.05 είναι η επιλογή μας.

Η Ίντερ είναι πιο έτοιμη ομάδα, ο Μότα βρίσκεται σε διαδικασία… ανοικοδόμησης της Γιουβέντους και στηρίζεται πολύ στην άμυνά του. Τεράστιο ντέρμπι, θα πάει στο όριο, ένα γκολ μπορεί να κρίνει τα πάντα, πιο κοντά σε αυτό είναι οι γηπεδούχοι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Χετάφε - Βαλένθια: 1 (απόδοση 2.05), 17:15
  • Ίντερ - Γιουβέντους: 1 (απόδοση 1.93), 19:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ