BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κουνάει σεντόνι και πληρώνει ο Αλόνσο

Ο Τσάμπι Αλόνσο πανηγυρίζει τον τίτλο της Bundesliga με την Μπάγερ Λεβερκούζεν | 18 Μαΐου 2024
Ο Τσάμπι Αλόνσο πανηγυρίζει τον τίτλο της Bundesliga με την Μπάγερ Λεβερκούζεν | 18 Μαΐου 2024 @2024 MARTIN MEISSNER/AP IMAGES

Ντεμπούτο για τον Τσάμπι Αλόνσο στο Champions League και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση της ημέρας.

Συνεχίζεται η δράση στο ChampionsLeague για 3η σερί ημέρα, στην οποία πέφτει και η αυλαία της 1ης αγωνιστικής. Είδαμε ως τώρα πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις, οι οποίες μας κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον. Ας δούμε, όμως, τι έχουμε εντοπίσει για σήμερα, στην πρώτη Πέμπτη που έχουμε μαζικά αγώνες από την κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Ξεκινάμε με τον πρώτο χρονικά αγώνα ανάμεσα στην Φέγενορντ και την Μπάγερ Λεβερκούζεν. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ξεκινήσει καλά τη σεζόν, μιας και εξαιρώντας την κατάκτηση του SuperCup που δεν έχει ιδιαίτερη αξία, δυσκολεύονται να πάρουν αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχουν μόλις 1 νίκη έναντι 3 ισοπαλιών στο πρωτάθλημα. Το μεγάλο τους πρόβλημα είναι η άμυνα, με δεδομένο πως έχουν δεχθεί τουλάχιστον ένα γκολ σε όλα τα παιχνίδια που έχουν δώσει ως τώρα.

Η Μπάγερ Λεβερκούζεν από την άλλη ξεπέρασε το σοκ της πρώτης ήττας μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα από την Λειψία και επικράτησε με άνεση της Χόφενχαϊμ το περασμένο Σάββατο. Παρά το γεγονός ότι η απόδοση των ομάδων που κατακτούν το πρωτάθλημα την περασμένη σεζόν, παρουσιάζει πτώση, εν τούτοις οι «ασπιρίνες» είναι εξαιρετικές και θέλουν να συνδυάσουν μία ακόμα πορεία πρωταθλητισμού, με μία καλή πορεία στο ChampionsLeague. Η επίθεση τους παραμένει το μεγαλύτερο όπλο τους, με την άμυνα πολλές φορές βέβαια να έχει κενά.

Η αποχώρηση του Άρνε Σλοτ έχει επηρεάσει και με το παραπάνω την Φέγενορντ, η οποία ψάχνει ακόμα τα πατήματα της. Η Μπάγερ Λεβερκούζεν είναι πιο έτοιμη ομάδα και περιμένουμε με τον έναν ή τον άλλο τρόπο να κερδίσει. Το «2» και Over 1.5 έχει απόδοση 1.83.

Από την Ολλανδία πάμε στην Γαλλία, εκεί όπου η Μπρεστ ντεμπουτάρει στην διοργάνωση απέναντι στην Στουρμ Γκρατς, η οποία επιστρέφει στην κορυφή διασυλλογική διοργάνωση μετά τη δεκαετία των 00ς. Η αλήθεια είναι πως έχουμε ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι, με δεδομένο πως οι γηπεδούχοι δεν έχουν εμπειρία από ευρωπαϊκά παιχνίδια. Οι Αυστριακοί, μπορεί να απέχουν πολλά χρόνια από το Champions League, όμως ανά διαστήματα έχουν παίξει στην Ευρώπη. Η Στουρμ Γκρατς είναι γνωστή για την επιθετική της φιλοσοφία και την ικανότητα να σκοράρει, ακόμη και εκτός έδρας.

Κοινό στοιχείο των δύο ομάδων είναι η δυνατότητα να δημιουργήσουν πολλές φάσεις, και με βάση την επιθετική τους προσέγγιση, τα τελευταία παιχνίδια και την αμυντική τους λειτουργία, περιμένουμε να δούμε περισσότερα από 2.5 γκολ. Γι’ αυτό και το δεύτερο σημείο μας είναι το Over 2.5 σε απόδοση 2.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

UCL – 19/9, 19:45 – Φέγενορντ – Μπάγερ Λεβερκούζεν: 2 και Over 1.5 (Απόδοση: 1,83)

UCL – 19/9, 22:00 – Μπρεστ – Στουρμ Γκρατς: Over 2.5 (Απόδοση: 2.10)

Το ChampionsLeague παίζει στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ