BETMARKET TIPS

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ σε Αυστρία και Βέλγιο

Προγνωστικά Στοιχήματος: Με τα γκολ σε Αυστρία και Βέλγιο
PRINT SCREEN

Δράση έχουμε στο Κύπελλο Αυστρίας και το πρωτάθλημα Βελγίου και το BetMarket.gr έχει εντοπίσει τα καλύτερα σημεία της ημέρας.

Μπαίνουμε σιγά σιγά στην έναρξη των διοργανώσεων σε κάθε χώρα ανά την Ευρώπη. Στην Αυστρία παραδοσιακά η σεζόν ξεκινά από το Κύπελλο Αυστρίας, ενώ στο Βέλγιο, μετά το Σούπερ Καπ του προηγούμενου Σαββατοκύριακου, ξεκινά σήμερα το πρωτάθλημα. Το BetMarket.gr έχει εντοπίσει δύο σημεία από τους σημερινούς αγώνες και έχει την ανάλυση.

Θυμίζουμε πως την Πέμπτη πήγαμε εξαιρετικά, μιας και πέρασαν και οι 6 επιλογές μας αποδόσεις που άγγιξαν ακόμα και το 3,15.

Ξεκινάμε την ανάλυση μας από το Κύπελλο Αυστρίας και την αναμέτρηση της Ντόρνμπερν με την Σάλτσμπουργκ. Οι γηπεδούχοι αγωνίζονται φέτος στην 3η κατηγορία της χώρας, η οποία είναι και ερασιτεχνική, αν και στόχος είναι η άμεση επάνοδος στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά και τον περσινό υποβιβασμό. Η Σάλτσμπουργκ από την άλλη κάνει ένα νέο ξεκίνημα την φετινή σεζόν. Η περσινή χρονιά δεν έκλεισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, μιας και μετά από 10 χρόνια επιτυχιών και κατάκτησης πρωταθλημάτων, απώλεσε την 1η θέση από την Στουρμ Γκρατς. Πρώτος στόχος, λοιπόν, δεν είναι άλλος από την επανάκτηση των… κεκτημένων εντός των συνόρων, συνδυαστικά με μία καλή πορεία στην Ευρώπη και φυσικά την ανάδειξη ταλαντούχων παικτών, όπως κάνει κάθε χρόνο.

Έχουμε διαφορά… χάους ανάμεσα στις δύο ομάδες. Πρακτικά ο ρυθμός του παιχνιδιού θα εξαρτηθεί από την Σάλτσμπουργκ και τις ορέξεις της να καθαρίσει το παιχνίδι. Θεωρούμε πως ακόμα και οι αλλαγές των φιλοξενούμενων πάντως είναι ικανές να τελειώσουν από νωρίς το παιχνίδι. Γι’ αυτό και η πρώτη μας επιλογή θα είναι το Over 2,5 στο α’ ημίχρονο σε απόδοση 1,95.

Συνεχίζουμε με την αναμέτρηση της Κλαμπ Μπριζ με την Μαλίν για την 1η αγωνιστική του Βελγίου. Έναρξη του πρωταθλήματος με τους γηπεδούχους να έχουν ως στόχο την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μάλιστα, από φέτος υπάρχει και ελληνικό ενδιαφέρον λόγω της παρουσίας του Χρήστου Τζόλη. Ο διεθνής εξτρέμ πέτυχε και το πρώτο επίσημο γκολ της ομάδας του στον τελικό του Σούπερ Καπ, στην ήττα με 2-1 από την Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ. Όσο για την Μαλίν, έδωσε συνολικά τέσσερα φιλικά προετοιμασίας, κερδίζοντας τα τρία εξ αυτών. Μονάχα κόντρα στον Ολυμπιακό δεν τα κατάφερε, με την ελληνική ομάδα να κερδίζει με 2-0. Την περυσινή χρονιά τερμάτισε στην 8η θέση στην κανονική διάρκεια, κάνοντας ένα εξαιρετικό finish.

Παρατηρούμε πως η Κλαμπ Μπριζ προσφέρεται ως ξεκάθαρο φαβορί και δικαίως στα μάτια μας, μιας και έχει ένα από τα καλύτερα, αν όχι το καλύτερο ρόστερ της κατηγορίας. Θεωρούμε πως μπορεί να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα και μάλιστα με διευρυμένο σκορ. Ο άσος με το over 2,5 έχει απόδοση 1,95.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

ΑΥΣΚ – 26/7, 19:00 – Ντόρνμπερν – RB Σάλτσμπουργκ: Over 2,5 1ο ημίχρονο (Απόδοση: 1,95)

ΒΕΛ1 - 26/7, 21:45 – Κλαμπ Μπριζ – Μαλίν: 1 και Over 2,5 (Απόδοση: 1,95)

Στο BetMarket.gr θα βρείτε προγνωστικά από τα σημαντικότερα παιχνίδια της ημέρας με ειδικά στοιχήματα από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στην Ελλάδα!

TAGS BETMARKET TIPS ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ