ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με Μπακασέτα για το 3.85 η Τράμπζονσπορ

Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Ντομαγκόι Βίντα στο φιλικό της Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ
Ο Τάσος Μπακασέτας με τον Ντομαγκόι Βίντα στο φιλικό της Τράμπζονσπορ με την ΑΕΚ INTIME

Προγνωστικά και στοιχηματική ανάλυση για την πρεμιέρα του τουρκικού πρωταθλήματος ανάμεσα στην Τράμπζονσπορ και την Αντάλιασπορ.

Εκτός από την Premier League, τη La Liga και τη Ligue 1, πρεμιέρα απόψε κάνει και το τουρκικό πρωτάθλημα με την αναμέτρηση της Τράμπζονσπορ κόντρα στην Αντάλιασπορ, στην Τραπεζούντα (21:00 Live από το SPORT24).

Η Τράμπζονσπορ έγραψε πρόπερσι ιστορία κατακτώντας το πρωτάθλημα μετά από 38 χρόνια, ωστόσο πέρυσι τερμάτισε μόλις έκτη, πολύ μακριά από τις τρεις μεγάλες δυνάμεις της Κωνσταντινούπολης, τη Γαλατά, τη Φενέρ και την Μπεσίκτας.

Στόχος φέτος είναι να επανέλθει τουλάχιστον στις ευρωπαϊκές θέσεις, δεδομένου ότι τα τρία μεγάλα κλαμπ της Πόλης έχουν ενισχυθεί σημαντικά και δεν είναι εύκολο να τα ανταγωνιστεί.

Η Τράμπζονσπορ μεγάλωσε το καλοκαίρι την ελληνική παροικία, αφού δίπλα στους Τάσο Μπακασέτα και Μανώλη Σιώπη πρόσθεσε και τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι υπάρχει αβεβαιότητα με το μέλλον του Σιώπη στην ομάδα, καθώς το συμβόλαιο του διεθνούς χαφ λήγει το 2024 και ο παίκτης έχει διαμηνύσει στο κλαμπ ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Προγνωστικά Στοιχήματος

Το καλοκαίρι του 2024 λήγει και το συμβόλαιο του Μπακασέτα, ωστόσο ο αρχηγός της εθνικής μας ομάδας υπολογίζεται κανονικά από τον Νέναντ Μπιέλιτσα και για ακόμη μία σεζόν θα έχει ηγετικό ρόλο στην Τράμπζονσπορ. Άλλωστε, το μεγαλύτερο μεταγραφικό απόκτημα της Τράμπζον, ο διεθνής Κροάτης εξτρέμ Μίσλαβ Ορσιτς (Σαουθάμπτον/2,4 εκατομμύρια ευρώ), υπέστη ρήξη χιαστού και δεν πρόκειται να αγωνιστεί μέσα στο 2023.

Σε ό,τι αφορά στην Αντάλιασπορ, κατάφερε να σώσει πέρυσι την κατηγορία, τερματίζοντας μόλις έναν βαθμό πάνω από την επικίνδυνη ζώνη. Στον πάγκο παρέμεινε ο άλλοτε παίκτης των Ντόρτμουντ, Ρεάλ, Λίβερπουλ και Βέρντερ, Νουρί Σαχίν. Πωλήθηκαν πάντως ο κορυφαίος φορ και σκόρερ (15 γκολ πέρυσι), Χάτζι Ράιτ στην Κόβεντρι και ο ηγετικός Βραζιλιάνος χαφ Φερνάντο στην Αλ-Τζαζίρα.

Αντ' αυτών, η Αντάλια απέκτησε μεταξύ άλλων τον εξτρέμ Μπουτούτσι (Ολυμπιακός) και τον πολύπειρο φορ Ασομπαλόνγκα (Γουόφορντ), που έχει γράψει πολλά χιλιόμετρα στα αγγλικά γήπεδα.

Για την Τράμπζονσπορ είναι κομβικό να ξεκινήσει θετικά το πρωτάθλημα, καθώς την επόμενη αγωνιστική παίζει εκτός έδρας με την πρωταθλήτρια Γαλατασαράι. Στο 1.85 ο άσος, στο 3.85 εκτοξεύεται με το anytime του Μπακασέτα. Ο 30χρονος άσος είχε πέρυσι οκτώ γκολ στο τουρκικό πρωτάθλημα και ήταν ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του με 13 σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι εκτελεί όλες τις στατικές φάσεις, φάουλ και πέναλτι.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Τράμπζονσπορ – Αντάλιασπορ: 1 & Μπακασέτας (απόδοση 3.85), 21:00
TAGS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ