BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με combo διπλασιασμού στο Γερμανία – Ελλάδα

Ο Φώτης Ιωαννίδης της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024  στην "OPAP Arena" | Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023
Ο Φώτης Ιωαννίδης της Εθνικής Ελλάδας σε στιγμιότυπο του αγώνα με την Ολλανδία για τα προκριματικά του Euro 2024 στην "OPAP Arena" | Δευτέρα 16 Οκτωβρίου 2023 ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI SPORTS

Φιλική αναμέτρηση δίνει η Εθνική Ελλάδος κόντρα στην Γερμανία και το BetMarket.gr έχει την πρόταση της ημέρας.

Σε ρυθμούς Euro 2024 κινούμαστε τις τελευταίες ημέρες και μπορεί η Εθνική Ελλάδος να μην τα κατάφερε και να είναι εκτός τελικής φάσης, όμως συμμετέχει στα φιλικά των ομάδων που θα δώσουν τη μάχη του τίτλου. Ένα τέτοιο φιλικό δίνει απόψε κόντρα στην Γερμανία, την οικοδέσποινα της διοργάνωσης.

Οι Γερμανοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους για την τελική φάση που φιλοξενούν. Το σημερινό φιλικό αποτελεί και το τελευταίο πριν την έναρξη της διοργάνωσης. Νωρίτερα, έδωσε ένα φιλικό με την Ουκρανία, το οποίο έληξε με λευκή ισοπαλία, αν και τα xGoals ήταν ξεκάθαρα υπέρ της Γερμανίας (2.26-0.53). Αξίζει να αναφέρουμε πως ο Γιούλιαν Νάγκελσμαν μοίρασε αρκετά τον χρόνο συμμετοχής, πραγματοποιώντας πέντε αλλαγές έως το 60'. Ο σημερινός αγώνας αποτελεί πρόβα τζενεράλε, οπότε περιμένουμε να δούμε την γηπεδούχο ακριβώς όπως αναμένεται να παρουσιαστεί στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Η Ελλάδα μπήκε σε νέα εποχή μετά τον αποκλεισμό της από το Euro 2024, με τον Γκουστάβο Πογέτ να αποτελεί παρελθόν και την θέση του να αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο Νίκος Παπαδόπουλος μέχρι να αναλάβει ο επόμενος προπονητής. Στην αποστολή υπάρχουν αρκετά νέα πρόσωπο, οπότε υπάρχει μεν αέρας φρεσκάδας, όμως συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις εμφανίζονται θέματα συνοχής. Η Εθνική προφανώς είναι το αουτσάιντερ, όμως είναι θετικό το ότι δεν έχει πίεση για το αποτέλεσμα και θα παίξει πιο απελευθερωμένα.

Η Γερμανία έχει τον πρώτο λόγο για σήμερα, μιας και υπερτερεί σε ποιότητα, έχει το κίνητρο να παίξει καλά στην τελευταία πρόβα της ενόψει Euro 2024 και συνολικά είναι πιο δεμένο σύνολο. Εξ ου και ο άσος είναι σε απόδοση 1.33. Περιμένουμε επίσης από τους Γερμανούς να παίξουν επιθετικά και να ψάξουν το γκολ, καθώς δεν θέλουν να πάνε στην πρεμιέρα χωρίς να έχουν σκοράρει στα δύο πιο πρόσφατα παιχνίδια τους. Οπότε, αξίζει η επιλογή να έχει η Γερμανία Over 5.5 προσπάθειες στην εστία, η οποία είναι σε απόδοση 1.70.

Συνδυάζοντας λοιπόν τα παραπάνω, δημιουργούμε combo bet με τον 1 & Γερμανία Over 5.5 προσπάθειες στην εστία, που είναι σε απόδοση 1.98.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γερμανία – Ελλάδα: 1 και Γερμανία over 5,5 προσπάθειες στην εστία (απόδοση: 1.98), 21:45

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr με όλα όσα χρειάζεστε: ειδικά στοιχήματα, βαθμολογίες, πρόγραμμα και μακροχρόνια στοιχήματα Euro 2024!

TAGS BETMARKET TIPS BIG GAMES BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ