TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ

Προγνωστικά στοιχήματος: Λείπουν βαριά ονόματα από το Βέλγιο

Προγνωστικά στοιχήματος: Λείπουν βαριά ονόματα από το Βέλγιο
@2022 MICHAEL SOHN/AP IMAGES

Σε δύο επιλογές στο 1.85 και στο 2.02 ποντάρει για απόψε ο Λάμπρος Μπαλάφας.

Τείνει να γίνει συνήθεια η αποτυχία στο Βέλγιο, πήγε με δυναμική στο Euro, ωστόσο… προσγειώθηκε σχετικά εύκολα από τη Γαλλία στους 16, η ήττα 1-0 ήρθε σχεδόν φυσιολογικά. Ο Τεντέσκο άκουσε πολλά για την παρουσία της ομάδας του, τελικά συνεχίζει στο… τιμόνι, αλλά το προσεχές διάστημα θα κρίνεται διαρκώς.

Τα έχει… σπάσει με τον Κουρτουά, ο τερματοφύλακας της Ρεάλ συνεχίζει να απέχει από την ομάδα, Λουκάκου, Τροσάρ, Βίτσελ, Καράσκο, δεν βρίσκονται στην αποστολή για διάφορους λόγους. Το Βέλγιο θα υποδεχθεί το Ισραήλ στο Ντέμπρετσεν της Ουγγαρίας, χωρίς κόσμο, για λόγους ασφαλείας. Οι φιλοξενούμενο προσπαθούν να ανέβουν επίπεδο, αλλά μέχρι στιγμής δεν μπορούν να τα καταφέρουν, σίγουρα αποτελεί δικαιολογία, το γεγονός πως είναι ανέφικτο να παίξουν στη χώρα τους, λόγω του πολεμικού κλίματος. Ο Μπεν Σιμόν αντικατέστησε τον Αλόν Χατζάν και ήδη προέβη σε αρκετές αλλαγές, προκειμένου να φέρει ένα… κύμα ανανέωσης.

Παιχνίδι με τα γκολ στο Κάρντιφ

Μια νέα… σελίδα γράφεται για την Εθνική Ουαλίας, ο Κρεγκ Μπέλαμι ανέλαβε την τεχνική ηγεσία, σε μια προσπάθεια να επιστρέψει η ομάδα στις μεγάλες διοργανώσεις. Δεν θα είναι εύκολο, δεν… ξεχειλίζει το ταλέντο, θα χρειαστεί και χρόνος για να μπορέσει να αλλάξει πράγματα επί της ουσίας. Πρώτη αποστολή σε αυτό το νέο κεφάλαιο, η Τουρκία, μια ομάδα που άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο Euro, έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, εκεί αποκλείστηκε από την Ολλανδία. Ο Μοντέλα δεν φοβάται, δίνει ευκαιρίες στους καλούς νέους που υπάρχουν στην ομάδα και δικαιώνεται.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το Βέλγιο θα παρουσιαστεί χωρίς σημαντικούς παίκτες, οι οποίοι αποτέλεσαν το σημείο αναφοράς στις προηγούμενες διοργανώσεις. Εξακολουθεί να υπερτερεί του Ισραήλ, αλλά θεωρώ πως η νίκη θα έρθει σχετικά δύσκολα, θα παίξει ρόλο και το άδειο γήπεδο, επιλέγω 1 & under 3,5 στο 2.02.

Στο Κάρντιφ η Ουαλία θα υποδεχθεί την Τουρκία του Μοντέλα, ο οποίος παίζει επιθετικά, είναι ένα ματς το οποίο μπορεί να ανοίξει, επιλέγω goal/goal στο 1.85.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βέλγιο - Ισραήλ: 1 & under 3.5 (απόδοση 2.02), 21:45
  • Ουαλία – Τουρκία : Goal/Goal (απόδοση 1.85), 21:45
TAGS TIPS ΜΠΑΛΑΦΑΣ TIPSTERS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ