TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Η τρομερή παράδοση της Ιταλίας απέναντι στην Τουρκία

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε ματς της Ιταλίας απέναντι στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 12 Σεπτεμβρίου 2023
Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι σε ματς της Ιταλίας απέναντι στην Ουκρανία για τα προκριματικά του Euro 2024 | 12 Σεπτεμβρίου 2023 @2023 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Σε μια επιλογή διπλασιασμού ποντάρει από το πρόγραμμα της ημέρας ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Πλησιάζει η 14η Ιουνίου, η τελική φάση του Euro 2024 είναι το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού. Μέχρι τότε, περιοριζόμαστε στην προετοιμασία των ομάδων και στα φιλικά που δίνουν, ώστε να παρουσιαστούν πανέτοιμες στη σέντρα της διοργάνωσης.

Το πιο σημαντικό τεστ της σημερινής ημέρας διεξάγεται στη Μπολόνια, οι πρωταθλητές Ευρώπης Ιταλοί φιλοξενούν την Τουρκία σε μια πρόβα υψηλών απαιτήσεων και για τις δύο ομάδες. Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είναι αυτός που θα οδηγήσει την Ιταλία στα γήπεδα της Γερμανίας στην μετά Μαντσίνι εποχή, το βάρος παραδοσιακά μεγάλο στη γειτονική χώρα, όπως και οι απαιτήσεις του κόσμου. Το ρόστερ διαθέτει ταλέντο, ο πήχης τοποθετείται ψηλά.

Η Τουρκία του Βιντσέντζο Μοντέλα, κατάφερε να προκριθεί ως πρώτη στον όμιλο, θα πάει στο Euro με… αέρα, έχοντας ως ξεκάθαρο στόχο να περάσει στα νοκ άουτ. Το φιλικό κόντρα στην Ιταλία θεωρείται το πιο δυνατό της προετοιμασίας, έχει πολύ κακή παράδοση, σε 15 ματς επίσημα ή φιλικά δεν έχει νίκη, μετράει 11 ήττες, 4 ισοπαλίες με τέρματα 10-29!

Προγνωστικά στοιχήματος

Σίγουρα θα υπάρξουν δοκιμές, θα ακολουθήσει ακόμη ένα φιλικό για τις δύο ομάδες. Προφανώς η Ιταλία δίνεται φαβορί, διαθέτει και όνομα και φανέλα, έχει και τρομερή παράδοση. Από την άλλη δεν νομίζω να ανοίξει πολύ ο ρυθμός, δεν θα πιεστούν οι ποδοσφαιριστές, επιλέγω 2-3 γκολ σε απόδοση 2.00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ιταλία - Τουρκία: 2-3 γκολ (απόδοση 2.00), 22:00
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ