FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Bet Builder στη Γαλλία στο 7.50

Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Άγιαξ-Παναθηναϊκός
Ο Φώτης Ιωαννίδης στο Άγιαξ-Παναθηναϊκός INTIME SPORTS

Η εκτός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στη Λανς μπαίνει στο μικροσκόπιο του Freetips247.com που έχει Bet Builder στο 7,50.

Δύσκολη εκτός έδρας αποστολή έχει απόψε ο Παναθηναϊκός στη Γαλλία κόντρα στη Λανς. Οι γηπεδούχοι τερμάτισαν στην 7η θέση στη Ligue 1 και ως εκ τούτου εκκινούν από τα playoffs για το Conference League. Ο Φρανκ Εζ, ο οποίος έκανε εξαιρετική δουλειά στον πάγκο της γαλλικής ομάδας αποχώρησε παραδίδοντας την σκυτάλη στον 31χρονο Βέλγο Γουίλ Στιλ, ο οποίος είχε δείξει τα διαπιστευτήρια του στη Ρεμς.

Ο Παναθηναϊκός έφτασε μια ανάσα από την πρόκριση στο Γ’ προκριματικό γύρο του Europa League χάρη στο γκολ του Τετέ που ισοφάρισε το 1-0 με το οποίο ηττήθηκε από τον Άγιαξ στο ΟΑΚΑ. Χρειάστηκαν 34 πέναλτι για να καταφέρει ο Αίαντας να προκριθεί στην επόμενη φάση. Βέβαια, στο πρωτάθλημα ξεκίνησε με το αριστερό, μετά και την ήττα-σοκ με 1-0 από τον Αστέρα Τρίπολης. Επιστρέφουν οι Ντραγκόφσκι και Τσέριν, ενώ βασικοί επίσης αναμένεται να είναι οι Ίνγκασον, Μπακασέτας, Ιωαννίδης και Γεντβάι.

Πρώτη μας επιλογή από τον αποψινό αγώνα είναι το G/G. Οι Πράσινοι δεν πρόκειται να κλειστούν στα καρέ τους και όπως έδειξαν και κόντρα στον Άγιαξ, ενώ οι επιστροφές σημαντικών παικτών αυξάνουν τις πιθανότητες να σκοράρει.

Είπαμε και παραπάνω πως ο Φώτης Ιωαννίδης θα πάρει φανέλα βασικού για δεύτερη φορά στην σεζόν. Η αλήθεια είναι πως το γεγονός ότι δεν έχει κάνει προετοιμασία τον έχει επηρεάσει, δεδομένα όμως ένα γκολ θα του δώσει την απαραίτητη ώθηση για την δύσκολη σεζόν που ακολουθεί. Θα τον στηρίξουμε, λοιπόν, για anytime scorer.

Τελευταία επιλογή στο Bet Builder μας είναι το Over 7.5 σε σύνολο κόρνερ. Ο Παναθηναϊκός παίζει αρκετά από τα πλάγια με τα ανεβάσματα των μπακ του και τους εξτρέμ του, ενώ και η Λανς είναι ομάδα που κάνει σέντρες, οπότε θεωρούμε πως το line είναι αρκετά value.

Το Bet Builder του Freetips247.com

  • G/G: 2.15
  • Να σκοράρει ο Φώτης Ιωαννίδης: 4.50
  • Σύνολο Κορνερ (Over 7.5): 1.39

Bet Builder απόδοσης: 7.20

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ