TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ιταλία εκμεταλλεύεται την αναστάτωση του Βελγίου

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ιταλία εκμεταλλεύεται την αναστάτωση του Βελγίου
@2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας κάνει παιχνίδι με δύο επιλογές από το πρόγραμμα της Πέμπτης.

Αλλάζει το στοιχηματικό… μενού, ελέω Εθνικών ομάδων και πάμε να παίξουμε μπάλα με Nations League. Το ρεπορτάζ του αγώνα Ιταλία – Βέλγιο, παρουσιάζει τεράστιο ενδιαφέρον και ουσιαστικά μας δίνει… πάτημα για την επιλογή σημείου. Η Ιταλία μετά την παταγώδη αποτυχία στο Euro, επέστρεψε δυναμικά, νίκησε Γαλλία (εκτός με 3-1) και Ισραήλ (2-1) με τον Σπαλέτι να παρουσιάζει μια ομάδα όπως ακριβώς την είχε στο μυαλό του, όταν αναλάμβανε το πρότζεκτ.

Απέναντι στη «σκουάντρα ατζούρα» θα σταθεί το Βέλγιο, το οποίο όπως έλεγε και ο Ντίνος Ηλιόπουλος, «είναι μια ωραία ατμόσφαιρα». Ο προπονητής των «κόκκινων διαβόλων», Τεντέσκο, είχε τσακωθεί με τον Κουρτουά και τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, είχε θέσει εαυτόν εκτός ομάδας για το Euro. Τώρα ήρθε η σειρά των Λουκάκου και Ντε Μπρόινε να ψυχρανθούν με τον Ιταλό και οι δύο σούπερ σταρ, ανακοίνωσαν πως δεν θα αγωνιστούν στα δύο προσεχή ματς, με Ιταλία και Γαλλία. Μιλάμε για τους δύο ποδοσφαιριστές, πάνω στους οποίους είχε στηθεί όλη η ομάδα, θα πρέπει να αλλάξουν πολλά και άμεσα. Πόσο εύκολο είναι να συμβεί αυτό σε μια Εθνική ομάδα;

Μπορεί και χωρίς τον Εμπαπέ η Γαλλία

Το Ισραήλ είναι αναγκασμένο να δίνει όλα τα ματς μακριά από τη χώρα του, λόγω του πολέμου, η αναμέτρηση με την Γαλλία θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη. Υπάρχει δεδομένη διαφορά δυναμικότητας, η οποία μεγαλώνει κι άλλο λόγω των συνθηκών που αναφέραμε. Οι «τρικολόρ» δεν θα έχουν πλέον τον Γκριεζμάν ο οποίος αποσύρθηκε από την Εθνική, ενώ θα αγωνιστούν και χωρίς τον Εμπαπέ.

Ο Ντεσάν τον άφησε εκτός κλήσεων λόγω του τραυματισμού του, όπως είπε, αλλά ο παίκτης αγωνίστηκε κανονικά με την Ρεάλ και η ανακοίνωση αυτή προκάλεσε τις αντιδράσεις του κόσμου. Βέβαια το ρόστερ της Γαλλίας είναι γεμάτο λύσεις, υπάρχουν παίκτες όπως Ντεμπελέ, Τουράμ, Κόλο Μουανί, Ενκουνκού, Μπαρκολά, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την διαφορά με το παραπάνω.

Προγνωστικά στοιχήματος

Μυρίζει… μπαρούτι η κατάσταση στο Βέλγιο, οι οιωνοί δεν είναι καλοί για τον Τεντέσκο, θεωρώ πως δύσκολα θα είναι στον πάγκο και μετά τα δύο ματς που έχει μπροστά του. Πολύ πιο ήρεμη και σε καλή κατάσταση δείχνει η Ιταλία, ο «άσος» στο 1.93 μπαίνει στις επιλογές μου.

Δεν τίθεται θέμα σύγκρισης ανάμεσα στο Ισραήλ και τη Γαλλία, τους χωρίζουν πολλά, οι «τρικολόρ» μπορούν να φτάσουν στη νίκη χωρίς να ξοδέψουν πολλές δυνάμεις, επιλέγω 2 & under 3.5 γκολ στο 2.12.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία - Βέλγιο: 1 (απόδοση 1.93), 21:45
  • Ισραήλ – Γαλλία: 2 & under 3.5 (απόδοση 2.12), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ