BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με δύο σημεία στον Τσιτσιπά

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς © 2024 ALBERTO PEZZALI / AP IMAGES

Η τενιστική πρόταση του BetMarket.gr περιλαμβάνει δύο σημεία από την μάχη του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ελληνικό άρωμα έχει και η δεύτερη ημέρα του US Open και ελπίζουμε να μην ζήσουμε τις ατυχίες της χτεσινής ημέρας. Η Μαρία Σάκκαρη δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα εξαιτίας των ενοχλήσεων που είχε στον ώμο, με αποτέλεσμα να αποκλειστεί από τον 1ο κιόλας γύρο. Ελπίζουμε αυτή να ήταν και η τελευταία ατυχία της.

Πάμε στο σήμερα, εκεί όπου έχουμε έναν άτυπο ελληνικό εμφύλιο, μιας και διασταυρώνουν τα ξίφη τους (ή τις ρακέτες τους) ο Στέφανος Τσιτσιπάς με τον Θανάση Κοκκινάκη. Η αλήθεια είναι πως ο Τσιτσιπάς δεν τα καταφέρνει συνήθως πολύ καλά στο US Open, ενώ η κλήρωση του γύρισε την πλάτη για τα καλά φέτος, μιας και θα βρει στο δρόμο του big servers. Ένας τέτοιος θα αποτελέσει και το πρώτο του εμπόδιο, μιας και ο Κοκκινάκης προέρχεται από αρκετά καλές νίκες στο Μόντρεαλ, όπου και έδειξε να επιστρέφει για τα καλά στις καλές εμφανίσεις. Βέβαια το σερβίς του είναι στο προσκήνιο, κάτι που για τον Τσιτσιπά αποτελεί μεγάλο γρίφο. Παράλληλα, οι επιστροφές του θα κρίνουν πολλά, με βάση, όμως, την εικόνα που έχουμε από τον Τσιτσιπά, πολύ δύσκολα θα βγάλει για τρία διαδοχικά σετ επιστροφές, οι οποίες θα του φέρουν break και προβάδισμα. Συγκεκριμένα, στο μπάκχαντ θα δεχθεί μεγάλη πίεση και παρότι φαβορί, μπορεί να λυγίσει.

Στα μάτια μας το παιχνίδι ξεκινάει από το 1-1, οπότε υπάρχει αξία στην επιλογή του over 39.5 των games, σε απόδοση 1.80.

Γιατί ξεκινά από το 1-1; Και ο Τσιτσιπάς έχει και αυτός το σερβίς στα όπλα του. Γενικότερα είναι μια αναμέτρηση που θα δούμε πολλά hold και άσους, αφού και οι δύο βασίζονται σε αυτό.

Αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι, για παιχνίδι που μπορεί να ξεφύγει σε διάρκεια, οι άσοι του Τσιτσιπά παίζονται αρκετά χαμηλά. Ο Έλληνας τενίστας είναι ικανός να πιάσει διψήφιο ακόμα και σε παιχνίδι best of three. Πόσω δε μάλλον κόντρα στον Κοκκινάκη, σε ένα ντέρμπι μέχρι τέλους. Το over 13.5 των άσων του Τσιτσιπά θα αποτελέσει την δεύτερη επιλογή μας σε απόδοση 1.91.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 27/8 - 18:00 - Τσιτσιπάς - Κοκκινάκης: Over 39.5 games (Απόδοση: 1.80)
  • 27/8 - 18:00 - Τσιτσιπάς - Κοκκινάκης: Τσιτσιπάς Over 13.5 άσοι (Απόδοση: 1.91)

Το US Open παίζει στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και μελετημένα προγνωστικά από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΕΝΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ