BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ποιότητα της Σουηδίας και ο νέος ηγέτης της Σερβίας

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ποιότητα της Σουηδίας και ο νέος ηγέτης της Σερβίας
© 2024 ANTONIO CALANNI/ASSOCIATED PRESS

Φαβορί και ένα ειδικό σε αποδόσεις έως 3.40 προτείνει το Betmarket.gr από τα μας του Nations League.

Δύο σημεία έχει ξεχωρίσει το Betmarket.gr από τα σημερινά παιχνίδια των εθνικών ομάδων για το Nations League.

Αζερμπαϊτζάν - Σουηδία

Σε νέα εποχή μπήκε το Αζερμπαϊτζάν με τον δικό μας Φερνάντο Σάντος να αναλαμβάνει τα ηνία. Οι Αζέροι στα περσινά προκριματικά μάζεψαν μόλις επτά βαθμούς σε οκτώ αναμετρήσεις, δεχόμενοι 17 τέρματα. Στη συνέχεια, ακολούθησαν τέσσερα φιλικά, κόντρα σε ομάδες παρόμοιας και χαμηλότερης δυναμικής, όπου η εικόνα τους ήταν μέτρια. Αυτό ήταν που οδήγησε σε αλλαγή της τεχνικής ηγεσίας,

Ο Πορτογάλος προπονητής απολύθηκε από την Εθνική Πολωνίας, μετά από μία ήττα κόντρα στην Αλβανία (2-0) για τα προκριματικά του Euro 2024. Στο Αζερμπαϊτζάν, το υλικό που έχει να διαχειριστεί είναι χειρότερο ποιοτικά κι αυτό θα τον δυσκολέψει σίγουρα στο να... συμμαζέψει τα πράγματα.

Τρεις ήττες σε τέσσερα ματς μετράει με την εθνική ομάδα της Σουηδίας ο Δανός προπονητής Γιον Νταλ Τόμασον. Η αλήθεια είναι πως τα αποτελέσματα αδικούν πολύ τους Σουηδούς, καθώς στην ήττα από τη Σερβία (0-3), τα xGoals ήταν 1.51-1.97, ενώ οι ευκαιρίες για γκολ ήταν 21-7. Ήττα δέχθηκαν επίσης κόντρα στη Δανία (1-2), όμως το σκορ ήταν ισόπαλο έως και το 86'. Ωστόσο στην ήττα κόντρα στην Πορτογαλία (5-2) πλήρωσαν την κακή αμυντική τους λειτουργία, αλλά επιθετικά ήταν σχετικά καλοί (1.93 xGoals).

Η Σουηδία διαθέτει ένα καλό ρόστερ με μονάδες όπως οι Κουλουσέφσκι, Γιόκερες, ενώ και ο Νανάσι βρίσκεται σε κορυφαία φόρμα. Από την άλλη, οι γηπεδούχοι πέρασαν σε μια νέα εποχή, με έναν προπονητή που κάποτε ήταν «δάσκαλος» του αμυντικού ποδοσφαίρου, όμως εάν δεν κατάφερε να δουλέψει με το υλικό της Πολωνίας, θα δυσκολευτεί ιδιαίτερα να το κάνει με το Αζερμπαϊτζάν.

Στοιχηματικά λοιπόν, το ενδιαφέρον βρίσκεται στο μίνι combo 2 & Over 2.5, σε απόδοση 2,45.

Σερβία - Ισπανία

Υπάρχει ξεκάθαρο φαβορί σε αυτό το ματς, καθώς οι Ισπανοί υπερτερούν σε ποιότητα. Βέβαια, σήμερα παίζουν σε μια σκληρή έδρα, για να αντιμετωπίσουν μια ομάδα που έχει πείσμα. Εμείς όμως θα σταθούμε σε ένα ειδικό και στο ότι οι γηπεδούχοι θα απειλήσουν με τον Σάμαρτζιτς. Ο Σέρβος είναι παίκτης που πατάει αρκετά περιοχή και είναι μέσα στις φάσεις. Επομένως περιμένουμε να κάνει τελικές, ενώ αναμένεται να έχει δημιουργικά το ελεύθερο.

Ο παίκτης της Αταλάντα έκανε εξαιρετική σεζόν πέρσι με τη φανέλα της Ουντινέζε, με γκολ και ασίστ. Είχε κατά μέσο όρο 1.7 σουτ/ανά παιχνίδι. Φέτος, με τη Ντέα έχει επιχειρήσει συνολικά πέντε τελικές προσπάθειες σε δύο παιχνίδια. Στα 22 του, με την Αταλάντα να έχει προσφέρει περισσότερα από 20 εκατομμύρια ευρώ για να τον αποκτήσει, ετοιμάζεται να γίνει ο νέος ηγέτης στης μεσοεπιθετική γραμμή της Σερβίας.

Όσον αφορά λοιπόν τα προγνωστικά, αξία υπάρχει στην επιλογή να έχει ο Σάμαρτζιτς 1+ τελική προσπάθεια στην εστία, σε απόδοση 3,40.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 5/9, 19:00 Αζερμπαϊτζάν – Σουηδία: 2 & Over 2.5 (απόδοση 2.45)
  • 5/9, 21:45 Σερβία – Ισπανία: Σάμαρτζιτς 1+ τελική προσπάθεια στην εστία (απόδοση 3.40)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ