BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με την καλύτερη ομάδα

Ο Τιάγκο Σάντος με τη φανέλα της Λιλ κόντρα στην Στουρμ Γκρατς
Ο Τιάγκο Σάντος με τη φανέλα της Λιλ κόντρα στην Στουρμ Γκρατς @2024 MATTHIEU MIRVILLE/AP IMAGES

Σε απόδοση 1,80 η στοιχηματική πρόταση του Betmarket.gr που προέρχεται από τη Ligue 1.

Επιστρέφουν στη δράση τα εθνικά πρωταθλήματα μετά τη διακοπή για τουςς αγώνες του Nations League και τις εθνικές ομάδες και το Betmarket έχει τη δική του πρόταση από το γαλλικό πρωτάθλημα και τη Ligue 1.

Προγνωστικά: Σεντ Ετιέν – Λιλ

Πολύ κακή εκκίνηση έχει κάνει στη Ligue 1 η Σεντ Ετιέν, που φαίνεται να μην μπορεί να ανταπεξέλθει σε αυτό το επίπεδο. Μετά από τρεις αγωνιστικές, οι Πράσινοι έχουν γνωρίσει τρεις ήττες και δεν έχουν καταφέρει να σκοράρουν, κάτι που δεν είχε συμβεί ποτέ στον σύλλογο σε επίπεδο Ligue 1.

Αυτή είναι η δεύτερη φορά στην ιστορία που ξεκινάει μια σεζόν με τρεις διαδοχικές ήττες, με την προηγούμενη να είναι το 2009-10. Σε περίπτωση που ηττηθεί και σήμερα θα είναι η πρώτη φορά που η Σεντ Ετιέν θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα με τέσσερις διαδοχικές ήττες.

Αρκετοί παίκτες της Σεντ Ετιέν ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμοι την Παρασκευή λόγω τραυματισμών, όπως ο αρχηγός Αντονί Μριανκόν, ο Ιβάν Μακόν και ο Τομά Μονκοντουά.

Από την άλλη η Λιλ, ξεκίνησε δυνατά τη χρονιά με πρόκριση στη League Phase του Champions League και δύο νίκες στο πρωτάθλημα.

Στα πρώτα πέντε παιχνίδια του στον πάγκο της ομάδας ο Μπρούνο Τζενέσιο ήταν αήττητος, αλλά η ομάδα του μπαίνει σε αυτό το ματς έχοντας χάσει τις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις της. Στην τελευταία αγωνιστική πριν από τη διακοπή έχασε για πρώτη φορά στη φετινή Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν με σκορ 3-1 εντός έδρας. Τα τρία γκολ που δέχτηκε είναι τα μόνα που έχει δεχτεί εντός συνόρων φέτος

Ένα εντυπωσιακό στατιστικό είναι πως η Λιλ μετράει μόλις τρεις ήττες από τον Μάρτιο του 2023 στη Ligue 1, ενώ ακόμα πιο σπάνιο γεγονός είναι οι συνεχόμενες ήττες στη διοργάνωση, κάτι που έχει να κάνει από την 35η και 36η αγωνιστική του 2021-22.

Στα αρνητικά ότι υπάρχουν τραυματισμοί, καθώς αμφίβολοι είναι οι Ουμτιτί, Μπενταλέμπ και Ισμαϊλί. Ωστόσο, το μεγάλο πρόβλημα είναι η κατάσταση του αρχισκόρερ Τζόναθαν Νταβίντ, ο οποίος βρισκόταν στις κλήσεις του Καναδά και με την επιστροφή ρου έχει προλάβει να προπονηθεί ελάχιστα με την ομάδα.

Στα προγνωστικά θα πάμε με την καλύτερη ομάδα που είναι η Λιλ. Οι γηπεδούχοι εμφάνισαν προβλήματα στο ανασταλτικό και το δημιουργικό κομμάτι και φιλοξενούμενοι έχουν την ποιότητα για να εκμεταλλευτούν όποια λάθη τους παρουσιαστούν. Το διπλό σε απόδοση 1,80.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • 13/9, 21:45 Σεντ Ετιέν – Λιλ: 2 (απόδοση 1.80)

Τα κορυφαία πρωταθλήματα παίζουν στο BetMarket.gr με καθημερινές αναλύσεις, προγνωστικά και ειδικά στοιχήματα από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες!

TAGS BETMARKET TIPS
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ