BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με Λέβα, Ντε Ζέρμπι και Under

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ κόντρα στην Αθλέτικ Μπιλμπάο στη La Liga
Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι πανηγυρίζει γκολ μαζί με τον Ουσμάν Ντεμπελέ © 2022 JOAN MONFORT/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr μετά το 2/2 της Παρασκευής βολτάρει και προτείνει από τα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Ξεκινώντας ανάποδα χρονολογικά, από το βραδινό ματς της La Liga, με την Μπαρτσελόνα να υποδέχεται την Αλμερία (22:00 NOVASPORTS 1, LIVE από το SPORT24 ). Υπάρχει σημαντική διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων και η Αλμερία εκτός έδρας αποτελεί ένα από τα χειρότερα σύνολα της κατηγορίας (0-1-5 το σερί). Χαμηλά ο άσος της Μπαρτσελόνα αλλά πέρα για πέρα δίκαιος.

Σε ειδικά στοιχήματα αξίζει να κυνηγήσουμε το ενδεχόμενο να σκοράρει στο ματς ο Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός σούπερσταρ ξεκουράστηκε μεσοβδόμαδα απέναντι στη Βικτόρια Πλζεν (4-2 νίκη) και είναι σταθερά η πιο αξιόπιστη επιθετικά λύση (πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα) του Τσάβι. Στο 2.18 η συγκεκριμένη επιλογή.

Μπράιτον – Γουλβς: Προγνωστικά και ανάλυση

Από τύχη παίρνει βαθμούς η Γουλβς (17:00 NOVASPORTS START , LIVE από το SPORT24 ), η οποία συνεχίζει να μην πείθει με τις εμφανίσεις της ενώ παραμένει και το θέμα που έχει στο σκοράρισμα. Σταθερά δεν πετυχαίνει πάνω από ένα γκολ από την αρχή της σεζόν. Η Μπράιτον – επιτρέψτε μας την έκφραση – "ξεμπούκωσε" απέναντι στην Τσέλσι και πέτυχε την πρώτη της νίκη (4-1) με τον Ντε Τζέρμπι στον πάγκο της, πιστοποιώντας και με ένα μεγάλο αποτέλεσμα τις καλές εμφανίσεις. Αγωνιστικά οι Γλάροι είναι σε καλύτερη κατάσταση και το διπλό προσφέρεται σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Aταλάντα – Νάπολι: Προγνωστικά και ανάλυση

Ντέρμπι… κορυφής στο Μπέργκαμο (19:00 COSMOTE SPORT 3, LIVE από το SPORT24), με την Αταλάντα να είναι αυτήν που υποχρεούται να κυνηγήσει τη νίκη για να μειώσει την απόσταση από την αντίπαλό της. Οι Ναπολιτάνοι μπορεί να ηττήθηκαν στο Λίβερπουλ (και να διακόπηκε το σερί νικών σε όλους τους θεσμούς), αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν κοντράρονται στο ιταλικό πρωτάθλημα. Αυτό δεν σημαίνει, όμως, ότι το διπλό στο 2.15 αποτελεί ευκαιρία καθώς η ομάδα του Γκασπερίνι είναι αρκετά αξιόλογη. Επίσης, το σύνολο του Σπαλέτι έχει τη δυνατότητα να παίξει για 2 αποτελέσματα. Δεν θα την… χαλάσει η ισοπαλία που τη διατηρεί ότι και να γίνει στο ασφαλές +4.

Προγνωστικά στοιχήματος

Αμφότερες διαθέτουν ποιότητα στην επίθεση, με την παράδοση να ευνοεί παιχνίδι με τα γκολ (7/8 τελευταία ανεξαρτήτου έδρας ήταν Goal/Goal+Over). Παρόλα αυτά, θεωρούμε πως η αξία βρίσκεται στο Under. Η Νάπολι έχει τη δυνατότητα των 2 αποτελεσμάτων, ενώ θα της λείψει και ο κορυφαίος φέτος Κβαρατσχέλια, ενώ η φετινή Αταλάντα δεν θυμίζει σε τίποτα την αλέγκρο ομάδα των περασμένων ετών (9 under σε 12 αγώνες).

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Γουλβς – Μπράιτον:2 (απόδοση 2.35), 17:00
  • Αταλάντα – Νάπολι: Under 2,5 (απόδοση 2.17), 19:00
  • Μπαρτσελόνα – Αλμερία: Να σκοράρει πρώτος ο Λεβαντόβσκι (απόδοση 2.18), 22:00

Στο BetMarket.gr βρίσκεις το topodds για τα στοιχηματικά σου δελτία, αναλύσεις και έξυπνα στοιχήματα για όλα τα παιχνίδια των μεγάλων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, σύγκριση αποδόσεων Μουντιάλ 2022 για όλες τις στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα σε πραγματικό χρόνο, το τηλεοπτικό πρόγραμμα αλλά και τους τζίρους στο κουπόνι.

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΤΑΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ