TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η Ιταλία που φτιάχνει ο Σπαλέτι αρέσει

Italy's head coach Luciano Spalletti applauds before a round of sixteen match between Switzerland and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit)
Italy's head coach Luciano Spalletti applauds before a round of sixteen match between Switzerland and Italy at the Euro 2024 soccer tournament in Berlin, Germany, Saturday, June 29, 2024. (AP Photo/Ariel Schalit) @2024 ARIEL SCHALIT/AP IMAGES

Ο Λάμπρος Μπαλάφας ποντάρει σε δύο επιλογές του 1.82 και του 3.20 για απόψε.

Ξαφνικά εμφανίστηκε μια Ιταλία βγαλμένη από τις ένδοξες μέρες του παρελθόντος. Η σκουάντρα ατζούρα πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις των τελευταίων ετών, νίκη 3-1 τη Γαλλία και μάλιστα στο Παρίσι, έβγαλε στοιχεία που μόνο αισιοδοξία αφήνουν για τη συνέχεια. Το ζητούμενο αυτή τη στιγμή για την ομάδα του Σπαλέτι, είναι να διατηρήσει μια ισορροπία και να μην γυρίσει στις κακές συνήθειες των προηγούμενων αγώνων. Δεν υπάρχει ο μεγάλος σταρ, αλλά η δουλειά του συνόλου φέρνει αποτέλεσμα.

Η σημερινή αποστολή φέρνει την Ιταλία να φιλοξενείται από το Ισραήλ στην ουδέτερη Βουδαπέστη, οι τυπικά γηπεδούχοι δεν έχουν να επιδείξουν κάτι αξιοπρόσεκτο, προέρχονται από την ήττα 3-1 από το Βέλγιο. Είχαν δεύτερο ρόλο από την αρχή μέχρι το τέλος, ο Μπεν Σιμόν προσπαθεί με την τριάδα στην άμυνα να κάνει πιο συμπαγή την ομάδα του, προφανώς θέλει περισσότερη δουλειά για να δει και αποτελέσματα.

Η δυναμική της Τουρκίας μπροστά στον κόσμο της

Νωθρή παρουσιάστηκε η Τουρκία στο εκτός έδρας ματς με την Ουαλία, η ισοπαλία (0-0) κρίνεται θετική, με δεδομένο το αριθμητικό μειονέκτημα για μισή ώρα, λόγω αποβολής του επιθετικού Γιλμάζ. Είναι αλήθεια πως η ομάδα του Μοντέλα ανέβασε τον… πήχη αρκετά με την πορεία της στο Euro, ωστόσο τώρα είναι μια εντελώς διαφορετική διαδικασία.

Ο σημερινός εντός έδρας αγώνας με την Ισλανδία, δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση, οι Ισλανδοί έκαναν εξαιρετικό ματς στην πρεμιέρα τους κόντρα στο Μαυροβούνιο, νίκησαν 2-0, εκμεταλλεύτηκαν τις ευκαιρίες τους, δεν επέτρεψαν πολλές φάσεις στον αντίπαλο.

Προγνωστικά στοιχήματος

Υπάρχει διαφορά ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιταλία, η ομάδα του Σπαλέτι θέλει να χτίσει πάνω στη μεγάλη νίκη επί της Γαλλίας, θεωρώ πως θα συνεχίσει με νίκη. Βέβαια το διπλό είναι αρκετά χαμηλό, αν συνδυαστεί όμως με over 2,5 ανεβαίνει στο 1.82 και έχει αξία.

Οι Τούρκοι βγάζουν έναν ενθουσιασμό, ειδικά μπροστά στον κόσμο τους μπορούν να ανεβάσουν αρκετά την απόδοσή τους και να φτάσουν στο ζητούμενο, από την άλλη ανασταλτικά αφήνουν κενά. Επιλέγω 1 & goal/goal στο εξαιρετικό 3.20!

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ισραήλ - Ιταλία: 2 & over 2.5 (απόδοση 1.82), 21:45
  • Τουρκία - Ισλανδία: 1 & Goal/Goal (απόδοση 3.20), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ