BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Η ποιότητα του Κοσόβου και τα γκολ στην Πολωνία

Ο Βεντάτ Μουρίτσι πανηγυρίζει το γκολ του με την εθνική ομάδα του Κοσόβου κόντρα στην Κύπρο
Ο Βεντάτ Μουρίτσι πανηγυρίζει το γκολ του με την εθνική ομάδα του Κοσόβου κόντρα στην Κύπρο © 2022 VISAR KRYEZIU/ASSOCIATED PRESS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τους αγώνες του Nations League, εκεί όπου η ποιότητα των φιλοξενούμενων κάνει την διαφορά.

Συνέχεια έχουμε στο Nations League, εκεί όπου η δράση δεν σταματά μέχρι την προσεχή Τρίτη και έχουμε ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις και απόψε.

Ξεκίνημα από την αναμέτρηση της Λιθουανίας με το Κόσοβο. Οι γηπεδούχοι αποτελούν μία από τις πλέον αδύναμες ομάδες της League C και πολύ δύσκολα θα αποφύγουν τον υποβιβασμό, ειδικά μετά την ήττα από την Κύπρο που θεωρητικά μαζί θα πάλευαν για την παραμονή. Κόντρα στη Ρουμανία στην προηγούμενη διακοπή πάλεψε για τα καλά το ματς, όμως λύγισε στο φινάλε με αποτέλεσμα να δεχθεί δύο γκολ.

Η έδρα της σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρο, μιας και στους τελευταίους 13 αγώνες που έχει δώσει, κέρδισε μόλις 1 φορά το Γιβραλτάρ με το φτωχό 1-0. Όσο για το Κόσοβο, υπό προϋποθέσεις μπορεί να διεκδικήσει και την πρωτιά, αν και η Ρουμανία είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου. Οι φιλοξενούμενοι συνέτριψαν στον τελευταίο αγώνα την Κύπρο με 4-0 στην Λευκωσία και έδειξαν ότι έχουν το πάνω χέρι για την 2η θέση. Είναι μία ομάδα με ποιοτικές μονάδες και παιχνίδια, όπως το σημερινό, έχει την δυνατότητα να τα καθαρίσει.

Η Λιθουανία είναι περισσότερο… μπασκετική παρά ποδοσφαιρική. Δεν έχει έδρα, δεν έχει κάποια μονάδα να μας πείσει για τις δυνατότητες της, σε αντίθεση με το Κόσοβο που είναι πιο ποιοτικό σύνολο. Επιλογή μας το διπλό σε απόδοση 1.82.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Πολωνίας με την Πορτογαλία, σε ένα από τα πιο ενδιαφέροντα ματς της βραδιάς. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στο Nations League. Κέρδισαν την Σκωτία με 2-3 και ενόσω ισοφαρίστηκαν αρχικά από 0-2 σε 2-2, ενώ στην συνέχεια έχασαν από την Κροατία με 1-0. Γενικότερα η Πολωνία μπαίνει σε μία περίοδο μετάβασης, μιας και μεγάλοι παίκτες, προεξέχοντος του Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, μπαίνουν στον τελευταίο γύρο των παραστάσεων τους και οι επόμενες γενιές δεν δείχνουν να έχουν σπουδαία ποιότητα.

Αντίθετα, η Πορτογαλία βγάζει και θα συνεχίσει να βγάζει μεγάλα ταλέντα. Τέτοιο χαρακτηρίζεται και ο Κονσεϊσάο, ο οποίος επέστρεψε από τον τραυματισμό του και ήταν μαγικός στα τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους, βάζοντας σήμερα πλώρη για μια θέση στο αρχικό σχήμα. Γενικότερα η Πορτογαλία μεσοεπιθετικά έχει πάρα πολλές λύσεις, ενώ θετικό είναι το γεγονός πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο βρήκε δίχτυα στα δύο προηγούμενα ματς για το Nations League, σπάζοντας την κατάρα που τον κυνηγούσε στο Euro 2024.

Η Πολωνία έχει θέματα μεσοαμυντικά και δεν ξέρουμε κατά πόσο μπορεί να τα αλλάξει, ειδικά κόντρα σε έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο όπως η Πορτογαλία. Περιμένουμε ένα ματς με γκολ, γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • NL – 12/10, 16:00 – Λιθουανία – Κόσοβο: 2 (Απόδοση: 1.82)
  • NL – 12/10, 21:45 – Πολωνία – Πορτογαλία: Over 2.5 (Απόδοση: 1.85)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές !

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ