BETMARKET TIPS

Προγνωστικά στοιχήματος: Με το 1.90 στη νέα εποχή της Πορτογαλίας

Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας μαζί με τον βοηθό του, Αντονι Μπάρι
Ο Ρομπέρτο Μαρτίνεθ στην προπόνηση της εθνικής Πορτογαλίας μαζί με τον βοηθό του, Αντονι Μπάρι © 2023 ARMANDO FRANCA/ASSOCIATED PRESS

Το BetMarket.gr γράφει για τη ανανέωση στην Εθνική Πορτογαλίας και προτείνει δύο επιλογές για στοίχημα.

Μια από τις Εθνικές ομάδες που είναι εντελώς διαφορετική από το Μουντιάλ του Νοεμβρίου και μετά είναι η Πορτογαλία. Ο Φερνάντο Σάντος και το ποδόσφαιρο με έμφαση στην άμυνα και την οργάνωση αποτελεί παρελθόν και ο Μαρτίνεθ με το σαφώς πιο επιθετικό στυλ είναι στη θέση του.

Ίσως στο μέλλον δεν θα βγει σε καλό των Πορτογάλων αυτή η αλλαγή. Ο Μαρτίνεθ δεν πέτυχε κάτι μεγάλο στην τρομερή φουρνιά των Βέλγων που διαχειρίστηκε και τώρα καλείτε σε μια δεύτερη ευκαιρία, με μια επίσης δυναμική φουρνιά ποδοσφαιριστών.

Η Πορτογαλία μπορεί να έχει ακόμη τον Κριστιάνο Ρονάλντο στα 38 του, αλλά ήδη πίσω του βρίσκονται ο τρομερός Λεάο στα 24 και ο ένα χρόνο μικρότερος Ζοάο Φέλιξ. Με όλους τους μέσους σε φοβερή ποδοσφαιρική ηλικία, από τον 23χρονο Βιτίνια της Παρί Σεν Ζερμέν έως τον μεγαλύτερο στα 28 του Μπρούνο Φερνάντες. Το ίδιο και στην αμυντική γραμμή, προεξέχοντος του Ρούμπεν Ντίας στα 26. Ο Μαρτίνεθ μάλιστα δείχνει απόλυτη εμπιστοσύνη και στο νέο ταλέντο της χώρας στο τέρμα, τον 23χρονο Ντιόγκο Κόστα της Πόρτο, που θεωρείται από τα επόμενα μεγάλα ονόματα στη συγκεκριμένη θέση.

Στο ξεκίνημα της νέας εποχής η Πορτογαλία κέρδισε 4-0 το Λιχτενστάιν με 35 τελικές στο ματς (11 στην εστία) και 6-0 στο Λουξεμβούργο με 13 τελικές (7 στο τέρμα). Η Βοσνία σαφώς δεν είναι τόσο χαμηλής δυναμικής αντίπαλος, αλλά μπορεί να παρασυρθεί στο γρήγορο τέμπο που θέλει να επιβάλει ο Μαρτίνεθ.

Προγνωστικά στοιχήματος

Το ασιατικό over 3 στο παιχνίδι, δηλαδή επιστροφή πονταρίσματος αν σημειωθούν ακριβώς τρία γκολ και κέρδος από τέσσερα τέρματα και πάνω στο 1.90.

Εναλλακτικά, κοιτάζουμε και στα ειδικά στοιχήματα για τον αριθμό των τελικών προσπαθειών. Το Line για τις τελικές στην εστία είναι στις 8,5 με απόδοση 1.92, ενώ οι συνολικές τελικές στο ματς ματς πληρώνουν λίγο ψηλότερα, 2.07 για να ξεπεράσουν τις 24,5.

ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ

  • Πορτογαλία - Βοσνία: Over 3 (απόδοση 1.90), 21:45
  • Πορτογαλία - Βοσνία: Οver 8,5 τελικές στην εστία (απόδοση 1.92), 21:45

Αναλύσεις και έξυπνα προγνωστικά στοιχήματος για όλα τα παιχνίδια των προκριματικών του Euro 2024 στο BetMarket.gr

TAGS BETMARKET TIPS ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ