BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Κύπελλο χωρίς γκολ γίνεται; Γίνεται!

SUPER LEAGUE  2024-2025 /  -  (  / EUROKINISSI)
SUPER LEAGUE 2024-2025 / - ( / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αναμετρήσεις για το Κύπελλο Ελλάδος.

Δράση έχουμε και εντός των τειχών σήμερα, μιας και πέραν της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Γαλατάσαραϊ για το Europa League, έχουμε ενδιαφέρουσες μάχες για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson.

Την αρχή κάνουμε με την αναμέτρηση του Εθνικού με τον Άρη. Οι Πειραιώτες είναι αρκετά χαρούμενοι, με δεδομένο πως έχουν φτάσει στον 4o γύρο του Κυπέλλου. Φέτος είναι ανάμεσα στα φαβορί για την άνοδο, οπότε έχουν ανέβει και οι προσδοκίες. Η λογική λέει βέβαια πως σήμερα οι γηπεδούχοι θα παίξουν αρκετά αμυντικά με στόχο να μην δεχθούν γκολ.

Ο Άρης από την άλλη έρχεται με ανεβασμένη ψυχολογία, μετά και την νίκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό (2-1) και συνεχίζει μετά από το σημερινό παιχνίδι με ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ. Πρακτικά, λοιπόν, περιμένουμε ροτέισον, με τον Μορόν να έχει τεθεί εκτός αποστολής. Κρατάμε πάντως το γεγονός πως κόντρα σε ομάδες χαμηλότερης δυναμικής που παίζουν κλειστά, ο Άρης δεν είναι τόσο αποτελεσματικός, μιας και δεν βρίσκει εύκολα λύσεις επιθετικά.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Περιμένουμε κλειστό ματς, με δεδομένο τον ενθουσιασμό των γηπεδούχων και το rotation των φιλοξενούμενων. Παράλληλα, ακόμη και προβάδισμα να πάρει ο Άρης, λογικά θα πάει σε διαχείριση δυνάμεων και αντοχής, ενόψει και του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Γι’ αυτό και η επιλογή μας είναι το Under 2.5 του Άρη σε απόδοση 1.75.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση του Παναιτωλικού με τον ΟΦΗ. Οι Κρητικοί πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας στο φινάλε κόντρα στον Λεβαδειακό και παρέμειναν αήττητοι για τέταρτο διαδοχικό παιχνίδι αήττητος (2-2-0). Σαφώς το ενδιαφέρον για το σημερινό ματς είναι μεγάλο, και γι’ αυτό περιμένουμε να είναι προσεκτικοί στην άμυνα, άρα θα δούμε λιγότερες επιθετικές ενέργειες.

Όσο για τον Παναιτωλικό, και φέτος παρουσιάζει καλή εικόνα στο πρωτάθλημα, με αποκορύφωμα την ισοπαλία που πήρε στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", δείχνοντας πως αμυντικά έχει σημαντικές ικανότητες. Ο Πετρακης επιλέγει σχήμα με τρεις καθαρούς αμυντικούς, το οποίο μετατρέπεται σε πεντάδα σε συνθήκες άμυνας και δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον αντίπαλο. Ανάλογα κλειστή τακτική θα δούμε και σήμερα, με τον έμπειρο τεχνικό να θέλει υπομονή στο παιχνίδι της ομάδας του.

Ο ΟΦΗ είναι το φαβορί από τις στοιχηματικές εταιρίες, όμως ο φετινός Παναιτωλικός δεν μπορεί να αποτελέσει εύκολο αντίπαλο για κανένα. Ειδικά στην αρχή του αγώνα, δύσκολα θα δούμε ρυθμό στο ματς και ακόμα πιο δύσκολα κάποια ομάδα θα αφήσει χώρους αμυντικά. Γι’ αυτό πάμε στο να μη μπει γκολ έως το 30' σε απόδοση 1.90.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Εθνικός – Άρης: Άρης Under 2.5 (απόδοση 1.75), 15:00
  • Παναιτωλικός – ΟΦΗ: Να μην μπει γκολ μέχρι το 30' (απόδοση 1.90), 19:00

Βρείτε στο Betmarket.gr μελετημένα προγνωστικά από όλες τις διοργανώσεις και σύγκριση αποδόσεων!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ