BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στη Δανία

Η μπάλα της Premier League
Η μπάλα της Premier League © 2021 STEVE LUCIANO/ASSOCIATED PRESS

Από το πρωτάθλημα της Δανίας και σε απόδοση που διπλασιάζει η επιλογή του Betmarket από το σημερινό πρόγραμμα.

Δράση υπάρχει στα περισσότερα πρωταθλήματα τη σημερινή μέρα, και το Betmarket.gr έχει τη δική του στοιχηματική πρόταση.

Βίμπορκ – Λίνγκμπι

Παιχνίδι για την 6η αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Δανίας.

Καμία από τις δύο ομάδες δεν έχει κάνει ακόμα σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα. Η Βίμποργκ απέσπασε θετικό αποτέλεσμα μέσα στην έδρα της Κοπεγχάγης (1-1) κι ενώ είχαν προηγηθεί 3 διαδοχικές ήττες. Δεν έχει καταφέρει ακόμα να γευτεί τη χαρά της νίκης, καθώς έχει συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς με ρεκόρ 0-2-3. Το θετικό είναι πως έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς έως τώρα (9 γκολ ενεργητικό), δείχνοντας καλή εικόνα στην επίθεση. Ωστόσο, το άλυτο πρόβλημα είναι στην ανασταλτική λειτουργία, κι έχει δεχθεί 13 γκολ. Με Goal/Goal & over 3,5 έχουν λήξει όλα της τα παιχνίδια φέτος, εκτός από το τελευταίο. Μεταγραφικά, απέκτησε τον επιθετικό Τόμας Γιόργκενσεν από την Κοπεγχάγη. Ξεκάθαρος στόχος η νίκη στο σημερινό ματς, αφού η εκκίνησή της σε σχέση με το υλικό που διαθέτει αλλά και τους στόχους της είναι κάκιστη.

Η Λίνγκμπι έχει επίσης συγκεντρώσει μόλις 2 βαθμούς σε 5 αγωνιστικές. Ωστόσο, το δύσκολο πρόγραμμα που είχε αποτελεί μία μικρή «δικαιολογία» για τα αρνητικά αποτελέσματα. Στο τελευταίο της χρονικά παιχνίδι ηττήθηκε από την πρωταθλήτρια Μίντιλαντ εντός έδρας (2-1) με γκολ στις καθυστερήσεις. Έχει σκοράρει σε 3 από τα 5 παιχνίδια της αγωνιζόμενη κόντρα σε ομάδες πιο ποιοτικές. Έχοντας βγάλει αυτή τη δύσκολη πεντάδα αγώνων οφείλει από εδώ και πέρα να κάνει κάποιες νίκες για να ανέβει βαθμολογικά και φτάσει στον στόχο της παραμονής.

Οι γηπεδούχοι είναι η έννοια της ομάδας που σκοράρει και δέχεται γκολ με την ίδια ευκολία. Έχει τεράστια ανάγκη τη νίκη στο σημερινό ματς, παίζει στην έδρα της και θα μπει με επιθετικές διαθέσεις. Ωστόσο, η αφέλεια στην άμυνα μπορεί να της κοστίσει, αφού είναι δεδομένο ότι θα προσφέρει ευκαιρίες στον αντίπαλο. Περιμένουμε να σκοράρουν αμφότερες, αλλά και το σκορ να πάει υψηλά. Επιλογή μας λοιπόν, είναι το Goal/Goal &Over 2.5 στο 2,02.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 20:00, Βίμποργκ – Λίνγκμπι: Goal/Goal & Over 2.5 (Απόδοση 2.02)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ