BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την έδρα σε Γαλλία και Ιταλία

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την έδρα σε Γαλλία και Ιταλία
AS MONACO BASKET

Από τους τελικούς της Γαλλίας και τη μάχη της ανόδου στην Ιταλία είναι η μπασκετική πρόταση του BetMarket.gr για σήμερα.

Μπορεί μπασκετικά τα βλέμματα να είναι στραμμένα στους τελικούς του NBA και φυσικά στην μάχη των αιωνίων εν Ελλάδι, όμως σήμερα έχουμε δράση σε άλλα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα στην Γαλλία, αλλά και στην Ιταλία, στην Α2, εκεί όπου παλιότερα είχαν ανακαλυφθεί ουκ ολίγα ταλέντα που μετά διέπρεψαν.

Ξεκινάμε τις προτάσεις μας από την μάχη της Παρί με την Μονακό. Η σειρά είναι στο 1-1, μετά και το break των γηπεδούχων στο Game 2. Το σύνολο του Τόμας Ιισάλο έβγαλε αντίδραση στον 2ο αγώνα και πήρε ένα ιστορικό διπλό, φέρνοντας πλέον την σειρά στην έδρα της και έχοντας μία μοναδική ευκαιρία να κατακτήσει το πρωτάθλημα. Η Παρί στηρίζεται ξανά στο δίδυμο των Χίφι και Σορτς και πιθανολογούμε πως αν παραμείνει ως έχει τη νέα σεζόν, θα μας απασχολήσει έντονα στην Euroleague.

Αξίζει να αναφέρουμε πως είδαμε βελτίωση στον τομέα των ριμπάουντ στον 2ο αγώνα, όμως δεν ξεχνάμε πως έχουμε μία ομάδα που στηρίζει την επίθεση της κατά κύριο λόγο στις iso επιθέσεις. Εξ ου και οι 8 ασίστ για 13 λάθη. Η Μονακό από την άλλη ταξιδεύει στο Παρίσι με αποκλειστικό στόχο να βγάλει αντίδραση στο Game 3 και να επανακτήσει το πλεονέκτημα έδρας. Κρατάμε πως ο Μάικ Τζέιμς έμεινε αρκετά χαμηλά σε νούμερα στο Game 2, έχοντας μεν 10 πόντους, αλλά με 3/12 σουτ. Πολύ χαμηλά νούμερα, τα οποία σε καμία περίπτωση δεν αντανακλούν MVP της φετινής Euroleague.

Θα ψάξει την αντίδραση η Μονακό, όμως η Παρί είναι μαθημένη από δύσκολα εντός έδρας παιχνίδια, μιας και στην αμέσως προηγούμενη φάση αντιμετώπισε την Βιλερμπάν. Άλλο μεν το επίπεδο, όμως έχει το know how. Παράλληλα, η εικόνα της στο Game 2 μας άρεσε πολύ και πιστεύουμε πως και η έδρα θα της δώσει ακόμα περισσότερη ώθηση. Γι’ αυτό και θα πάμε στον άσο σε απόδοση 2.03.

Προγνωστικά στοιχήματος

Συνεχίζουμε με την μάχη ανόδου στην Α2 Ιταλίας ανάμεσα στην ιστορική Φορτιτούντο και την Τραπάνι. Η σειρά είναι στο 2-1 υπέρ των φιλοξενούμενων, σε μία μάχη όπου η έδρα και η άμυνα έχουν παίξει το ρόλο τους. Βέβαια οι έδρες παίζουν ρόλο συνολικά σε αυτή την κατηγορία. Αξίζει να αναφέρουμε πως η ιστορική Φορτιτούνο τελείωσε την κανονική διάρκεια της σεζόν με 13 νίκες σε 16 εντός έδρας αγώνες, ενώ έχει 6 σερί εντός έδρας νίκες. Δείγμα του πόσο ρόλο παίζει η έδρα σε αυτό το πρωτάθλημα και ειδικότερα για την Φορτιτούντο. Από την άλλη, η Τραπάνι πήρε τις δύο απαραίτητες νίκες στην έδρα της και ελπίζει σε μία ακόμα νίκη. Φυσικά, οι εκτός έδρας αγώνες δεν είναι και το ισχυρότερο χαρτί, παρότι στην τελευταία πεντάδα αγώνων της, μετρά δύο νίκες.

Η έδρα στην Α2 Ιταλία έχει πρωτεύοντα ρόλο και με δεδομένο πως η Φορτιτούντο θέλει να διεκδικήσει την άνοδο, βρίσκουμε αξία στον άσο σε απόδοση 2.30.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • LNB – 9/6, 19:30 – Παρί – Μονακό – 1 σε απόδοση 2,03
  • Α2 Ιταλίας – 9/6, 22:00 – Φορτιτούντο – Τραπάνι – 1 σε απόδοση 2,30

Το Euro 2024 παίζει στο BetMarket.gr! Αναλύσεις, αφιερώματα, βαθμολογίες, διασταυρώσεις Euro 2024 και μακροχρόνια στοιχήματα με την σφραγίδα του BetMarket.gr!

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΠΑΣΚΕΤ BET
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ