BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Combo Bets στα playoffs του Champions League

Η Μάλμε προκρίθηκε στα playoffs
Η Μάλμε προκρίθηκε στα playoffs EUROKINISSI SPORTS

Η στοιχηματική πρόταση του BetMarket.gr είναι από τις αποψινές αναμετρήσεις για τα Playoffs του Champions League.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Γιουνγκ Μπόις με τη Γαλατάσαραϊ. Οι Ελβετοί δίνουν τον πρώτο τους ευρωπαϊκό αγώνα για φέτος και ενώ προηγουμένως η φόρμα τους ήταν κάκιστη. Ειδικότερα, μπορεί να πέρασε με το εκκωφαντικό 10-0 από την έδρα της αδύναμης Πρίντσε για το Κύπελλο, όμως σε πέντε παιχνίδια πρωταθλήματος δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0-2-3), ενώ σε όλα δέχθηκε από τουλάχιστον δύο τέρματα. Το μόνο θετικό είναι η επίθεση της, καθώς μπορούμε να πούμε πως σκοράρει σε καλή συχνότητα. Η Γαλατασαράι ξεκίνησε τη σεζόν πάρα πολύ άσχημα, μετά και τον διασυρμό που γνώρισε από τη Μπεσίκτας για το Σούπερ Καπ, με 0-5. Βέβαια, ακολούθησαν δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα, χωρίς να έχει κρατήσει την εστία της ανέπαφη μεν, αλλά έχοντας σκοράρει σε αμφότερες από τουλάχιστον δύο γκολ δε.

Έχουμε μία αναμέτρηση μεταξύ δύο ομάδων που δεν χαρακτηρίζονται για την καλή αμυντική τους λειτουργία, ενώ αμφότερες είναι ικανές επιθετικά. Επομένως, περιμένουμε γκολ, γι’ αυτό και θα πάμε στο combo Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 2.00.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Μάλμε με την Σπάρτα Πράγας. Οι Σουηδοί έκαναν την ανατροπή κόντρα στον ΠΑΟΚ και πήραν την πρόκριση στην επόμενη φάση στην διάρκεια της παράτασης μέσα στην Τούμπα. Έχει αγωνιστικό ρυθμό, μιας και είναι σε εξέλιξη το πρωτάθλημα στην Σουηδία, ενώ σε επίπεδο προκριματικών, έχει δώσει μέχρι στιγμής τέσσερις αγώνες στα προκριματικά της διοργάνωσης κι όλοι έληξαν με Goal/Goal & Over 3.5, δείγμα της καλής της επιθετικής λειτουργίας και της κακής εικόνας τους ανασταλτικά. Με δύο νίκες υπερκέρασε το εμπόδιο της Σάμροκ Ρόβερς η Σπάρτα Πράγας πέρασε και στη συνέχεια απέκλεισε τη Στέαουα Βουκουρεστίου (1-1/2-3). Στα θετικά για τους Τσέχους είναι πως έχουν παιχνίδια στα πόδια τους, μιας και το πρωτάθλημα τους βρίσκεται σε εξέλιξη και σε πέντε αγωνιστικές έχουν ισάριθμες νίκες, έχοντας σκοράρει σε όλες από τουλάχιστον δύο τέρματα.

Έχουμε και εδώ δύο ομάδες που σκοράρουν με συνέπεια, αλλά δέχονται και σχετικά εύκολα γκολ. Γι’ αυτό θα πάμε και εδώ στο Goal/Goal & Over 2.5, σε απόδοση 1.95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • UCL – 21/8, 22:00 – Γιουνγκ Μπόις – Γαλατάσαραϊ: Goal/Goal & Over 2.5 (Απόδοση: 2,00)
  • UCL – 21/8, 22:00 – Μάλμε – Σπάρτα Πράγας: Goal/Goal & Over 2.5 (Απόδοση: 1,95)

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ CHAMPIONS LEAGUE OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ