ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Η παράδοση της Έλτσε και ο Βλάχοβιτς

Ο άσος της Έλτσε, Πέρε Μίγια, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης σε ματς για τη La Liga
Ο άσος της Έλτσε, Πέρε Μίγια, πανηγυρίζει το γκολ του κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης Ⓒ 2022 MANU FERNANDEZ/ASSOCIATED PRESS

Μιλάει η παράδοση στα παιχνίδια της Έλτσε με τη Βαγιεκάνο και της Γιουβέντους με την Τορίνο.

Η Έλτσε φιλοξενεί τη Βαγιεκάνο στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της La Liga, σε μία αναμέτρηση που η ισοπαλία παίζει σε τιμές κάτω του 3.00, δείγμα του πόσο αμφίρροπη αναμένεται (22:00 Novasports 1HD, Live από το SPORT24).

Προγνωστικά Ισπανία: Ελτσε - Βαγιεκάνο

Η Έλτσε ήταν αήττητη πέντε αγωνιστικές (3-2-0) πριν χάσει από τη Σεβίλλη την προηγούμενη εβδομάδα, σε ένα ματς που περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο και άντεξε για 70 λεπτά. Από την πλευρά της, η Βαγιεκάνο βρίσκεται σε μία μίνι κάμψη, πληρώνοντας το γεγονός ότι είχε να διαχειριστεί δύο διοργανώσεις. Ξόδεψε ενέργεια, πνευματική και σωματική στο ματς με την Μπέτις για το κύπελλο, από την οποία ηττήθηκε με 1-2 και ακολούθως έχασε καθαρά 0-3 από την Οσασούνα, συμπληρώνοντας έτσι τρεις διαδοχικές ήττες στο πρωτάθλημα.

Η Έλτσε έχει ορισμένες σοβαρές απουσίες για το αποψινό ματς, όπως ο φορ Λούκας Μπογέ (7 γκολ), οι αμυντικοί Βερδού, Παλάσιος και ο χαφ Γκουμπάου, ωστόσο είναι διαθέσιμος για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς φορ Πόνσε (πρώην παίκτης της ΑΕΚ).

Το θετικό για την Έλτσε, είναι πως διατηρεί εξαιρετική παράδοση εντός έδρας κόντρα στη Βαγιεκάνο. Το τελευταίο διπλό της Ράγιο εντοπίζεται το 1991. Έκτοτε, η έδρα είναι αήττητη σε εννιά μεταξύ τους αναμετρήσεις (6-3-0).

Επίσης, πρέπει να σημειώσουμε ότι η Βαγιεκάνο είναι κλασική ομάδα έδρας, αφού έχει συγκεντρώσει 26 βαθμούς στο Βαγιέκας και μόλις πέντε μακριά από αυτό. Είναι ενδεικτικό πως εκτός έδρας, η Ράγιο έχει απολογισμό 0-1-6 στα επτά πιο πρόσφατα παιχνίδια της.

Τα δεδομένα λοιπόν οδηγούν περισσότερο προς τα αριστερά, σε ένα ματς βέβαια που χρειάζεται απαραίτητα και κάλυψη. Στο 1,52 η διπλή ευκαιρία (1Χ) της Έλτσε.

Προγνωστικά Ιταλία: Γιουβέντους - Τορίνο

Στο μεγάλο ντέρμπι της βραδιάς, ανάμεσα στη Γιουβέντους και την Τορίνο (21:45 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24), όπως μπορείτε να διαβάσετε και στην ανάλυση του Τσάρλυ, υπάρχει τελείως διαφορετικό μομέντουμ στις δύο ομάδες. Η Γιούβε βρίσκεται σε άνοδο και η Γκρανάτα σε πτώση.

Με την απόκτηση του Ζακάρια και κυρίως του Βλάχοβιτς, η Γιουβέντους αναβάθμισε αισθητά το ρόστερ της και πλέον έχει τον πρώτο λόγο στη μάχη της τέταρτης θέσης έναντι της Αταλάντα.

Ο Σέρβος φορ, στο ντεμπούτο του, κόντρα στη Βερόνα άνοιξε λογαριασμό με τη νέα του ομάδα, ενώ στο κρίσιμο παιχνίδι με την Αταλάντα, την προηγούμενη εβδομάδα, έδωσε μεγάλες μάχες με τους τρεις στόπερ των μπεργκαμάσκι και ειδικά στο πρώτο μέρος η αντίπαλη άμυνα τον αισθάνθηκε για τα καλά.

Φυσικά, με τον Βλάχοβιτς στην κορυφή της επίθεσης, η Γιουβέντους έχει ξεκάθαρα τον πρώτο λόγο απέναντι στην Τορίνο. Άλλωστε, στα ντέρμπι της πόλης, η Γιούβε διατηρεί εκπληκτική παράδοση με ρεκόρ 23-7-1 στα τελευταία 31 ανεξαρτήτως έδρας.

Ο άσος στο 1.65 αποτελεί μία τίμια επιλογή και μπορεί μάλιστα να ανέβει μέχρι το 2,75 αν σκοράρει και ο Βλάχοβιτς.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γιουβέντους - Τορίνο: 1 & Να σκοράρει ο Βλάχοβιτς (απόδοση 2.75), 21:45
  • Έλτσε - Βαγιεκάνο: 1Χ (απόδοση 1.52), 22:00
TAGS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ