BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ και την ανωτερότητα στα προκριματικά του Champions League

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ και την ανωτερότητα στα προκριματικά του Champions League
PRINT SCREEN

Οι επαναληπτικοί αγώνες για τον 1ο προκριματικό γύρο του Champions League συνεχίζονται και το BetMarket.gr έχει την στοιχηματική πρόταση της ημέρας.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας με την αναμέτρηση της Ντινάμο Μπατούμι με την Λουντογκόρετς. Οι Βούλγαροι έχουν σκορ πρόκρισης από τον 1ο αγώνα, μιας και επικράτησαν με 3-1 και αυτό θέλουν να υπερασπιστούν στον σημερινό αγώνα.

Η Ντινάμο βρέθηκε από πολύ νωρίς πίσω στο σκορ, με 2-0 και παρά το γεγονός πως μείωσε σε 2-1, εν τέλει γνώρισε ήττα που μετατρέπει το έργο της πρόκρισης σε αρκετά δύσκολο. Ναι μεν είχε την κατοχή, αυτή όμως δεν ήταν ουσιαστική, μιας και δεν κατάφερε να κάνει πολλά επιθετικά, γεγονός που αποδεικνύεται από τις μόλις δύο προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.

Με δεδομένο πως είναι με την πλάτη στον τοίχο, θα ρισκάρει για την πρόκριση. Από την άλλη, η Λουντογκόρετς πήρε ένα προβάδισμα πρόκρισης στο πρώτο παιχνίδι (3-1) και πλέον στόχος δεν είναι άλλος από το να το διατηρήσει.

Φυσικά, ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα, όμως κακά τα ψέματα υπερτερεί σε ποιότητα και αυτό το στοιχείο της δίνει τον αέρα του φαβορί, όμως θα πρέπει να αποδείξει την ανωτερότητα της. Οι Βούλγαροι αρέσκονται στις αντεπιθέσεις, οπότε η λογική λέει πως θα βρει αρκετούς χώρους δράσης σήμερα.

Έχουμε την εξής συνθήκη: οι γηπεδούχοι είναι σχεδόν αναγκασμένοι να ρισκάρουν και λογικά θα έχουν την κατοχή, όμως οι φιλοξενούμενοι είναι ανώτεροι ποιοτικά και αν βρουν χώρους το πιθανότερο σενάριο είναι πως θα βρουν και δίχτυα. Γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το Goal/Goal σε απόδοση 1.70.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Συνεχίζουμε στα προκριματικά του ChampionsLeague και πάμε στην αναμέτρηση της Εγνάτια με την Μπάνια Λούκα. Αναμέτρηση με ελληνικό ενδιαφέρον, μιας και ο νικητής αυτού του ζευγαριού θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ.

Θυμίζουμε πως στο πρώτο ματς οι Βόσνιοι πήραν τη νίκη με 1-0 και συνάμα ισχνό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Η Εγνάτια παίζει με πολλά ζητήματα σήμερα. Αφενός δεν θα δώσει τον αγώνα στην φυσική της έδρα και όσο να ναι, αυτό επηρεάζει την ομάδα.

Αφετέρου θα έχει απουσίες, μιας και εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Ζεϊνουλάι και Ντρέτσα που αποβλήθηκαν στον πρώτο αγώνα. Έναν πρώτο αγώνα που έπαιξαν αμιγώς αμυντικά και σκληρά και κράτησαν το μηδέν μέχρι τις καθυστερήσεις, μέχρι η Μπάνια Λούκα να βάλει το χρυσό γκολ.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν ανώτεροι στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του πρώτου αγώνα, ενώ συνολικά βγάζουν μεγαλύτερη ποιότητα. Βέβαια το 1-0 είναι αρκετά εύθραυστο σαν σκορ και θα πρέπει να προσαρμοστούν στις συνθήκες του εκτός έδρας αγώνα.

Με βάση την εικόνα των δύο ομάδων στον πρώτο αγώνα, στα μάτια μας υπάρχει διαφορά ποιότητας. Η Εγνάτια θα δώσει τη μάχη για την πρόκριση, όμως ποιοτικά υστερεί έναντι της Μπάνια Λούκα και πιστεύουμε πως με τον έναν ή τον άλλο τρόπο οι Βόσνιοι μπορούν να φύγουν με το διπλό. Για να είμαστε πιο safe θα πάμε με την κάλυψη, γι’ αυτό και η επιλογή μας θα είναι το 2DNB σε απόδοση 1,75.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Ντινάμο Μπατούμι – Λουντογκόρετς: Goal/Goal (απόδοση 1.70), 20:00
  • Εγνάτια – Μπάνια Λούκα: 2 DNB (απόδοση 1.75), 22:00

Οι κορυφαίες διοργανώσεις παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, ειδικά στοιχήματα και σύγκριση αποδόσεων από τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ