BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Ματς με φόντο την κορυφή στη Νορβηγία

Molde's Magnus Wolff Eikrem, second left, celebrates with his teammates his goal against Rapid Wien during the Europa League group B soccer match between SK Rapid Wien and Molde FKl at the Alianz Stadium in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 10, 2020. (AP Photo/Ronald Zak)
Molde's Magnus Wolff Eikrem, second left, celebrates with his teammates his goal against Rapid Wien during the Europa League group B soccer match between SK Rapid Wien and Molde FKl at the Alianz Stadium in Vienna, Austria, Thursday, Dec. 10, 2020. (AP Photo/Ronald Zak) AP PHOTO/RONALD ZA

Δύο σημεία από το BetMarket.gr που προέρχονται από το πρωτάθλημα της Νορβηγίας.

Για 2η διαδοχική μέρα δεν έχουμε δράση στο Euro 2024 και εμείς στρεφόμαστε στη Σκανδιναβία με δύο σημεία από το πρωτάθλημα Νορβηγίας στα σημερινά προγνωστικά στοιχήματος (28/6/24).

Σάρπσμποργκ – Μπόντο Γκλιμτ

Ο Κρίστιαν Μίκελσεν είναι ο νέος προπονητής της Σάρπσμποργκ, η οποία ξεκινάει τις υποχρεώσεις της μετά τη διακοπή με στόχο να αναστραφεί η κακή έως τώρα πορεία. Η ομάδα βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και χρειάζεται αμέσως μία καλή συγκομιδή βαθμών. Δύσκολα όμως, ο νέος τεχνικός θα προλάβει να βελτιώσει πράγματα μέσα σε λίγες μέρες. Πολύ μεγάλο πρόβλημα η αμυντική λειτουργία, καθώς η Σάρπσμποργκ είναι η ομάδα με τη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (25 γκολ παθητικό). Τα τελευταία της 6 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με Over 3,5 γκολ.

Η Μπόντο Γκλιμτ νίκησε με 1-0 στην έδρα της Χάουγκεσουντ στο τελευταίο ματς πριν τη διακοπή. Είναι η πρωτοπόρος της βαθμολογίας με 27 βαθμούς, όσους έχει και η Μπραν αλλά με ματς περισσότερο. Πολύ καλή εκτός έδρας συγκομιδή με ρεκόρ 5-0-1. Δεν δέχεται εύκολα γκολ και από την άλλη σκοράρει με σχετική ευκολία και διαθέτει την καλύτερη άμυνα και επίθεση του πρωταθλήματος (25 γκολ ενεργητικό και 8 παθητικό).

Ξεκάθαρο φαβορί η Μπόντο Γκλιμτ, αφού η Σάρπσμποργκ είναι από τις χειρότερες ομάδες της κατηγορίας. Δεν πιστεύουμε ότι ο νέος προπονητής των γηπεδούχων προλαβαίνει να αλλάξει πολλά πράγματα. Διπλό και over 2,5 σε απόδοση 2,10. Μη ξεχνάμε ότι παίζει η ομάδα με τη καλύτερη επίθεση κόντρα σε αυτή με τη χειρότερη άμυνα.

Τρόμσο – Μόλντε

Πολύ κακή πορεία έως τώρα κάνει η Τρόμσο στο πρωτάθλημα. Τραγικό ξεκίνημα στη σεζόν με 5 συνεχόμενες ήττες αλλά έκανε 3 διαδοχικές εντός έδρας νίκες για να μαζέψει κάποιους βαθμούς. Ωστόσο, έχει και 4 ήττες στα εντός έδρας, ενώ στα εκτός έχει κερδίσει μόλις 1 βαθμό. Είναι στην 14η θέση με 10 βαθμούς και αποτελεί τεράστια ανάγκη να μαζέψει περισσότερους. Τα 5 τελευταία εντός έδρας παιχνίδια της είναι όλα με over 2,5.

Η Μόλντε έχει συγκομιδή 21 πόντους και φιγουράρει στην 4η θέση της βαθμολογίας. Είναι πολύ ποιοτική στην επίθεση και πάντα βρίσκει τρόπο να σκοράρει. Μαζί με τη Μπόντο Γκλιμτ έχουν την καλύτερη επίθεση της κατηγορίας με 25 γκολ, ενώ έχει σκοράρει σε όλα τα ματς πρωταθλήματος. Θα μπορούσε να βρίσκεται πιο ψηλά στη βαθμολογία αν ήταν πιο σοβαρή στα ανασταλτικά της καθήκοντα (16 γκολ παθητικό). Μετράει 10 διαδοχικά over 2,5 σε όλες τις διοργανώσεις.

Επιλογή μας το over 2,5 σε απόδοση 1,65. Περιμένουμε να δούμε ένα ματς με ρυθμό με τις ομάδες να μπαίνουν επιθετικά, αφού και οι δύο θέλουν βαθμούς και νίκες. Ο τρόπος παιχνιδιού και τα στατιστικά των δύο ομάδων μας οδηγούν σε αυτό το σημείο.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ

  • Σάρπσμποργκ – Μπόντο Γκλιμτ: 2 & Over 2,5 (απόδοση 2.10), 20:00
  • Τρόμσο – Μόλντε: Over 2,5 (απόδοση 1.65), 22:15

Δείτε στο BetMarket.gr πώς έχει διαμορφωθεί το Euro 2024 πρόγραμμα μετά και την ολοκλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΕΡΙ & ΠΑΡΑΔΟΣΕΙΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ