BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με τα γκολ στην επιστροφή στη Νορβηγία

Μπάλες σε δίχτυα σε ματς της MLS στην αναμέτρηση Όστιν - Λος Άντζελες Γκάλαξι
Μπάλες σε δίχτυα ©2021 MICHAEL THOMAS/ASSOCIATED PRESS

Επιστρέφει η δράση στη Νορβηγία και το BetMarket.gr σας προτείνει δύο σημεία από το πρωτάθλημα της Σκανδιναβικής χώρας.

Σάντεφιορντ - Χαμ Καμ

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται η Σάντεφιορντ. Πήρε δύο σερί ισοπαλίες εκτός έδρας πριν τη διακοπή κόντρα σε KFUM Όσλο (3-3) και Μπόντο Γκλιμτ (1-1). Αποτελέσματα τα οποία δεν ήταν άσχημα, ωστόσο χρειάζεται να πάρει και μία νίκη, αφού έχει να γευτεί αυτό το συναίσθημα από τις 12 Μαΐου. Σήμερα παίζει στην έδρα της που παρουσιάζει καλύτερο πρόσωπο. Μάλιστα, εντός έδρας έχει πετύχει τις μοναδικές της νίκες στη σεζόν. Γενικά, είναι μία ομάδα που βρίσκει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά το μεγάλο της πρόβλημα είναι στο ανασταλτικό κομμάτι.

Η Χαμ Καμ ολοκλήρωσε με δύο συνεχόμενες (Βίκινγκ 3-0 και Μπραν 2-1) τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή. Είναι στην 13η θέση με μόλις 10 βαθμούς. Πολύ μεγάλη ανάγκη για να κερδίσει παιχνίδια, ώστε να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις. Βελτιώθηκε αισθητά στο επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού στα τελευταία της παιχνίδια, αλλά φάνηκε να δέχεται και πιο εύκολα γκολ. 5/6 τελευταία της ματς σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν με over 2,5 γκολ.

Η διακοπή του πρωταθλήματος κράτησε πάνω από 25 μέρες και αποτελεί ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστούν οι δύο ομάδες. Με βάση όσα είδαμε στους τελευταίους τους αγώνες, πιστεύουμε ότι θα δούμε γκολ εκατέρωθεν. Goal/Goal σε απόδοση 1,60.

Λίλεστρομ - KFUM Όσλο

Με νίκη στην έδρα της Τρόμσο (2-1) έκλεισε τις υποχρεώσεις της πριν τη διακοπή η Λίλεστρομ. Ωστόσο, δεν έχει νίκη εντός έδρας μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα και ψάχνει την παρθενική της σήμερα. Συγκεκριμένα, σε 5 παιχνίδια που έχει δώσει στο «Άρεσεν» μετράει μόλις μία ισοπαλία και 4 ήττες. Εντυπωσιακή είναι όμως η παρουσία της εκτός έδρας με ρεκόρ 4-0-2. Είναι μία ομάδα του ύψους ή του βάθους και συνήθως τα παιχνίδια της έχουν γκολ.

Η «νεοφώτιστη» KFUM Όσλο μετράει 3 διαδοχικές ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Έφτασε τις 6 συνολικά, και είναι με διαφορά η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες στην κατηγορία. Άκρως θετική η πορεία της έως τώρα, αφού είναι στην 7η θέση με 15 βαθμούς. Εξαιρετική συγκομιδή στα εκτός έδρας που είναι αήττητη με ρεκόρ 3-2-0, ωστόσο στα εντός δεν έχει ακόμα νίκη. Μπορεί με την ίδια ευκολία να σκοράρει αλλά και να δεχθεί γκολ.

Το ματς μεταξύ των δύο ομάδων μας κάνει να ποντάρουμε στα γκολ. Το over 2,5 το βρίσκουμε σε απόδοση 1,65. Αναμένουμε ένα ματς ανοιχτό με καλό ρυθμό και η λογική λέει ότι θα δούμε αρκετά γκολ.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ

  • 27/6, 20:00 - Σάντεφιορντ - Χαμ Καμ: Goal/Goal (απόδοση 1,60)
  • 27/6, 22:15 - Λίλεστρομ - KFUM Όσλο: Over 2,5 (απόδοση 1,65)

Δείτε στο BetMarket.gr πώς έχει διαμορφωθεί το Euro 2024 πρόγραμμα μετά και την ολοκλήρωση των ομίλων της διοργάνωσης!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΓΚΟΛ ΓΚΟΛ OVER 2.5 ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ