BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο σημεία στην πρεμιέρα του Τσιτσιπά

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με δύο σημεία στην πρεμιέρα του Τσιτσιπά
INTIME SPORTS

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ρίχνεται στην μάχη των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και το BetMarket.gr έχει την τενιστική πρόταση της ημέρας.

Μετά από μία Τελετή Έναρξης που αφήνει αρκετά περιθώρια σχολιασμού, μπαίνουμε από σήμερα στο κυρίως πιάτο των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 και έχουμε έντονο ελληνικό στοιχείο. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει τον Ζίζου Μπεργκς στον 1ο γύρο των Ολυμπιακών Αγώνων, με τον Έλληνα τενίστα να είναι ισχυρό φαβορί, γνωρίζοντας βέβαια πως ο αντίπαλός του είναι έτοιμος να εκμεταλλευτεί οποιοδήποτε λάθος και αν κάνει ο ίδιος. Αν δούμε πως έχει κυλήσει η σεζόν για τους δυο τους, θα δούμε πως ο Μπεργκς έχει κάνει μερικές καλές νίκες στο χώμα, έφτασε μέχρι τον 3ο γύρο του Roland Garros, παίζει με ένα καλό σερβίς ενώ μπορεί να σταθεί στα χτυπήματα εδάφους.

Όσο για τον Στέφανο Τσιτσιπά, η αλήθεια είναι πως κάνει μια σεζόν στην οποία περνάει κάτω από το ραντάρ. Δυστυχώς για τον ίδιο, το μπάκχαντ του γίνεται πολλές φορές στόχος, όπως θα γίνει άλλη μια στην αναμέτρηση. Βέβαια, η δύναμη που έχει στο χώμα τον καθιστά σίγουρα φαβορί, μιας και το τόπσπιν από το φόρχαντ του δίνει την ευκαιρία να πιέσει πάρα πολύ. Από την άλλη, η αδυναμία του στο να κάνει break, κυρίως όταν δε λειτουργούν οι επιστροφές από το μπάκχαντ, δημιουργεί μια συνθήκη. Αυτήν των πολλών games, μιας και όσο δεν καταφέρνει να... ξεκλειδώσει το αντίπαλο σερβίς, τόσο θα χρειάζεται να βρίσκεται έξτρα ώρες στο κορτ.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είναι καλύτερος, η παραπάνω συνθήκη όμως μας οδηγεί στη νίκη του μαζί με το over 19.5 games, σε απόδοση 2.18.

Με βάση τα παραπάνω δεδομένα έχουμε εντοπίσει και το δεύτερο σημείο μας. Είδαμε και κόντρα στον Μπερετίνι στο Γκστάαντ ότι ο Τσιτσιπάς αδυνατεί να βρει λύσεις στις επιστροφές όταν η μπάλα έρχεται στο μπάκχαντ του. Πρακτικά αυτό δεν του επιτρέπει να απλοποιεί τα σετ με κάποιο break, αναγκάζοντάς τον να λύνει πολλές φορές τις διαφορές του στο tiebreak. Ο Μπεργκς θα προσπαθήσει να οδηγήσει τη μάχη στα tiebreak έστω μια φορά (over 0.5), το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 3.10.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΟΛΥΜ (Α) – 27/7, 17:00 - Μπεργκς - Τσιτισπάς: 2 και over 19.5 games (Απόδοση: 2.18)

ΟΛΥΜ (Α) – 27/7, 17:00 - Μπεργκς - Τσιτισπάς: Over 0.5 tiebreak (Απόδοση: 3.10)

Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις και προγνωστικά από τα σημαντικότερα αθλήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ