BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Κολομβιάνικος πενταπλασιασμός με παράδοση και φόρμα

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Απόδοση πενταπλασιασμού προτείνει το Betmarket.gr από το πρωτάθλημα της Κολομβίας.

Φτωχό το σημερινό πρόγραμμα, αλλά στην Κολομβία υπάρχει ένα σημείο που έχουμε ξεχωρίσει και αξίζει να το αναλύσουμε.

Ντεπορτίβο Περέιρα - Αλιάντζα Πετρολέρα (13/09/24)

Στην πρώτη κατηγορία της Κολομβίας η Ντεπορτίβο Περέιρα φιλοξενεί την Αλιάντζα Πετρολέρα στο εξ αναβολής ματς της 6ης αγωνιστικής.

Ντεπορτίβο Περέιρα - Αλιάντζα Πετρολέρα

Η Ντεπορτίβο Περέιρα συνεχίζει με πολλές προσθαφαιρέσεις στο ρόστερ της, ωστόσο ακόμα της λείπει ένας ποιοτικός παίκτης που θα κάνει τη διαφορά με μία ενέργεια όταν ένα ματς ζορίζει. Στα 5 τελευταία παιχνίδια της έχει ρεκόρ 1-1-3, με την μοναδική της νίκη να είναι κόντρα στην αδύναμη Τσίκο. Αν και δημιουργικά είναι σε καλό επίπεδο, δεν μπορεί να μετουσιώσει σε γκολ τις ευκαιρίες της (3η χειρότερη επίθεση της κατηγορίας), με αποτέλεσμα να βγάζει έναν εκνευρισμό στο γήπεδο. Σε όλα αυτά έρχεται να προστεθεί και η πίεση από τον κόσμο, ο οποίος δεν έχει καθόλου υπομονή και διαρκώς δείχνει τη δυσαρέσκεια του στα σόσιαλ.

Η Αλιάντζα Πετρολέρα από την άλλη, δεν διαθέτει κάποιο τρομερό υλικό, αλλά οι παίκτες της ομάδας δίνουν το 100% σε κάθε ματς έχουν χημεία μεταξύ τους. Αυτό αποτυπώνεται και στην πρόσφατη πεντάδα αναμετρήσεων της όπου διατηρεί αήττητο (2-3-0), με την επιθετική της γραμμή να έχει πετύχει 10 τέρματα.

Ωστόσο, υπάρχει πρόβλημα όσον αφορά το αμυντικό κομμάτι, όπου δέχεται γκολ με συνέπεια (μόνο σε ένα από τα 5 τελευταία ματς της κράτησε το μηδέν στα μετόπισθεν), αλλά απέναντι στην Περέιρα που δεν πετυχαίνει... ελέφαντα από το μισό μέτρο θα πάρουμε το ρίσκο, ποντάροντας στο υψηλό διπλό του 5,00 απόδοση.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη επιλογή ενισχύεται και από την πρόσφατη παράδοση, καθώς η Αλιάντζα σε 2/3 πιο πρόσφατες επισκέψεις της στο συγκεκριμένο γήπεδο έφυγε με τη νίκη.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΛ1 - 13/09 - 03:30 - Ντεπορτίβο Περέιρα - Αλιάντζα Πετρολέρα: 2 (απόδοση 5,00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ