FREETIPS247

Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Αργεντινή

Προγνωστικά στοιχήματος: Με κεκτημένη ταχύτητα η Αργεντινή
@2024 AP IMAGES/JULIA NIKHINSON

Tο Bet Builder του Freetips247 από την αναμέτρηση Αργεντινή – Ισημερινός με την οποία ανοίγει η αυλαία των προημιτελικών του Copa America.

Αυλαία στην φάση των προημιτελικών του Copa America σήμερα, μιας και η Αργεντινή με τον Ισημερινό δίνουν τον πρώτο αγώνα της φάσης.

Αργεντινή - Ισημερινός

Οι «Αλμπισελέστε» ολοκλήρωσαν τη φάση των ομίλων σημειώνοντας τρεις νίκες, όλες με μηδέν παθητικό και ισάριθμα Under. Η ομάδα του Σκαλόνι επιβλήθηκε 2-0 του Καναδά, ενώ ακολούθησαν νίκες κόντρα σε Χιλή (1-0) και Περού (2-0).

Έτσι συμπλήρωσε 8 σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Δικαιολογημένα αναγορεύεται ως το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τροπαίου σε απόδοση 2.35, με τις Βραζιλία (4.00) και Ουρουγουάη (6.00) να ακολουθούν.

Παρά την απουσία του Λιονέλ Μέσι αλλά και του… τιμωρημένου Λιονέλ Σκαλόνι, οι παγκόσμιοι πρωταθλητές με δύο γκολ του Λαουτάρο Μαρτίνες, στο 47’ και το 86’, επιβλήθηκαν 2-0 στο Μαϊάμι του Περού, που είχε τον Άλεξ Κάλενς της ΑΕΚ βασικό.

Στον αντίποδα το Εκουαδόρ στην πρεμιέρα ηττήθηκε με 2-1 από την Βενεζουέλα, επικράτησε στη συνέχεια 3-1 της Τζαμάικα και πήρε τον καθοριστικό βαθμό στο κρίσιμο παιχνίδι με το Μεξικό (0-0).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο τερματοφύλακας του Ισημερινού, Αλεξάντερ Ντομίνγκες, ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης καθώς προέβη σε σωρεία σημαντικών επεμβάσεων.

Μάλιστα, ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι στις καθυστερήσεις υπέρ του Μεξικού, όμως μετά την εξέταση της φάσης από το VAR, άλλαξε την απόφαση του.

Για το Bet Builder

Θα βασιστούμε στη φόρμα, αλλά και στο νικηφόρο σερί της Αργεντινής, που σκοράρει δίχως όμως να... διαλύει τον αντίπαλο. Πρώτη επιλογή μας το combo 1 & Under 3.5 γκολ.

Περιμένουμε από τον Ισημερινό να κλείσει τους διαδρόμους της ομάδας του Σκαλόνι όσο είναι τούτο εφικτό, τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Δεύτερη επιλογή το Under 1.5 γκολ (Α΄ Ημιχ.).

Κλείνουμε την τριάδα του Bet Builder επιλέγοντας για σκόρερ τον εκπληκτικό Λαουτάρο Μαρτίνες. Ο άσος της Ίντερ έχει βρει δίχτυα τέσσερις φορές πετυχαίνοντας γκολ σε όλα τα ματς στη διοργάνωση μέχρι στιγμής. Αν συνυπολογίσουμε και τα δύο τέρματα στο φιλικό με την Γουατεμάλα, φτάνει τα 6 στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια με την Αργεντινή.

Συνοπτικά το Bet Builder:

  • 1 & Under 3.5 γκολ: 1.85
  • Under 1.5 γκολ Α΄ Ημιχ. : 1.36
  • Σκόρερ Λαουτάρο Μαρτίνες: 2.40

Απόδοση Bet Builder: 5.10

Στο Freetips247.com μπορείτε να βρείτε έτοιμα δελτία με προγνωστικά από όλες τις αγορές, όπως anytime scorers, γκολ, νικητές και πολλές ακόμα επιλογές!

TAGS FREETIPS247 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ