BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με ισορροπία και γκολ στο Κόπα Αμέρικα 2024

Uruguay's Darwin Nunez celebrates after scoring his side's 2nd goal against Panama during a Copa America Group C soccer match in Miami Gardens, Fla, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Marta Lavandier)
Uruguay's Darwin Nunez celebrates after scoring his side's 2nd goal against Panama during a Copa America Group C soccer match in Miami Gardens, Fla, Sunday, June 23, 2024. (AP Photo/Marta Lavandier) @2024 MARTA LAVANDIER/AP IMAGES

Ο δεύτερος ημιτελικός του Κόπα Αμέρικα 2024 ανάμεσα σε Ουρουγουάη και Κολομβία ξεχωρίζει και το BetMarket.gr έχει την πρόταση της ημέρας.

Δεύτερος ημιτελικός για το Κόπα Αμέρικα 2024 και μετά την πρόκριση της Αργεντινής επί του Καναδά, περιμένουμε να μάθουμε τον δεύτερο διεκδικητή του τροπαίου. Ουρουγουάη και Κολομβία διασταυρώνουν τα ξίφη τους και έχουμε την ανάλυση και τα δύο σημεία του αγώνα.

Την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού πανηγύρισε η Ουρουγουάη μέσω της διαδικασίας των πέναλτι κόντρα στην Βραζιλία. Πάντως, ανεξάρτητα από το πώς πήρε την πρόκριση, η σελέστε έκανε πιο μεστή εμφάνιση από την Σελεσάο και θα μπορούσε να είχε πάρει τη νίκη στην κανονική διάρκεια, με τον Νούνιες να αστοχεί σε κεφαλιά εξ' επαφής στο πρώτο μέρος. Κρατάμε πως η Ουρουγουάη διαθέτει τη 2η καλύτερη επίθεση του θεσμού, έχοντας πετύχει 9 τέρματα σε 4 αγώνες.

Από την άλλη η Κολομβία ήταν εντυπωσιακή κόντρα στον Παναμά, τον οποίο και φιλοδώρησε με 5 γκολ σε μία ακόμα παράσταση του Χάμες Ροντρίγκες (1 γκολ και 2 ασίστ στο ματς). Συνολικά η ομάδα του Λορέντσο είχε 7 τελικές με τις 5 να καταλήγουν στον στόχο και σε γκολ. Βέβαια αμυντικά είχε θέματα μιας και αυτή δέχτηκε φάσεις και γλίτωσε το γκολ λόγω του δοκαριού στο πρώτο μέρος (15 τελικές δέχτηκε). Αξίζει να αναφέρουμε εδώ, πως αποτελεί την κορυφαία επίθεση του τουρνουά, καθώς έχει πετύχει 11 τέρματα σε 4 παιχνίδια.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το συγκεκριμένο ζευγάρι θα μπορούσε να είναι εύκολα και ο τελικός της διοργάνωσης, αφού αποτελείται από τις δύο καλύτερες ομάδες του τουρνουά μέχρι στιγμής. Περιμένουμε ένα ντέρμπι με όλη τη σημασία της λέξης και στα μάτια μας το πιο πιθανό είναι να λύσουν τις διαφορές τους στη ρώσικη ρουλέτα (διαδικασία των πέναλτι), γι’ αυτό και θα επιλέξουμε το Χ στο 3,10.

Είπαμε και παραπάνω στην ανάλυση μας πως έχουμε τις δύο καλύτερες ομάδες της διοργάνωσης όσον αφορά την επίθεση. Πολύ δύσκολα, λοιπόν, θα δούμε παιχνίδι χωρίς εκατέρωθεν τέρματα. Άλλωστε, αμυντικά έχουν τα θεματάκια τους, επιθετικά όμως έχουν τους παίκτες να εκμεταλλευτούν το παραμικρό λάθος. Γι’ αυτό και θα πάμε στο Goal/Goal, το οποίο προσφέρεται σε απόδοση 2,00.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • ΚΟΑΜ – 11/7, 03:00 – Ουρουγουάη – Κολομβία: Χ (Απόδοση: 3,10)
  • ΚΟΑΜ – 11/7, 03:00 – Ουρουγουάη – Κολομβία: Goal/Goal (Απόδοση: 2,00)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και value bets από όλες τις στοιχηματικές!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ