ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με Μοράλες για το 3.20 η Βιγιαρεάλ

Ο άσος της Βιγιαρεάλ, Χοσέ Λουίς Μοράλες
Ο άσος της Βιγιαρεάλ, Χοσέ Λουίς Μοράλες © 2023 ALBERTO SAIZ/ASSOCIATED PRESS

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για τις αναμετρήσεις Βιγιαρεάλ - Μακάμπι Χάιφα για το Europa League και Μαρσέιγ - Λιόν για το γαλλικό πρωτάθλημα.

Η εξ αναβολής αναμέτρηση ανάμεσα σε Βιγιαρεάλ και Μακάμπι Χάιφα για το Europa League έχει μονόπλευρο ενδιαφέρον (22:00 Cosmote Sport 2HD, Live από το SPORT24). Το "κίτρινο υποβρύχιο" εξασφάλισε τη συνέχεια στη διοργάνωση μετά το 3-2 επί του Παναθηναϊκού την περασμένη Πέμπτη, όμως πλέον ο στόχος είναι η κορυφή του ομίλου και η αποφυγή του ενδιάμεσου γύρου. Με νίκη κόντρα στη Μακάμπι, θα ταξιδέψει στο φινάλε στο Ρεν παίζοντας για δύο αποτελέσματα, καθώς είχε κερδίσει τη γαλλική ομάδα με 1-0 στο πρώτο ματς.

Σε σούπερ κατάσταση ο αφιονισμένος Μοράλες με εφτά γκολ στα τελευταία τέσσερα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Ο αειθαλής στράικερ πέτυχε όλα τα τέρματά του από τότε που ανέλαβε ο Μαρθελίνο, ο οποίος αναμένεται πως θα τον χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως η Βιγιαρεάλ έχει δεχθεί γκολ σε 9/10 φετινές εντός έδρας αναμετρήσεις της σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που μπορεί να μας οδηγήσει στα πολλά γκολ. Συνοπτικά, οι τρεις αυτές επιλογές συνδυασμένες σε bet builder αγγίζουν το 3.20.

Κάκιστες επιθέσεις

Γκελ στο μάτι κάνει και το Μαρσέιγ – Λιόν από το πρόγραμμα της Τετάρτης (22:00 Novasports Extra 3, Live από το SPORT24). Ακόμα μια εξ αναβολής αναμέτρηση, η οποία δεν έγινε ποτέ λόγω ρίψης αντικειμένων στην αποστολή της Λυών από οπαδούς της Μαρσέιγ. Οι Μασσαλοί δεν τιμωρήθηκαν ποτέ και το ματς θα διεξαχθεί κανονικά.

Ουραγός η Λιόν, ακόμα μια ήττα στο Λανς με 3-2. Έδειξε πάντως ενθαρρυντικά δείγματα με τον υπηρεσιακό Σαζ στον πάγκο και στο ερχόμενο ματς ίσως υπάρχει διάθεση για εκδίκηση και απαντήσεις μετά τα όσα έζησαν οι παίκτες, αλλά και για το γεγονός πως το ματς θα διεξαχθεί χωρίς την παραμικρή τιμωρία για τον αντίπαλο.

Δεν αρέσει στο μάτι η Μαρσέιγ, ηρέμησε όμως κάπως μετά τις δύο σερί νίκες σεEuropa League και πρωτάθλημα. Χαμηλός σε κάθε περίπτωση ο άσος στο 1.70, αν αξίζει κάτι εδώ είναι η κόντρα της Λυών, η οποία έχει φόρα από την εξαιρετική εμφάνιση στην έδρα της δυνατής Λανς, αλλά και διάθεση για ρεβάνς.

Από εκεί και πέρα, δύσκολα βγαίνει άκρη με κάποια αγορά σκόρερ, καθώς οι δύο ομάδες δεν έχουν διακριθέντες φέτος, με τους Ομπαμεγιάνγκ και Λακαζέτ να παρασύρονται από την εικόνα των ομάδων τους και να μένουν χαμηλά, με τρία γκολ έκαστος.

Γεγονός που δημιουργεί σκέψεις για παιχνίδι με τα λίγα γκολ. Οξύμωρο μεν, καθώς η Λιόν αμύνεται οικτρά, πρόκειται όμως για ένα διαχρονικό ντέρμπι με τεταμένο κλίμα, ανάμεσα σε δύο κάκιστες επιθέσεις. Η Λιόν ειδικότερα σκοράρει λιγότερο από ένα γκολ ανά αγώνα, 15 γκολ σε 13 ματς έχει πετύχει η Μαρσέιγ. Υπάρχει και θετική προϊστορία στη μέση, στο Under 2,5 τα 6/10 τελευταία μεταξύ τους στην έδρα της Μαρσέιγ, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Στο 3.40 το κόμπο της διπλής ευκαιρίας της Λιόν & του Under 2,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Βιγιαρεάλ – Μακάμπι Χάιφα: 1 & Over 2,5 & Μοράλες anytime (απόδοση 3.20), 22:00
  • Μαρσέιγ – Λιόν: Χ2 & Under 2,5 (απόδοση 3.40), 22:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΙΣΠΑΝΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΑΛΛΙΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ